Sergen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu sene okullar yarı yıl tatiline ne zaman girecek. arkadaş 15-20 ocak dedi başka biri şubat dedi bilen varsa söylesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 26 yada 27 ocak olması lazım o civarlarda bişi[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 8 $ubat diye duydum bende .[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 şubatta degil ocagın son haftası[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 23 ocak..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 evt 23 ocak[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ne ballısınız lem. Benim şansa bak. Ben okuldayken şubatın ılk haftası tatıl olurdu en erken :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 23 ocak[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sağolun.8 şubattada açılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 patladı o zmn kurban bayram ı haybeye gıdıyo[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 23 ocakda yarı yıla gırılecek. Kurban bayramı kaynıcak arada evet.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bayramda işyerleride tatil oluyor muydu?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 öh yani..Türkiye'de mi yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ulan bayramlarda dilenciler dahil çalışmıyo be :P[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yogh size tatil matil oturun ders çalışın[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 milli eğitim yarı yıl tatilini 1 haftaya indirmeyi düşünüyormuş bu arada[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 o milli eğitimi varya... Neyse. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ne bu ya ara karne tatilinin içine Noel tatili girer kaynar,yarıyıl tatilinin içine kurban girer akaynar nolacak bizim halimiz be!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar