Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya abi bıktım 44-45 bazende 45,5 -46 arası ayakkabı gıyıyorum. İstedıgım ayakkabıyı bulamıyorum. Bulsamda ya sipariş verıp belli belirsiz süre içinde beklıyorum . yada 4-5 ay sonra ancak bulabılıyorum. ya tam 5 aydır bır puma ayakkabı bulucam ankarada gezmedık yer bırakmadım. 45 numara bulamıyorum . Neyse gdim bari bot fılan alayım dedim. Abi ayaklar büyük. Giyiyorsun botu koskaca duruyor. 1.84 boy 70kg yım. Bol pacadan nefret edıyorum. E böyle oluncada her ayakkabıyı gıyemiyorsun.Gittim bari harley davıdson alım dedım bugun . yok a.k ayakkabı kocaman . 45 numara koskoca ayakkabı. Kocaman duruyor . napıcam tavsiyenız fılan yokmudur ya :( tek büyük ayaklı benmiyim.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 gece yatarken ayaklarini bağla :P şaka bi yana şu sari botlardan al su geçirmeyen hoş duruyo ve fiyatıda makul[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 wala 41(+1,-1) giyiorum.Bi sorunum yok. Ama senin ozel yaptırman gerekiyor snrm.[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 fizban bilir "52" o yuzden 46 normal geliyor bana :=p[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 43 numara ayaklarım var ve ayaklarımı çok seviyorum. İddia ediyorum reklamlara çıkacak kadar güzel ayaklarım.artık fit yu viır reklamımı olur ronaldo gidi gud yiır reklamımı olur bilemem ama reklamlık ayak var bende. hele o parmaklarım el parmakları gibi eklemli eklemli. eski komşu abladan hatırlarım görünce bayılcaktı nerdeyse güzelliğine ayaklarımın. diijital bi makinem olsada çeksemde göstersem :P[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 44-45 giyodum ama 45 total 90 aldım ufak geldi biraz vuruyo... 46 mı alsaydım? o ne yoksa büyüyomuyum? bi de bu kadar büyük ayak boyum kilomla çok alakasız oldu be (1.80 boy 73 kilo)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 EE napacam ben. abi 0 52 numara ayakkabı gıyen arkaşa sorucam. Kot fılan gıyince ayakların nasıl gözukuyor?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: karpuz, 20 December 2003 19:40 tarihinde demiş ki: bi de bu kadar büyük ayak boyum kilomla çok alakasız oldu be (1.80 boy 73 kilo)1,87 boyundayım, 62 kiloyum, 45 giyiyorum :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi bunların bir fake i fılan vardır. Nasıl kapatıyoruz bu büyük ayakları?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Deli333, 20 December 2003 19:44 tarihinde demiş ki: EE napacam ben. abi 0 52 numara ayakkabı gıyen arkaşa sorucam. Kot fılan gıyince ayakların nasıl gözukuyor?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Kot pantolun ? 1.20 cm kadar bacagın varsa Kot'u tawsiye etmem .. Ben giymiyorum bol olanları da sewmem dı$arda sırf E$ofmanla dolanırım ba$ka carem yok .. Fake diyosan da eger kanka flmsa Gozler ayaga indii zaman ilgisini cekecek veya guldurecek bi$i soyle arada kaynar ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 iki kere aynı cıkmı$ .. Bunadım mı ne ? [Bu mesaj ZeuZ tarafından 20 December 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 1.20 abartı olabilir ama bacaklarım boyumun 4/3'udur .. Bu bacaa bırak ayakkabıyı kot yakı$mıyo .. (1.98)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yaw sen 44-45ten şikayet edion biz sürünüyoz 47-48le sen yine haline dua et, sen en azından bi model görüon onun numarasını arıon, ben senelerdir model seçemeden ayağıma olanı alıom, özel yapımm da pahalı koyuyo[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet ya o ozel yaptırımlar felaket .. Sadece 2 ayakkabım var msl benim de .. Bi normalde bir de antremanda maclarda giydiklerim ... Ikısı de spor ayakkabı bi de deridendi sundan dı bundan dı yaptıramıyosun ki yaptırsan da iflas ......[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Abi ben kotu sevıyorum :( 34-34 ölçüler. Nasıl kapatıcaz bunları?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kasarrr biraz :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya Zeuz napacaz abi sen tecrübelisin. Bıktım a.k artık patladım. yeter ya nası olcak bu iş :([hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben kot sewmem ama yazdım arka sayfaya oku bak onlar bayaa i$e yarar ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya Zeuz zaten eşortmanla gezerım. Ama dışarı fılan cıkarken de olmazki :) hadı bakkala gıderken tamam da. :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ilk defa ayak kullanıoruz galiba? 45-46 giyiyorum, su aralar timberland ( sarı su gecirmeyen diye tabir ettiimiz ) giyorum 47 numara fln, hafiften bebek mezarı. onun dısında nerdeyse hic zorlanmıyorum istedigim numara ayakkabı bulmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya tek tesellin var ayağı büyük olanaın ...... i de büyük olurmuş. onu bilir onu söylerim[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Forseti, 20 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: Ya tek tesellin var ayağı büyük olanaın ...... i de büyük olurmuş. onu bilir onu söylerim[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan heheheeeeeeee :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 benimde küçük 39-40 giyiyorum kız ayaklı diyorlar bazen büyük olması daha iyi küçük olmasından. .....i konusuna katılmayacam biliyorum kendimden çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Sintisyzer, 20 December 2003 23:09 tarihinde demiş ki: ilk defa ayak kullanıoruz galiba? 45-46 giyiyorum, su aralar timberland ( sarı su gecirmeyen diye tabir ettiimiz ) giyorum 47 numara fln, hafiften bebek mezarı. onun dısında nerdeyse hic zorlanmıyorum istedigim numara ayakkabı bulmakta Zaten bugune kadar ya tımberland gıydim yada spor ayakkabı. Başka bişey aalayım dedim. Olanlara baq.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 peh okuyunda acıyın halime... ayağım 49.5 numara bende 3-4 yıldır model beğenemeden alıyorum ayakkabı yada özel yaptırıyorum. Bitane tımberland botum var 2 spor ayakkabım 2 tanede normal ayakkabı.(bot dışında hepsi yurtdışından geldi) ama... 2 sene önce buz hokeyi maçında ayak parmaklarım kırıldı ayrıca ayak tarak kemiğimde bir sorun var vede tırnak batması var bu yüzden en az 1.5 numara büyük giymem gerekiyor ki buda 52 numara ediyor. Hokey e başlamak istiyorum ama ayağıma göre paten yok sanırım özel yaptırcam Ve itiraf ediyorum:Hayatım boyunca kramponum olmadı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar