SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 dün akşam armadada kralın dönüşünü izledim pek güzeldi, ama asıl güzel olan 15 dakikalığına alt yazılar kesildi diye çıkışta paramızı geri vermeleri oldu. sinemaya ve seyirciye gösterdikleri saygıyı takdir ettim. bundan sonra sadece armada da giderim sinemaya bravo armada (tavsiyede ederim salonları gayet konforlu perdeside iyi) [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 20 December 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hadi ya 15 dakika kesildi diye hemde ? !! bravo nerede bu armada ? nası gidilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 film falan gitse üstüne para verecekler demekki[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ankara da eskişehir yolunda ;) başka sehirde başka armada yoktur heralde?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Helal olsun adamlara valla.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 cuma günü 15.30 seansına gittim bilkent tepe cinemaxx da. önce teknik bi arıza varmış 1 saat beklettiler, 16.30 da başladı film. ama nası başladı. filmin ilk 10-15 dakkası salonun ışıkları 3 dakikada bir yanıp sönüyodu. disko moduna girdik adeta sonra, elektrikler gitti!! evet evet gitti. ilk yarının sonlarına doğruydu sanırım. jeneratör devreye girene kadar bi 3 dakka bekledik öyle. sonra yarı oldu.. bedava "küçük" mısır daıttılar herkese.. e mısır kolasız yenmez bi de kola aldı herkes tabi sonuçta kazanan yine cinemaxx oldu.. ikinci yarı başladı. sorunlar bitmedi.. yine ışıklar yanıp sönüyo, elektrik gidiyo geliyo vs. yani.. brave tepe cinemaxx!![hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ana bende gittim filme ben paramı geri fln almadım aehuae öyle söyledilermi herkese paranızı alabilirsiniz diye yoksa sizmi gittiniz paramızı verin diye :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 daha beteri, biletlerle gittik abi filme sneler önce arkla truman show, yerlerimiz dolu tek boş yer en önde, ben oraya oturdum arka tabure çektiler, kadınlar eteklerinin altında küçük çocuklarını sokuomuş salona, fena ayıp etmişlerdi, işte bu yüzden kimse kiminse bu armada takdir ettim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ehuhehu Homoid yani oyle bi solemıssinki yani Sinemalar LOTR'e gidene bide uzerıne para verecek :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Süper ya! Yüzükler'in ilk filmini, vizyona girdiği gün Süreyya'da izlemiştim. önce sesler gitmişti 20dk fln, sonra geldi geri almadılar 15dk öle kaynadı, sonra bir geri aldılar 20dk fazladan.. Böylesine rezillik sonrası değil para iadesi üzerine para bile verilmesi gerekirken aynen kös kös çıkmıştık. Aklıma geldide, ahh ahh diyesim geldi..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yuh be hem de süreyya bunun oldugu yer[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 nasıl lan! ben de cuma armada da seyrettim direk uyarı asmışlardı ama kapıya ikinci yarının ilk 20 dakikasında alt yazı yoktur diye sen saat kaçta gittin?[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Armada dır çok doğaldır kalite söz konusu çünkü bandırma'mızda bir tanecik sinema var ondada son 1 saatinde film yandı istediğiniz seans a gidin dediler gittik bu seferde yer yokmuş popomuzda patladı..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben cuma akşamı 18:30 seansına gittim. paramızı geri almayı düşünmüyoduk ama bi tane eleman çıkışta yanımıza gelip biletini verenlere parasını geri veriyolar deyince gittik paramızı aldık, bizim niletler odtü frp topluluğundan olduğu için kola promosyunluydu yani anlııcanız bedava kola içtik filmi balkondan cillop gibi seyrettik= bedava :) o seansa gidipte biletini saklıyan varsa bileti nakite çevirebilir yani[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 oha helal olsun dedim armada ya[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar