green_martian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 abi adamlarin ibne olup olmayisindan size ne sevisicek misiniz?[hline][i]-->Four String Magic<-- time well wasted
Unclecan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Muziklerini dinleyin abi, sevismeniz gerekmiyor... Adamlar gayet iyiler, vancouver'da green'le konserlerine gittik ve bence gayet guzeldi ki ben cok severim bu adamlar gayet hosuma gitti konserleri.[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bende busene Creamfieldsa gittim süperdi tek kelimeyle hayatımın en güzel gecelerinden biriydi[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 20 gun oncesinden topic acip creamfields a gidememis olmak mahfediyor beni..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hehe mahvolmakta haklısın desem yarana basmış olmam dimi :) gerçi ben 17 yaşındayım çok tırsıodum giremiycem die ona rağmen biletleri çok öncesinden tereddütsüz aldım kapıdan elimi kolumu sallaya sallaya girdikten sonra dünyanın en mutlu insanıydım hehe :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 İn the bitter end güzeldir.Bide bi tane şarkısı var onun adını hatırlamamda yardımcı olursanız ii olur... ''My sweet friend,you are the one My sweet friend,you're the one'' Bu kadar hatırlıyom valla aşşağa yukarı.YArdım lütfen:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Etos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 my sweet prince şarkının adı. orda da my sweet friend değil my sweet prince diyor zaten =) My sweet prince You are the one..
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 en bunalım protect me from what i want en gaz bitter end çou şarkısıda çok eğlenceli yanı böle ne hızlı ne yavaş bi tarzları var çok etkiliyo insnı Slackerbitch , teenage angst , come home , scared of girls şarkılarıda çok beyenerek dinlediim şarkılar[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya o adam adam değilse ? dın dın dın[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Etos, 17 December 2003 20:48 tarihinde demiş ki: my sweet prince şarkının adı. orda da my sweet friend değil my sweet prince diyor zaten =) My sweet prince You are the one.. Saol usta.Yanlış dinlemişim demmekki :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 i'll be your other i'll be your mother i'll be your lover i'll be yours.. bi de protect me from what i want var tabiii....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Numb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hocam bitraz geç kalmışsın sen o şarkını üzerine adamlar 3 albüm yaptılar:) ama madem yeni öğrendin sana The crawl u şiddetle tavsiye ediyim bari. bide huge bubbels var ona da bak. sleeping with ghosts a da bak.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Öne çıkan mesajlar