can Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 the beatles, pink floyd, Gn'R yeter bunlar bana. Louis Armstrong, Frank Sinatra ve Dean Martin'i de acaip izlemek isterim.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
edi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Emaleth, 11 December 2003 18:25 tarihinde demiş ki: edi: ben gördüm dynamo! hem de efsane sene 97'de... sentenced'den entombed'a, COF'dan marilyn manson'a, tiamat'tan type'0'negative'e kadar bissürü grubu görüp aradan çıkarmış oldum, şahane oldu ayıptır söylemesi. hatta korn da vardı da üşenip çadırda dinlenmiştim, o derece... ne süperim di mi? *!çatlatır* *catlar* biliyorum, yazmistiniz o zamanlar Laneth'te (ya da non serviam'da mi, hmm yok yok Laneh olmasi lazim) biz de okumustuk agzimizdan sular akarak :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 nası yaptım bu hatayı diye internet kafeye koştum o derece., Lan KİNG CRİMSON tabi ki de!! Tony Levinle yolları ayırdılar ama olsun. LAN! ÖLÜSÜ YETER BE!!![hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 blind guardian veya sonata arctica[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum!
Demise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Children Of Bodom,In Flames,Arch Enemy FestivaLi işte..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Staaarlıssseeeend BAYBIIILBEEEEEK! *!vürüvüİt vüüRİdüüü | viyüüüvidüüüü....* oooold frennnnn çeeeerıııtiii. Kruul tviiiistıd smayl.. HOROROOOO. Gelsenize lan dombililer..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: edi, 11 December 2003 19:59 tarihinde demiş ki: ...yazmistiniz o zamanlar Laneth'te (ya da non serviam'da mi, hmm yok yok Laneh olmasi lazim) biz de okumustuk agzimizdan sular akarak :) ehe, o zaman laneth yoktu, cenabeth'te yazmıştı çağlan (cenabeth=non serviam'dan bi nesil önceki fotokopi fanzin), ehe bi de blue jean'de.. bi de bana ordan laf atmıştı eşek herif çadırı ters kurdu diye :P non serviam'da yazdıkları ise 98'den itibarenkilerdi, onlarda ben yoktum. ama onlar zaten çirkindi, peh! durun ben bi buliim dynamo yazımı tozlu arşivlerimden. post ederim belki bi ara... horace: easy d0od! :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sting! kesinlikle Sting! son konserim ve bir daha kimseyi canlı dinlemeyeceğim şu anki ruh halimle anca bunu diyebiliyorum[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 eööööeh... kink krimsın laaayn seviyorum üleeyynnn!! cama çık kızz! isteticem seni ahmet san'dan!![hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Arghh maiden ı bende Blaze ile izlemiştim Ayrıca biz o konserde yapılan mekan yüzünden alt grup olarak Dio'yu da kaçırdık haberin var mı?[hline]uyku ölümün kardeşidir
edi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Emaleth, 11 December 2003 22:13 tarihinde demiş ki: ehe, o zaman laneth yoktu, cenabeth'te yazmıştı çağlan (cenabeth=non serviam'dan bi nesil önceki fotokopi fanzin), ehe bi de blue jean'de.. bi de bana ordan laf atmıştı eşek herif çadırı ters kurdu diye :P non serviam'da yazdıkları ise 98'den itibarenkilerdi, onlarda ben yoktum. ama onlar zaten çirkindi, peh! horace: easy d0od! :P evet dogru cenabet olacakti, o siralar laneth cikmiyodu, bi de galiba Go da yazmisti Caglan dynamo festivalini, evde olsam acar bakardim hemen arsivlerden :)
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ay iyice konuyu daatıyorum ama soru soruyo kızcaaz naapiim? edicim, go'da 96'yı yazdı, ben gaza geldim, sonra 97'ye gittik işte yollara düşüp :) go da nası rulz bi dergiydi belli diil...
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Kendi kurmuş olduğum bi grubun, binlerce kişiye vereceği büyük bir konseri görmek isterdim; tarihe kazınacak türden (Başlığa farklı bir bakış açısıyla baktım....)[hline]Avatar...
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Evet..... işte benim Topic'im. Emaleth sana teşekkür ediyorum, güzel topic. Ben tabiki de herkezin tahmin edebileceği gibi Iron Maiden hayranı olarak Son konserimde onları görmek isterdim. Nedenini de belirteyim hemen. 1. Hayatımda dinlediğim müzikler dahilinde (ki fazla müzik dinlemem...) Konser çekimlerinin stüdyo kayıtlarında KAT KAT daha güzel olduğu bir grup dinlemedim. Iron Maiden'ın bu özelliği beni konsere götürecek yegane nedendir! 2. Ayrıca bayağı yaşlı olduklarından finali Ancient Maiden la yapmak güzel olurdu... 3. Ayrıca zaten 250 bin küsürlük konser rekoru sanırım onlarda, eh... biraz tecrübeli adamlar. 4. Ayrıca Sahne uzunluğu ve dekoru, ses düzeni, ve Bruce'un sesinin bir daha biraz zor bir araya geleceğini düşünürsek Maiden'ı tek geçerim... Up The Irons!!!
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 cradle of filth adamların sahne şovları süper
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Rammstein,Linkin park olmadı;Saves The Day Kesinlikle... Almancadan hiç çakmasamda Ramşinin Seeman parçasını şöyle bir yavaş yavaş hüzünlü şekilde dinlemek isterdim canlı olarak.. Caaaaminn maa booghtt... Sora Linkin Parkın İn the end ini yada MY decemberını.. Saves The Day den de,Rock Juice magic(kesinlikle yanlış yazdım ismi böle değil :P) .. Sora Survivor gelebilir :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Sting ben ölüm döşeğindeyken Englishman in NewYork'u sölesin, son nefesimi verirkende Every breath you take'e geçsin. Ninni gibi gelir, ölüveririm sessizce oracıkta.
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 korn korn.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: metboy, 11 December 2003 18:34 tarihinde demiş ki: metallica. (özenti diyeni vururum)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! bende.... bence de MetallicA.....hatta konusu bilem var...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 kendim konser verirdim vidyoya alıp kendim izlerdim bu kadar basit yani[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 simdi settingi de biz mi ayarliyoruz? ona gore cevap degisicek :P
Öne çıkan mesajlar