Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum ve balıklar hakkında bilgisi olanlar ve besleyenler?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

bende 1 tane el kadar astronot var..
vahşi balık seviyorsan bire bir.. ara sıra da içine lepistes falan atıp belgesel seyredersin (1-2 sn sürüyor gerçi heh)..
baya balık çeşidi geçti elimden.. her renk, her şekil.. kimi ortalıkta gezerdi, kimini kayaların arasında arardım..
renkli beliklardan hoşlanıyorsan ciklet türünün çok süper renkleri var.. yanlız kuytu köşe seviyor bazıları.. sanırım renkleri de etkili bunda.. mesela 2 tane sarı vardı 2 si de saklanırdı hep.. diğer türler gezinirdi dışarda.. üremeleri ve akvaryumun boyuna göre epey büyümeleri de baya güzel.. ayrıca azcık etçildirler de.. ara sıra kurt falan atarsın, hem daha çabuk büyürler.. kötü özelliklerinden biri de yanlarına başka tür balık alamazsın..
benim astronot baya vahşi.. gerçi astronotların hepsi öyle.. birbirlerini bile yerler.. vahşi balık istiyorsan al bir astronot büyüt.. çekingen bir balık da değildir, paso gezer ortalıkta.. iyi bakarsan ve akvaryum da büyükse kol kadar oluyorlar.. benimki elimi geçti şu an. parmaklarıma yemek gözüyle bakar oldu..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ
Join my army!

[Bu mesaj Setroth tarafından 09 Mart 2003 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün kablo göçtü öbür topic amma uzamış buraya taşınmışınız devam ederiz buradan:) nerde kalmıştık... balıkla oynanmaz ya zaten aptal her 5-6 saniyede bir kendini onamı tanıtcan.nankör hayvan yem werirsin çok bile değil 5 saniye sonra görmezden gelir seni:)[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

benim lisedeyken ugrastıgım baya büyük bi akvaryumum vardı..
100küsür balık vardı..3-4 yavruluk vardı, seri üretim yapıodum..:)
epey bi lepistesim falan vardı.
5cm büyüklügünde çöpcüler falan..bir de devasa bir vatoz..
ama en güzelleri 2 tane melek balıgımdı. nerdeyse avcum kadardı ikisi de..bikaç tane de öpüşen gromi mi ne vardı :)
haa bir de köpekbalıgı vardı iki tane..

sonra tatildeyken olanlar oldu..epey üzülmüştüm walla..hepsini minniacıkken alıp büyütmüştüm..

[Bu mesaj CEDAY tarafından 09 Mart 2003 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Amerıkalılar delı gıbı ıguana gezdırıyormus baya tasma ıle yenı moda galıba,Turkıyede dusunemıyorum o durumu.Ama alıp,buyutup bı denıcem.
Iguana gezdırmek IN
Kedı-kopek gezdırmek OUT[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

kedi kapar onları sokakta be ayda önüne bakmayan biri cark die baar al sana iguana ezme.
ahahaha dur şimdi aklıma geldi

dişçi anlatıyo , bizim dişçinin çocuğunun ördeği varmış çocuk üstüne basmış ördek yanlardan patlamış ahahahahahaha[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ya vallahi bilmiyorum...
Bakımı falan bakımından sanıyorum balık alıcam...
Hmm ciklet tabi güzellerde onlarda vahşi diye biliyorum lepisteslerde çok embesil duruyor sanki japonlarda çok ünlü :-p
Acaba neon yada melek balıkları nasıl bilen varmı...
Olmassa iş lepistes ve japonlara düştü :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Su an surungunler arasından en beslenebılecek hayvan ıguana,tarantula hakkında da konusmustuk,cok asıl bır hayvan ama yemek yanı evde beslemek.Iguanayı evcıllestırdınmı gercekten super hayvan[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...