Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

şu an irana kışkırtmaya çalışıyorlar bizi, hesap sracağız deseydik tüm ortadoğuya giriyoruz demektir manası çıkabilirdi ki, şu an ekonomik olarak kıbrısın zararlarını telafi etmeye uğraşıyoruz. Hem zaman kaybı hemde ekonomik kayıp, ambargolarla 10 sene kambur yaşadık anımsayın[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın neler olcak merak ediyorum valla... Muhtemel tehlikesi olan yerler:
Bakırköy; Carusel, Galeria, Meydan..
Taksim; Meydan, yakın yerler
Etiler; Akmerkez ve etrafı

Daha varsa yazın arkadaşlar böölelikle herkez gitmiyeceği yada en azından az bulunacağı (bi kaç gün için) yerleri görsün..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]

[Bu mesaj SandroNightFall tarafından 20 November 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 20 November 2003 18:57 tarihinde demiş ki:
Konuyla, devletler arası ince ilişkilerle ilgili çok bilgilisiniz. Adamların istifa etmesini istiyorsunuz.

Mantıksız konuşuyorsunuz. Şu anda istifa etseler tamamen bir kaos ortamı doğar.[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..
the most charismatic.
[/i]

istifaları gündeme geldiğinde hep zaten bahane budur.
kaosa gireriz.
ee istifa ne zaman edecekler herşey duruldukdan sonra pat diye çıkıp biz istifa ediyoruz mu yapacaklar?
bu ülkeyi yöneten elbet biri çıkar sahipsiz kalmaz.
bu hükümetin dış ilişkilerine kfam grsn[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler, siz hala anlayamamışsınız durumu sanırım.
dışarı çıkmayarak, evinizde kalarak ölümden mi korunuyorsunuz? hayır, teröristlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. hayatınıza devam etmediğiniz sürece, onlara bir olduğumuzu göstermediğimiz sürece, onları başarılı kılacaksınız.
yapmayın bunu. ve normal programınız neyse, aynen devam edin. hiçbir şey yokmuş gibi.

Abi allah aşkına atrium ne alaka? allahın unuttuğu bir yer ora. benim 3 dk ötemde, ben gitmiyorum, kim oraya bomba koyar? :D

said:
SandroNightFall, 20 November 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
Yarın neler olcak merak ediyorum valla... Muhtemel tehlikesi olan yerler:
Bakırköy; Carusel, Galeria, Meydan..
Taksim; Meydan, yakın yerler
Ataköy; Atrium
Etiler; Akmerkez ve etrafı
[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...
[hline][b]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 20 November 2003 19:04 tarihinde demiş ki:
Fiztan şu anki dış politiklaarının yalnış ollduğu kanısına nasıl vardın. Çok bilge bir insanmısın? Olayların içnidemisin? Devlet sırlarını ve gizli ilişkileri biliyor musun? Sanmam.[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..
the most charismatic.
[/i]

amerikayla gizli ilişki olursa sonu bu olur[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

ya fistan, abi bu olaylar senin düşündüğün kadar kolay değil.
evcilik mi oynuyoruz?
adam bir anayasa kitabı fırlattı, halimiz ortada.
öyle kafana eseni nasıl yaparsın?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin başı sağoşsun..ben üsküdar amerikanda okuyorum..olay ısrasında en üst kattaydım gözümün önünde patladı..sallandık..camların inişini gördük..okuldaki kasou gördük..herkesin ailesi oralarda çalışıyordu..gerçekten çok çok kötü bir gündü bugün..tekrar geçmiş olsun herkese..
bu arada melancholy +1[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 20 November 2003 19:07 tarihinde demiş ki:
ya fistan, abi bu olaylar senin düşündüğün kadar kolay değil.
evcilik mi oynuyoruz?
adam bir anayasa kitabı fırlattı, halimiz ortada.
öyle kafana eseni nasıl yaparsın?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)

anayasayı fırlattıda niçin fırlattı haksızmıydı?
ülke için bi hükümet düşmüş bi kriz atlatılacakmış çok mu zor.
herşey paramı yani sizin gözünüzde.hükümet istifa edince kriz çıkarsa çıksın önemli olan bu ülkenin refah ve huzur içinde ileriki senelerde varolması değilmi.
neyse ben tartışmak istemiyorum.
size iyi akşamlar.[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 20 November 2003 16:38 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 20 November 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
said:
Infernal_Reborn, 20 November 2003 16:25 tarihinde demiş ki:
israil yapıo olabilir bence.
önce kendi yerlerini bombalayıp suçlanma ihtimalini kaldırdılar ortadan.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...

ohaaaaaaa yuuuuh hayatımda duyduğum en saçma iddia
amerikan'ın ırak'a saldırmak için bahane yaratmak için kendi kulelerini yıktığı iddiası bile daha mantıklı bundan. o derece yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

ehe işte mantıksız olduğu için yaptı ya adamlar.
mantıklı olsa herkes direk israil e yükleneceği için.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...

pardon arkadaşlar biraz uzun bir quote oldu ama çok arkalarda kalmış ben cevap verene kadar
israil kadar kendi milletine dindaşlarına değer veren başka ülke yoktur. dediğin çok saçma diyorum ben de...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

bir de merak ettiğim bir konu var:
tünel'deki insanlar bunu hissetmezlerken, üsküdar'da nasıl sallanırız?
mantığı nedir?

ayrıca ben de en üst kattaydım, HSBC'nin bir anda şaftı kaydı, acaip oldu. ama ben taksim'deki mi levent'teki bombayı mı hissettim onu bilmiyorum.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi gözattım mesajlara. ama hepsini okuyamadım. genel olarak bikaç fikir beyan etmek istiyorum.

- yönetimin ilk olaylara yaklaşımı çok yanlıştı. dini ne olursa olsun hepsi bizim vatandaşımız diyerek zaten en korkunç ayrımı yapmış oluyolar. olması gereken herhangi bir terör eyleminde ne söyleniyosa onları söylemek ve dini tek bir göndermeden bile kaçınmaktı. böylece yapılan eylemin sadece musevilere yöneltilmiş bir hareket olduğu ilüzyonunu yaratmamış olurlardı. yanlıştı işte...

- eylemleri planlayanlar salak değil. bilakis son derece profesyonel ve zeki şahıslar olduklarından eminim. gerçekleştirenlerin de zeki insanlar olmaları kuvvetle muhtemel. fanatik (neye inanıyolarsa ona ölesiye bağlı diye vurgulama gereği duyuyorum...) olarak yetiştirilmiş veya beyinleri yıkanmış ama onun dışında sizin bizim gibi bireyler olduklarını düşünmek çok zor diil. ve de hepsi ne yaptığını biliyo. olayın adı terör. terör nedir? korku, dehşet. şu an hepimiz dehşete düştük ve korkuyoruz. (kendi adıma -panik olmasam da- baya ürktüm)

- bu olayları kınayan güç odaklarının çok büyük bi kısmı gene bu olaydan kar edecek. ama bi şekilde kendileriyle bağlantı kurulabilecek hiçbirşeye bulaşacaklarını sanmıyorum. onlar sadece geleceğe yatırım yapıyolar. dolayısıyla bu olayların altında doğrudan amerika, israil ya da başka bir gücü aramak çok gerçekçi değil. (neden bahsettiğimi anlamak için bkz. osama bin laden ve saddam huseyin. bu adamların bu hale geleceğini görememiş olmaları ihtimali bana imkansızdan öte komik geliyo...)

- bu olaylar son derece insanca. başka hiçbir yaratık kendi türünü sebepsiz yere ve bu boyutta katletmez.

- olaylar sürecek (sorumluların da belirttiği gibi...). kendinize dikkat edin, birbirinize dikkat edin, kollayın. gözünüzü açık tutun, gördüğünüz şeyleri unutmayın. başkalarının (bu yazıda ben oluyorum mesela) sizin yerinize düşünmesine izin vermeyin...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

infernal, alakası yok abi dediğinin.
belki bu konunun çok uzağında olabilirsin, ama ben direk içindeyim. bir sürü musevi arkadaşlarım var, ve müslümanlardan tehdit alıyorlar diyorum sana.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

evet, sandığından çok daha zor.
benim gözümde para hiçbir şey. ama devlet için önemli.
ekonomik düzen, bağımsızlık olmadan, nasıl bir ülke, rahat ve refah içinde yaşar?
mantıklı yazın!

said:
Fistan, 20 November 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
ülke için bi hükümet düşmüş bi kriz atlatılacakmış çok mu zor.
herşey paramı yani sizin gözünüzde.hükümet istifa edince kriz çıkarsa çıksın önemli olan bu ülkenin refah ve huzur içinde ileriki senelerde varolması değilmi.
neyse ben tartışmak istemiyorum.
size iyi akşamlar.[hline]
[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş

kriz veya sıkıyönetim veya kaos istenebilecek şeyler değil. bunlar insanları normal şartlar altında yapmayacakları şeyleri yapmaya iter. bi ülkenin ayakta durmasını sağlayan şey istikrardır. zaten pek fazla yok bu bizde. daha fazla karmaşa, ülkeye (dolayısıyla da bize) büyük zarar verir[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...