Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar öyle meydan filan sanmıyorum farkındaysanız birilerine yönelik bu saldırılar sivil halka değil yani[direkt olarak]. Örneğin israile örneğin ingiltereye gönderme yapmak için. Amaç sivilleri öldürmek değil mesaj göndermek.[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..
the most charismatic.
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikan konsolosluğu iyi ki istinye'de çok büyük bir alana taşınmış. hem oraya yapılan bir saldırı çok az zarar verir eskisine göre, hem de çevresi boş sanırsam.

okullara saldırmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

amaçları sansasyon yaratmak, güç sizde değil bizde! demeye de çalışıyor olabilirler.
bilinmez yani...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede denmişti

Bizde öle dedik zaten
İngiltere Amerika Türkiye ve İsrail istek dışı ve istekle birbirlerine bi bağlantı içindeler
Eylemi gerçekleştirende bir taşta iki kuş vurmaya getirir gibi yapıyor
Sinagogları patlatarak israile
Konsolosluğu patlatarak ingiltereye
Ve bunları bizim sınırımızda yaparakta türkiyeye gönderme yapıyor
içimden bir ses sıradaki hedefin amerikayla ilgili bir yer olacağı
mc donalds falan deilde daha ciddi biyerlere[hline]Avatar...

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 20 November 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 20 November 2003 19:28 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar öyle meydan filan sanmıyorum farkındaysanız birilerine yönelik bu saldırılar sivil halka değil yani[direkt olarak]. Örneğin israile örneğin ingiltereye gönderme yapmak için. Amaç sivilleri öldürmek değil mesaj göndermek.[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
the most charismatic.
[/i]
böyle mesaj mı olur ya.insanlıkmı bu.
email at faks çek.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

deep
etme eyleme
daha ne kadar sivillere yönelik olcak
kaç tane üniformalı ya da diplomat kaç tane sivil öldü? konsolosluktan kimsenin ölmemesi ihtimali yok muydu?
arada kaynadılar mı onlar?
ira da terör eylemi yaptı adamlar 20 sene boyunca bitane sivil öldürmemişler.

yaptıkları insanları öldürmek. mesaj cabası...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Bence küfrederek, sinirlenerek hiç bir yere varamayız.
tek çözüm hayatımıza devam etmek. birileri ölecek, birileri kalacak. piyango size vurmazsa ne ala. vurursa da katlanın işte. korkmayın ölümden![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 20 November 2003 19:41 tarihinde demiş ki:
Bence küfrederek, sinirlenerek hiç bir yere varamayız.
tek çözüm hayatımıza devam etmek. birileri ölecek, birileri kalacak. piyango size vurmazsa ne ala. vurursa da katlanın işte. korkmayın ölümden![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)

polyanna devri bitti türkiyede(bazıları için bitti koyunlar daha çogunlukta ama)[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

okulda duyduk patlamaları karaköyde bizim okul gs lisesinden sora en şiddetli hissedenlerden biriyiz patlamayı
kimya lab. dersindeydik
bianda bütün st benoit bahçeye toplandı hocalar mocalar
çok kötüydü valla herkez ailesine fln ulaşmaya çalışıo biri dio ben leventte oturuyorum anneme ulaşamıyorum hüngür hüngür ağlayan insanlar vardı içim parçalandı valla
çok kötüydü çok[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

bunun polyanna'yla ne alakası var.
biz ülkemiz güzel demiyoruz ki!
sadece korkmayın diyorum.
benim babamın işyeri carousel'in tam karşısında. ben de yarın orada olacam. ve tahmin ediyorum ki bomboş olacak. ama gitmeliyiz arkadaşlar. evlere kapanmak çözüm değil.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 November 2003 19:01 tarihinde demiş ki:
istifaları gündeme geldiğinde hep zaten bahane budur.
kaosa gireriz.
ee istifa ne zaman edecekler herşey duruldukdan sonra pat diye çıkıp biz istifa ediyoruz mu yapacaklar?
bu ülkeyi yöneten elbet biri çıkar sahipsiz kalmaz.
bu hükümetin dış ilişkilerine kfam grsn[hline]i love this game!

evet sahipsiz kalmadigi icin zaten daha once rizelilere sayin samsunlular diyen malllar tarafindan .na kondu ulkenin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 November 2003 19:43 tarihinde demiş ki:
polyanna devri bitti türkiyede(bazıları için bitti koyunlar daha çogunlukta ama)[hline]i love this game!

napicaz silahlara sarilip rap rap rap faso komunist bir devrim yapip baski altinda mi yasiycaz[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası artık İsrail in neler hissetigini daha iyi anladım böyle 5 gün içinde 2 bombalama olayı olunca...

İçimizde truva atı gibi yuvalanmış insanlar hala var.Museviler ölünce iyi olmuş diyenler,başkonsolos ölünce ne kadar da iyi yaptılar diyen hala var.Bu El Kaideymiş,ibda-c miş bilimum örgütlere yataklık eden aşırı dinci islami kesimin üstüne gidilmedigi sürecede böyle olaylar artık devam eder.
Hükümet su davete bu davete türban la girelim mevzularıyla uğraşıp oralarda aslan kesilirken iş buralara varınca ne hale düştüğünü herkes görmüştür herhalde.

Ayıp ya,içim garip oldu olaylarda sonra,biraz endişe acaba birdahaki hedef neresi gibilerinden düşününce,kızgınlık had safhada..

Herkese geçmiş olsun,gönlümüz bu olaylar yaşanmasın bir daha ama orada kalkıp yok bize mesaj vermek isteyenleri ayağımın altına alırım demekle çözülmez bu işler.Üstüne gideceksin,kökünü kurutacaksın.
Halkımız da artık tepki göstermeli ya olmaz ki![hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bu olayların önemli bir etkisi de türk halkının israillilerin ne hissetiğini daha iyi anlaması oldu. Artık Türkiyede şeriatçılar hariç kimsenin israillilere aynı gözle bakabileceğini zannetmiyorum, onları daha fazla anlamaya başladık.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kriz gerekiyorsa çıkar yeterki uzun vadede daha onurlu bir dış siyaset izlensin, türkiyeyi 1400 yıl öncenin karanlığına gömmek istemeyen bir hükümet kurulsun. Gerekirse Sezer başkanlığında teknokratlar hükümeti oluşturulur ama mutlaka bu şeriat sevdalı hükümetten daha iyisi kurulur. Düşünsenize gelecek cumhurbaşkanını bu meclis ve içindeki şeriat sevdalıları seçecek. Bu hükümet ve bürokrasideki bütün uzantılarından bu ülke temizlenmeden hiç bir şey ne aydınlanır nede daha iyiye gider. Tam tersine ne kadar gerici zihniyet ve kadro varsa daha beter yuvalanır devlete.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir abicim ben de bir cok insan da onurlu dis siyaset tribine kriz mriz istemiyoruz. turkiyeyi 1400 yil onceki karanliga gommek isteyenler ne kadar kaka ise turkiyeyi 1400 yil onceki karanliga gomecekler diye 400 yil onceki karanliga gommek isteyenler de ayni mertebede. ikisi bir sopanin iki farkli ucu. kim olusturacak sezer baskanliginda teknokrat hukumetini ? sen acik acik darbe istiyorsun. raprap olacak, senin gibi dusunenler tabi, onlarla birlikte siz her nasilsa bir 'temizlik' hareketine giriseceksiniz. bu ne ya nazi partisi tuzugu gibi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

şu aşırı dinci ve şeriat sevdalısı kesimden temizlenmemiz gerek orası kesin
bütün bu saldırıları yapanların hepsi müslüman hepsi din fanatiği
hepsi şeriatçı
din fanatiği olana dini kullanarak herşeyi yaptırabilirsin
hiçbi konuda fanatik olmamak lazım aslında
Türkiye nereye gidio acaba ya of..[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 20 November 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
bütün bu saldırıları yapanların hepsi müslüman hepsi din fanatiği
hepsi şeriatçı

Müslüman ve şeriatçı olduklarıyla ilgili yargılara katılmıyorum. İkisinde de insanları öldürmeyi iyi birşeymiş gibi gösteren içerik olmadığını biliyorum.[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
the most charismatic.
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...