Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hani olur da olur mu diye şeettiriyom. milli reanarüsarü...narüans'a falan gitmeden bakırköy-ataköy çevresinde galeria falan gibi bi yerlerde zar seti alabileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz? gölge, atlama hemen. barbut oynıycaz. ferepe merepe için deel :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bköyde bulamazsın. İstersem satiim sana...
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 2nd-hand alışkanlığım pek yok nedense:) sağolasın yine de. zaten birkaç takım alacağım gitmişken. en iyisi nişantaşı'ya doğru bi uzanmak galiba. en fazla birkaç milyon benzin parasına malolur.
Magic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 O civarlarda pek bir yer yok sufi. Dediğin gibi beşiktaş-nişantaşı civarlarına uzarsan bulabilirsin. Bu arada dilbao, istersem satiim ne demek abi :) İstiyosan sat tamam :D[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. [Bu mesaj Magic tarafından 10 December 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 sağolasın mecükcan. zaten pek zannetmiyordum da hani değişen bişeyler olmuş mudur acaba demiştim. kar-kış demeyip çanağı kıpırdatacağız artık :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Şimdi de istemiyorum, hadi bakalım!! ("Yalnış" yazmışım, n olcak son harf)
Magic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yeni zar setleri gelmiş saklı'ya. Bizzat şahit oldum. Kısa zamanda bitmeden yetişebilirsin sufi'cim almadıysan hala..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Öne çıkan mesajlar