NuKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hadi ben de başladım hayırlısı[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 My name is Arcane, the real Turkish Delight :lol:[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bi sorunum VARRRR...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 September 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 olmuyor ya auto-complete yapıyorum, 11 oyuncu var kadroda para bile arttı ama sorun olarak oyuncu çıkarın diyor nedendir ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Mephisto_, 24 September 2003 20:39 tarihinde demiş ki: olmuyor ya auto-complete yapıyorum, 11 oyuncu var kadroda para bile arttı ama sorun olarak oyuncu çıkarın diyor nedendir ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum 15 oyuncu seçmen lazım.hepsini seç auto complete çalışmıyo heralde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 aha girdim, şimdik lige heyecan geldi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 takımınızı kurduktan sonra fazla transfer yapmayın eksi puan alıyosunuz.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ben eksik kalır mıyım,geliyorum..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 1: Toldo 2: Cordoba 3: Materazzi 4: Stam 5: Roberto Carlos 6: Ibrahim Üzülmez 7: Sergen Yalçin (C) 8: Emre Belözoglu 9: Figo 10: Hakan Sükür 11: Ronaldo Subs 12: Pinto Goalkeeper 13: Ronaldo Guiaro Defender 14: Serdar Topraktepe Midfielder 15: Bojan Brnovic Forward Paticik liginin idsi ne acaba?Nasıl katılacam lige? [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 26 September 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ilk mesajda yazıyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ne oldu buna ? oynuoz mu hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 BEnde geldim iddialıyım. Typxan FC[hline]typxan icq:4450110 Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 transfer nedeniyle -8 puan almıştım dünkü maçlardan 14 puan almışım ve takımımdan 3-4 kişinin maçı vardı.ama şimdi 6 puanlayım. güzelde bu lig devamlı takip etmek gerekiyo sakat oyuncuları kırmızı kart cezalılarını falan her zaman girip çıkmak zor.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 31 puan almısım dünkü maçlardan ama patladım galiba ehehe ben 2 maçlardan önce yedekleri oyuna alabiliyoruz diye biliyordum bu yüzden ilk gün maçları yok diye zidane ve nistelrooij yedekte eauhhuae ulan be gitti puanlar :) bu arada makaaya güvendik kaptan yaptık adam gol atamadı puh yazıklar olsun ehe edit:ehe tamam hallettim olayi zidane redondo nistelrooij ve nestadan puan bekliyorum diğerleri hep dündü :) [Bu mesaj Raid3r tarafından 01 October 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 dunku maclardan 34 puan almısım daha bugunkuler war ohh ohh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 nedvedi kaptan yapan sen misin eheh abi yok böle bişi makaya güvendik olayın icine etti :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 şimdik oyuncu değiştirebilirim maç başlamadan dimi yedekleri alabilirim yani ? 22 puan toplamışım dünde[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 evet yedekleri alabilirsin ve kaptanı değiştirebilirsin. tabi maçtan bilmemkaç saat öncesine kadar limiti varsa değişikliğin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bu ligi eklemeyi unutmusum hehe girelim bakalım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yedekleri almak için my team e girceksin nukem. matchday yani hangi oyuncu kaç puan almış orda olmaz. işte my team bölümünde oyuncuların yanındaki asagı ok'a basıp istediğin yedeği oyuna alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 nedved naptı dun ? bende kaptanda ehe kovacevıc wardı o gol attı ınterın macı fılan bugun sanırım daha cook puan gelcek porto dan fılan ama bılmıyorum sımdı yarın bakarım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 nedved 2 tane attı 12 puan aldı kaptan yapan 24 puanı götürdü ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 eheh demekkı ben goturdummm :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Raid3r, 01 October 2003 20:49 tarihinde demiş ki: nedved 2 tane attı 12 puan aldı kaptan yapan 24 puanı götürdü ondan :) en fazla 20 puan alınıyor diye biliyorum arkadas morientes i kaptan yapmıstı 2 gol attı kazandılar 20 puan aldı çünkü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 morientes forvet olduğu için attığı gol başına 4 puan alıo 2 puan da 60dkdan fazla oynadığı için 10x2=20 puan alıyor. orta saha gol başına 5 puan alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar