Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bu ülkenin çoğunluğunu cahil ne yaptığını bilmeyen kolayca insanların etkileri altı kalan bir nüfus kirlettikçe Türkiyenin nereye gideceği hiç belli olmaz bir gün Amerika yanında ırağa karşı savaşır bir gün gelir Avrupa yanında Amerikayı protesto eder bir gün gelir Anayasayı baştan aşağı çıkarlarına göre yazar bir gün gelir Türkiye diğer dünya devletleri tarafından tanınmayan bir ülke haline gelir terrörün cahillerin ve bütün pisliğin yuvası olur. Tek gereken insanların bilinçlendirilmesi ama sanırım içinde bulunduğumuz bir kısır döngü... [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 November 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Şeriata göre din uğruna savaşırken ölmekten daha kutsal bir şey yok ve onların görüşüne göre saldırıyı yapan adamlar zaten çoktan cennete gitti. Aynı şekilde bu görüşe göre Türkiye Dar'ül Harp olduğundan bir savaş bölgesi ve bu savaş sırasında yaptıkları hiç bir kötülükten dolayı da cezalandırılmayacaklar, yeterki amaçları Türkiye'de şeriatı hakim kılıp burayı da Dar'ül İslam haline getirmek olsun. Önce düşmanınızı tanıyın, ondan sonra onlarla işbirliği yapıp yapamayacağınıza karar verin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ne işbirliği filan ya.. Abartma fedaykin. Ben şeriatı sözlük anlamıyla düşündüm yani Kuran da yazılı olan kurallar. Böyleyse insan öldürmek olamaz yani.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben isbirliginden sozetmedim. seriat ne kadar kotu ise senin arzuladigin nasiloluyorsabisekilde gucu eline gecirip de 'temizlige' girisen zumre olayi da ayni sekilde kotu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ayrıca saldırıların amacı belli yani Müslüman Müslüman için Dar'ül harp filan olmaz. Saldırıların amacı ingiltereye israile mesaj yollamak. Bunu herkes biliyor[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Daha internete yeni girebildim elektrikler kesikti sonra elektrikler geldi kablo tv yoktu.Buradan belirtmek istiyorum,aşırı sinirliyim: TOPUNUN ALLAH BELASINI VERSİN! biraz sakinleşip yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Allah belasını versn dmeek yerine direk Allaha havale edelim o ne yapıcaını bilir :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Hele musevi öldürmek daha da sevap diye düşüneneler var kendim biliyorum kimse hayır yok fln demesin[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yok hepimiz kardeşiz, biribirimize sarılıp kenetlenelim filan denildi de bende kiminle kenetleneceginizi gostermek istedim. Ayrica Dar'ül Harp tanimina gore anayasasi Kur'an olmayan bütün ülkelerde savas vardir. O ülkelerde müslümanlar baskı altındadır, diledikleri gibi yasayamiyorlardir. Önce Dar'ül Harp'ın tanımını öğrenin sonra yapılan saldırı ile şeriat sevdası arasında ki bağa bakın, yoksa eksik kalır. Şeriatın alternatifi bir süre sıkı yönetim ve Atatürk'ün zamanında başladığı ama ömrü yetmediği için bitiremediği çok sağlam bir şeriatçı temizliği ise evet buna varım.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Cehalet.. Halbuki İslamda önce bilgi gelmesi laızm :(( ne acı.. ne yazık..[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Onlar da bizim için aynı şeyi düşünüyorlar işte şimdi geldik mi sakata ee nolacak herkes birbirine düşman olmaya devam mı edecek?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ya bu ülkeden o şeriatçıların falan atılması şart ... Atatürk'e bi kere gıcık olmuşlar şimdi laikliği bozmak için götlerini yırtıyolar..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçiniz efendim, benim şu olması lazımdı bu olması lazımdı ile işim olmaz. Ben gerçeklere bakarım. said: Deep-Night, 20 November 2003 21:12 tarihinde demiş ki: Cehalet.. Halbuki İslamda önce bilgi gelmesi laızm :(( ne acı.. ne yazık..[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 İşte asıl yaptıkları kötülük de bu. İnsanlar islam böyle işte diyolar bunların yaptıklarına. Bu da ayrı bir cehalet tabii.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 vallahi şeytan diyor ateş aç şu islamcılara ya. zaten uyuzum kazıtıcam kafayı kürttü islamcıydı şuydu buydu kapıcı tekmesi atıcam ya.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 . [Bu mesaj fedaykin tarafından 20 November 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Dinin inanç olmaktan öte birşey oldugu anda o iş bitmiştir artık birine msg mi veriosun şeriat mi istiosun savunulamaz savunulmamalıdır Akıllı laik kimsede gidip onlarla gözü kapalı kenetlenmez.Çünkü kimin kimi arkadan vuracagi tahmin ediliyor herhalde.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Kesinlikle değil yani. Ben sadece sizden daha duygularımı katmadan iki taraftan da bakmaya çalışıyorum olaylara.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hayir abicim senin dediginin ataturkle hicbir alakasi yok. resmen sen diyorsun ki bi devrim olsun, benim fikrimde olan sahislar iktidara gelsin, kaba kuvvetle soyle ya da boyle olan insanlari 'temizlesin'. buna resmen soykirim denir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Katılıyorum unity. Benim şeriat filan istediğim yok baştan bunu netleştirelim. Ama sadece sizin düşüncenize sahip sabit fikirli [=yobaz] bir toplum mu yaratmak istiyorsunuz fedaykin?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ne olacak ? dini zorbalik gericilik gidecek, fasopostmodernkomunist zorbalik ve gericilik gelecek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Forseti, 20 November 2003 21:09 tarihinde demiş ki: Hele musevi öldürmek daha da sevap diye düşüneneler var kendim biliyorum kimse hayır yok fln demesin[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan İslam şöyledir diye düşünen insanların olduğunu öğrendiktyen sonra o cehaletle başlayan mesajımı atmıştım fizban yalnış anlama olmasın.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Unity Atatürk'ün yaptıklarının bundan farkı neydi bir açıklıyabilirmisin. Tekke ve zayiyeleri kapatmadı mı, istiklal mahkemelerinde şeriatçı isyanlara karıştığı şüphenilenleri bile astırmadı mı, isyana karışan köyleri topyekün başka illere sürdürmedi mi. Olağanüstü dönemlerde olağanüstü tedbirler alınır, olağanüstü durumlar prosedür tedbilerle çözülemez. Ben bu kadarını zaten artık bu saatten sonra beklemiyorum, o ilk yıllarda durum çok daha kötü olduğundan daha aşırı tedbirlerdi ama şimdi de bir çok yıldırım önlem alınması gerekir. En basiti imam hatiplerin ilahiyat fakültesi hariç üniversiteye gitmesi tamamen durdurulmalı, sayısı imam ihtiyacına göre azaltılmalı. Şeriat propagandası yapan bütün kuruluşlar en ağır şekilde cezalandırılmalı (yeni şafak, akit ilk akla gelen örnekler). Türban ile çalışan bütün devlet memurlarının işine derhal son verilmeli (yok demeyin bir sürü var), camilere çok sıkı kontrol getirilmeli ve örgütlerin toplanma yeri olmaktan çıkartılmalı... bunun gibi uzar gider liste.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Hayır yerine gerçektende laik hukuk sistemini benimsemiş bir demokratik hukuk devleti gelecek.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bunu başımızda bulunan hizbullahçıları hapisten çıkarmak için yasa çıkaran imama hatiplerini üni ye girmesini kolalaştıran ve dinci liderin yanında diz çökmüş başbakanımızdan beklemek gibi bir hayal kurmuyoruaz herhalde bence bunlar hapisten çıktı diye oldu belki de yıllardır planlanana bi şeydi[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar