Setroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bende 1 tane el kadar astronot var.. vahşi balık seviyorsan bire bir.. ara sıra da içine lepistes falan atıp belgesel seyredersin (1-2 sn sürüyor gerçi heh).. baya balık çeşidi geçti elimden.. her renk, her şekil.. kimi ortalıkta gezerdi, kimini kayaların arasında arardım.. renkli beliklardan hoşlanıyorsan ciklet türünün çok süper renkleri var.. yanlız kuytu köşe seviyor bazıları.. sanırım renkleri de etkili bunda.. mesela 2 tane sarı vardı 2 si de saklanırdı hep.. diğer türler gezinirdi dışarda.. üremeleri ve akvaryumun boyuna göre epey büyümeleri de baya güzel.. ayrıca azcık etçildirler de.. ara sıra kurt falan atarsın, hem daha çabuk büyürler.. kötü özelliklerinden biri de yanlarına başka tür balık alamazsın.. benim astronot baya vahşi.. gerçi astronotların hepsi öyle.. birbirlerini bile yerler.. vahşi balık istiyorsan al bir astronot büyüt.. çekingen bir balık da değildir, paso gezer ortalıkta.. iyi bakarsan ve akvaryum da büyükse kol kadar oluyorlar.. benimki elimi geçti şu an. parmaklarıma yemek gözüyle bakar oldu..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! [Bu mesaj Setroth tarafından 09 Mart 2003 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 www.akvaryumlar.com kuzenimin sitesi.. hem bkaım hemde balık çeşitlerikonusunda yardım edebilirler.. bneim favorim joker ciklet![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 dün kablo göçtü öbür topic amma uzamış buraya taşınmışınız devam ederiz buradan:) nerde kalmıştık... balıkla oynanmaz ya zaten aptal her 5-6 saniyede bir kendini onamı tanıtcan.nankör hayvan yem werirsin çok bile değil 5 saniye sonra görmezden gelir seni:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ben hala ıguanada takılı kaldım onu buyutucem ve ıste bu kadar yapıp fılm yıldızı yapıcam.Godzıllada oynar valla. http://www.iguana.com/bkcover.html[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 benim lisedeyken ugrastıgım baya büyük bi akvaryumum vardı.. 100küsür balık vardı..3-4 yavruluk vardı, seri üretim yapıodum..:) epey bi lepistesim falan vardı. 5cm büyüklügünde çöpcüler falan..bir de devasa bir vatoz.. ama en güzelleri 2 tane melek balıgımdı. nerdeyse avcum kadardı ikisi de..bikaç tane de öpüşen gromi mi ne vardı :) haa bir de köpekbalıgı vardı iki tane.. sonra tatildeyken olanlar oldu..epey üzülmüştüm walla..hepsini minniacıkken alıp büyütmüştüm.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 09 Mart 2003 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 of ceday senin akvaryumdakileri alcan canlı canlı kuyruklarından tutup iki yanı ile una bulican sonra atcan tavaya kızarcak[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 olayın üzerinden epey gecti.. afiyet olsun :P döferim bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ya o öpüşen gromi midir nedir çok ilginç balıklar onlar, kavga ederken öpüşüyolar; süpürge gibiler, ufak şeyleri içlerine çekiyorlar :-P :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Kardeşim kirpi besleyin birakin baligi. Salak hayvanlar bunlar. Sakin akvaryuma atiim demeyin kirpiyi ha.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Susuz akvaryuma atsam olurmu :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 O olabilir ama atmasan daha iyi. Dikenleri falan kirilir zavallinin.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Amerıkalılar delı gıbı ıguana gezdırıyormus baya tasma ıle yenı moda galıba,Turkıyede dusunemıyorum o durumu.Ama alıp,buyutup bı denıcem. Iguana gezdırmek IN Kedı-kopek gezdırmek OUT[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kedi kapar onları sokakta be ayda önüne bakmayan biri cark die baar al sana iguana ezme. ahahaha dur şimdi aklıma geldi dişçi anlatıyo , bizim dişçinin çocuğunun ördeği varmış çocuk üstüne basmış ördek yanlardan patlamış ahahahahahaha[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ben ıguananın 1 metre olanlarını gorupte kacmıcak hayvan tanımam,ınsanda tanımam gercı :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Çok çirkin iguanalar.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 tarantula veya karınca da güzel olur.. geçti kuş, kedi, köpek devri..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 timsah&iguana& vs. güzel hayvanlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ya vallahi bilmiyorum... Bakımı falan bakımından sanıyorum balık alıcam... Hmm ciklet tabi güzellerde onlarda vahşi diye biliyorum lepisteslerde çok embesil duruyor sanki japonlarda çok ünlü :-p Acaba neon yada melek balıkları nasıl bilen varmı... Olmassa iş lepistes ve japonlara düştü :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 orc lord illa marjinal olcam diyosan deniz anasi besle.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Suya siçsan bile hayvan yiyo. bakim ucuz yani.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Su an surungunler arasından en beslenebılecek hayvan ıguana,tarantula hakkında da konusmustuk,cok asıl bır hayvan ama yemek yanı evde beslemek.Iguanayı evcıllestırdınmı gercekten super hayvan[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Yok ya o çirkin şey yazın belki gidersem denize bulur atarım :-p Abi ciddi neon yada melekler acaba nasıl?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 . [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 akrep besleyin lol yakında piton falan düşünceniz[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar