Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakırköy cıvarında zar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hani olur da olur mu diye şeettiriyom. milli reanarüsarü...narüans'a falan gitmeden bakırköy-ataköy çevresinde galeria falan gibi bi yerlerde zar seti alabileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz?

gölge, atlama hemen. barbut oynıycaz. ferepe merepe için deel :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
2nd-hand alışkanlığım pek yok nedense:) sağolasın yine de. zaten birkaç takım alacağım gitmişken.
en iyisi nişantaşı'ya doğru bi uzanmak galiba. en fazla birkaç milyon benzin parasına malolur.
Mesaj tarihi:
O civarlarda pek bir yer yok sufi. Dediğin gibi beşiktaş-nişantaşı civarlarına uzarsan bulabilirsin.

Bu arada dilbao, istersem satiim ne demek abi :)
İstiyosan sat tamam :D[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.

[Bu mesaj Magic tarafından 10 December 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sağolasın mecükcan. zaten pek zannetmiyordum da hani değişen bişeyler olmuş mudur acaba demiştim.
kar-kış demeyip çanağı kıpırdatacağız artık :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni zar setleri gelmiş saklı'ya. Bizzat şahit oldum. Kısa zamanda bitmeden yetişebilirsin sufi'cim almadıysan hala..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
  • Yeni Oluştur...