DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hayur unity su an 2, dünya die bi kawram yok sömürenlere 1. sömürülenlere de 3, dünya ülkesi denio dünyada bir 'orta direk' ülke yok.komünist ülkeler 2, dünya oluyordu onlar da yok.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Ra_d, 20 November 2003 16:16 tarihinde demiş ki: edilecek söz yok.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim bence var. Artik sesimizi çikarmali ve her kim sorumluysa cezasini ne pahasina olursa olsun vermeliyiz. Gerekirse dünyayi ayağa kaldırmalıyız![hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 iğrenç bişi ya bunu yapanalr insna olamaz başımıa gelene bakın[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 al amerika kaldırdıda nooldu? daha kötü vuruldu.bunlar sinmez.başı bulup onu kesmek lazım.oda dünyayı ayağa kaldırmakla olmaz. ortalık daha çok karışır, baş daha iyi saklanır. ne kadar sinirli olduğumu tahmin bile edemezsiniz.cidden gözlerim dolu şu anda.ama şimdilik elimizden bişi gelmiyo.geldiği zaman konuşmak daha doğru.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 israil yapıo olabilir bence. önce kendi yerlerini bombalayıp suçlanma ihtimalini kaldırdılar ortadan.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bazen keske boktan bi ülke olsakta kimsenin dikkatini çekmesek diyorum... Hep bi sekilde anahaberlerde bizden bahsediyolar ve buda bizi asil hedef haline getiriyor.. :([hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Komplo Teorileri had safhada...[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 israilin yapacağı son şey kendi vatandaşıı öldürmek olur.[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 niye?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ya bide benim we benim gibi adamLara satanist dien dinci serefsizLer yaptı bu saLak oLayı..Artık bazı insanLarın kafaLarıda yerine geLmiştir..!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Infernal_Reborn, 20 November 2003 16:25 tarihinde demiş ki: israil yapıo olabilir bence. önce kendi yerlerini bombalayıp suçlanma ihtimalini kaldırdılar ortadan.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... ohaaaaaaa yuuuuh hayatımda duyduğum en saçma iddia amerikan'ın ırak'a saldırmak için bahane yaratmak için kendi kulelerini yıktığı iddiası bile daha mantıklı bundan. o derece yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ingiltere başkonsolosu ölmüş!![hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bakalım neler olucak allah sonumuzu hayretsin. Allah hepimizi fitneden nifaktan ayrılıktan korkudan korusun..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: -Apex-, 20 November 2003 15:15 tarihinde demiş ki: ingiliz baskonsolosu roger short ve asistani olmus , simdi soylediler. Evet[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gerizekalı mal herifler naptıklarını bilmiyolar heralde aptal cahil insanlar Bizi böleceklerini sanyolar halbuki boyle durumlarda biribirimize daha sıkı sarılıyoruz.. Allah belalarını versin ! [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 20 November 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 +1 bencede...Cok $eyin değişmesi Lazım coookk![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: LvL_Sabo, 20 November 2003 16:31 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 20 November 2003 16:25 tarihinde demiş ki: israil yapıo olabilir bence. önce kendi yerlerini bombalayıp suçlanma ihtimalini kaldırdılar ortadan.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... ohaaaaaaa yuuuuh hayatımda duyduğum en saçma iddia amerikan'ın ırak'a saldırmak için bahane yaratmak için kendi kulelerini yıktığı iddiası bile daha mantıklı bundan. o derece yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ehe işte mantıksız olduğu için yaptı ya adamlar. mantıklı olsa herkes direk israil e yükleneceği için.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 NTV'de hemen canli yayinda vermisti telefonla, adam anlatiyodu sonra arkadan yardim diye bagiran insanlarin sesleri yükseldi.. o anda varya sinirimden duvara bir koydum varya elimin acıını daha yeni hissetmeye başladım. Sinirden ağldim valla... Bide bizim binaya 2 dk ka uzaklikta patladi ilk bomba..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Tarist_Windveil, 20 November 2003 16:36 tarihinde demiş ki: Gerizekalı mal herifler naptıklarını bilmiyolar heralde aptal cahil insanlar Bizi böleceklerini sanyolar halbuki boyle durumlarda biribirimize daha sıkı sarılıyoruz.. Allah belalarını versin ! [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 20 November 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] gerizekalı aptal insanlar olduunu sanmıyorum bunu yapanların.[hline] ..scripta manent [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 20 November 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tabiki gerizekalı deiller, gerizekalı olsalar planlayamazlar, sadece kullandıkları maşalar, gerizekalı eğitimsiz insanlar[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Di mi?Çok zekiler kendilerini öldürmek pahasına insanların canına kıyıyolar..Saçmalama ! Mantık bunun neresinde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Evet kullandıkları insanlar öyleler,ben de onlardan bahsediyodum zaten ilk mesajımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 sorun yok öleyse[hline]Avatar... [Bu mesaj Wulfgar tarafından 20 November 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sana yazmadım o mesajı wulfgar,horace a yazdım..Katılıyorum zaten sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Dikkat etseydi kullanılan maşaların eğitimsiz, cahil kişiler olduğunu söylüyor.Sence bir gerizekalı bu kadar sistemli ve profesyonel saldırıları planlayabilir miydi?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar