Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsyan: BÜYÜK AYAKLAR

Deli333

Öne çıkan mesajlar

Ya abi bıktım 44-45 bazende 45,5 -46 arası ayakkabı gıyıyorum. İstedıgım ayakkabıyı bulamıyorum. Bulsamda ya sipariş verıp belli belirsiz süre içinde beklıyorum . yada 4-5 ay sonra ancak bulabılıyorum. ya tam 5 aydır bır puma ayakkabı bulucam ankarada gezmedık yer bırakmadım. 45 numara bulamıyorum . Neyse gdim bari bot fılan alayım dedim. Abi ayaklar büyük. Giyiyorsun botu koskaca duruyor. 1.84 boy 70kg yım. Bol pacadan nefret edıyorum. E böyle oluncada her ayakkabıyı gıyemiyorsun.Gittim bari harley davıdson alım dedım bugun . yok a.k ayakkabı kocaman . 45 numara koskoca ayakkabı. Kocaman duruyor . napıcam tavsiyenız fılan yokmudur ya :( tek büyük ayaklı benmiyim.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

43 numara ayaklarım var ve ayaklarımı çok seviyorum.
İddia ediyorum reklamlara çıkacak kadar güzel ayaklarım.artık fit yu viır reklamımı olur ronaldo gidi gud yiır reklamımı olur bilemem ama reklamlık ayak var bende.
hele o parmaklarım el parmakları gibi eklemli eklemli.
eski komşu abladan hatırlarım görünce bayılcaktı nerdeyse güzelliğine ayaklarımın.
diijital bi makinem olsada çeksemde göstersem :P[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 20 December 2003 19:44 tarihinde demiş ki:
EE napacam ben. abi 0 52 numara ayakkabı gıyen arkaşa sorucam. Kot fılan gıyince ayakların nasıl gözukuyor?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions

Kot pantolun ? 1.20 cm kadar bacagın varsa Kot'u tawsiye etmem .. Ben giymiyorum bol olanları da sewmem dı$arda sırf E$ofmanla dolanırım ba$ka carem yok .. Fake diyosan da eger kanka flmsa Gozler ayaga indii zaman ilgisini cekecek veya guldurecek bi$i soyle arada kaynar ...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw sen 44-45ten şikayet edion biz sürünüyoz 47-48le sen yine haline dua et,
sen en azından bi model görüon onun numarasını arıon,
ben senelerdir model seçemeden ayağıma olanı alıom,
özel yapımm da pahalı koyuyo[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 20 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
Ya tek tesellin var

ayağı büyük olanaın ...... i de büyük olurmuş.
onu bilir onu söylerim[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

heheheeeeeeee :lol:[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sintisyzer, 20 December 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
ilk defa ayak kullanıoruz galiba?
45-46 giyiyorum, su aralar timberland ( sarı su gecirmeyen diye tabir ettiimiz ) giyorum 47 numara fln, hafiften bebek mezarı. onun dısında nerdeyse hic zorlanmıyorum istedigim numara ayakkabı bulmakta

Zaten bugune kadar ya tımberland gıydim yada spor ayakkabı. Başka bişey aalayım dedim. Olanlara baq.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

peh okuyunda acıyın halime...

ayağım 49.5 numara bende 3-4 yıldır model beğenemeden alıyorum ayakkabı yada özel yaptırıyorum.
Bitane tımberland botum var 2 spor ayakkabım 2 tanede normal ayakkabı.(bot dışında hepsi yurtdışından geldi)
ama...
2 sene önce buz hokeyi maçında ayak parmaklarım kırıldı ayrıca ayak tarak kemiğimde bir sorun var vede tırnak batması var bu yüzden en az 1.5 numara büyük giymem gerekiyor ki buda 52 numara ediyor.
Hokey e başlamak istiyorum ama ayağıma göre paten yok sanırım özel yaptırcam
Ve itiraf ediyorum:Hayatım boyunca kramponum olmadı :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...