Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hani olur da olur mu diye şeettiriyom. milli reanarüsarü...narüans'a falan gitmeden bakırköy-ataköy çevresinde galeria falan gibi bi yerlerde zar seti alabileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz? gölge, atlama hemen. barbut oynıycaz. ferepe merepe için deel :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bköyde bulamazsın. İstersem satiim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 2nd-hand alışkanlığım pek yok nedense:) sağolasın yine de. zaten birkaç takım alacağım gitmişken. en iyisi nişantaşı'ya doğru bi uzanmak galiba. en fazla birkaç milyon benzin parasına malolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 O civarlarda pek bir yer yok sufi. Dediğin gibi beşiktaş-nişantaşı civarlarına uzarsan bulabilirsin. Bu arada dilbao, istersem satiim ne demek abi :) İstiyosan sat tamam :D[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. [Bu mesaj Magic tarafından 10 December 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 sağolasın mecükcan. zaten pek zannetmiyordum da hani değişen bişeyler olmuş mudur acaba demiştim. kar-kış demeyip çanağı kıpırdatacağız artık :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Şimdi de istemiyorum, hadi bakalım!! ("Yalnış" yazmışım, n olcak son harf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yeni zar setleri gelmiş saklı'ya. Bizzat şahit oldum. Kısa zamanda bitmeden yetişebilirsin sufi'cim almadıysan hala..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar