MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 dün kuzenimdeydim. adam yeni eve taşındı tabi hemen bilgisayar-ses sistemi-televzyon üçlemesini yapmış. ama ben ses sistemini kendisi nasıl yaptı ben onu merak ediyorum. beş tane hoparlörü bi anfiye bağlamış falan ama hala anlamış değilim nasıl yaptığını. kendisi de fazla bişey söylemek istemiyo ama feci merak ediyorum.dolayısıyla kendim de yapmak istiyorum zaten.bilen var mı?[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bir anfi beş haporlör.ses kartı destekliyorsa yapılabilir.seskartının kitapçığında hangi kablo nereye sokulacak yazıyordur büyük ihtimalle.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 21 December 2003 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 basit ... anfisi 4+1 hoparlor destekliyordur .. line-in den de anfiye ses kartini bağlar ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 5 hoparlör düz mü bağlı surrpund mu düz bağlamakta bi şey yok anfisisz de olur ses çıkışını 2 ye böl bi çift öne git sin bi çift arkaya oldu sana 4 hoparlör o kadar yüküde kaldırır ses kartı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu creative in kaliteli bi ses kartı var.live value mu ne ondan sanırım bu 5.1 lerden herkeste ondanvaar.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 December 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar