HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bilindiği üzre AktifKablo Bahçelievler'den gitti ve yerine Siemens geldi. Bugün beni aradılar ve 1-2 numara sordular. Neyse işin güzel tarafı kablonetimle sorunum olup olmadığını fln sordular,düzenli çalışıp çalışmadığını fln sordular.. Üstüne Aktifin fazladan aldığı 30 milyonu da artık vermemize gerek yok! Kablodan uzun zamandır aldığım ilk güzel haber..[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben de aranmıştım baya bi önce, uncap yapmayı denedikten hemen bir gün sonra ama ;)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: sanerixx, 22 December 2003 20:02 tarihinde demiş ki: ben de aranmıştım baya bi önce, uncap yapmayı denedikten hemen bir gün sonra ama ;)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! muheh[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ah anasını satim bizde de böle olsa keşke. Arasalar, sizi çok sevioruz diip hızlandırsalar fln..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 aktifi siemens almış ha. demek doğruymuş yuppii. bu arada bana aktife ödeme yapmamam için aramışlardı.bahsettiğin 30 milyon aktife ödenilen 30 milyon mu?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 darısı ultratv ve kablonet çalışanlarının başına[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ya Benim okadar iyi diil pinglerde sıçramalar oluyor. Örnegin paticige veya kablo.nete ping atıyorum 15-20-60-20 seklınde. Gıcık bi durum. Kablonet 128k[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bakırköy'e de Teknotel diye bir firma bakıyor artık. Gerçi henüz arayıp sormadılar, hep ben aradım, hatta evime bile geldiler acaba altyapıda mı bi sorun var diye ama hızda bi değişiklik yok sonuçta. Hala kablonet bağlantım sorunlu ve en erken Ocak'ta çözülebileceğini söylüyor Teknotel'dekiler. Bakırköy civarında ADSL kullanan birileri varsa ve performansını yazabilirse sevinirim. Kabloyu bırakmayı düşünüyorum çünkü. Teknotel'e devredilen bölgelere dahilseniz belki ilgilenirsiniz. Teknotel'in iletişim adresleri: web: www.teknotel-ere.com tel: 480 04 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben aradim onlar ariycagina cunku 30k dl hizim 10 gunluk bir zaman diliminde 8kya dustu suan 8k beni cok seviyor ultratv hele bi ozellessin direk iptal edicem uyeligimi ne bu be bunlar mi cekicem ben[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: EarS, 22 December 2003 22:37 tarihinde demiş ki: aktifi siemens almış ha. demek doğruymuş yuppii. bu arada bana aktife ödeme yapmamam için aramışlardı.bahsettiğin 30 milyon aktife ödenilen 30 milyon mu?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Evet Aktif'ten gelen 30 milyon. Ayrıca TT'dan da "Aktif'ten gelen faturaları ödemeyin" şeklinde bi mektup gelmişti. Neyse ya ii oldu. saygılar ii geceler[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Alla alla bölgeleri iyicenemi ayırdılar? bahçeşehir e kim bakıyor? =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sanerixx olm görüyomusun milleti arıyolar sorunun varmı diye bizden anca ping raporu isterler her gün bi kez elektirik bi kezde kabloyu keserler![hline]no expression no tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kahrolsunlar ne diyim ehaha adamlara pingler yuksek diyoruz, aylik ping raporu istiyolar bizden, neymi$ bole arka planda cali$ip ping atan proglar varmi$, onlardan log alip bole bi aylik felan yollicakmi$iz degerlendiricekmi$ler ahah komediye bakin .[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar