Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage'ler Toplanıyor...

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

n-gage kullanim amacina gore degisen bi alet.ben aldim o telefon u cunku (bence) gorunusu guzel bi mp3 yuklediginde telefondan cikan ses muzik setindeki kadar guzel oyunu desen yılan dan daha guzel konusma olarakta hergun baya bi tel forusmesi yapiyorum en gurultulu yerde bile sorun cikarmadi..son olarak ben bu telefon u alirken bi cep bilgisayari olarak dusunmustum..ve son olarak sunu da soyliyim n-gage i olan 2-3 kisi taniyorum onlarin hic biri bende dahil telefon u o sitede gosterildigi gibi tutmuyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Way +1.
Kim nasıl isterse öyle tutar kimse karışamaz gülen güler o ayrı mesele :)
Bencede güzel telefon bi 100 milyon daha bulsam alıcam az kaldı.[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

Kenderlemenin verdiği site açılmıyor direk göçüyor bende ya?
Ne var?Resim felan mı?
niye toplanıyor?
Ne oldu?
Kimi vurdular?
Nereye gitti?
Ne yapacaklar?
Neden olmuş?
Neye gitcek?
Ben Kimim?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen baştan beri gereksiz görüorum ngagei ama onu sevenler de var;
toplayamazlar, toplattırmazlar :)
satışını da durdururlarsa bence büyük zarar ederler daha hala birçok kişi ngage için para biriktirio
kenderin siteye taptığımı da belirtmeden geçemiycem[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Sosyal ağlarda paylaş

walla o alıp da duzgun kullanmaıslar ıcın gecerlı yada kullanmayı bılmeyenler ıcın son derece gelısmıs bı telefon butun ıhtıyaclarımı karsılıyor mp3 radyo ve butun yenı cıkan ngage oyunları war ses kalıtesı ust duzeyde yanı ıhtıyac a gore alınabılcek bı telefon[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

uff bu aptal makineyi alcaama gider bi ps2 bi de cep tel alırım daha iyi :) Bu arada site manyaqqq![hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bazıları yawa$ toplaınsın nası toplancak fln demi$ler onlara 5510'u hatırlatırım .. Nokia ilk bu tip telefonu piyasaya surdukten sonra hatalı diye toplattı . Sonra 3300 cıktı piyasaya en ba$larda hep reklamlardaydı hep milletin dilindeydi o da unutuldu hic goruyo msnuz afi$ini ? Reklamını ? $imdi de N-gage cıktı bence nokia bu tip mobil telefonlar yapamıyor ..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herkes tarafından alay edılen bır alet ıste, sıtelerden bellı. Fıyasko bır alet. Bır daha gırısmez boyle ıslere. Bır ara konsol cıkartacak dendı, ama N-Gage fıyaskosundan sonra vazgecmıstır artık Nokia.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-xception-, 14 December 2003 15:16 tarihinde demiş ki:
n-gage amaçsız bi alet ya
arkadaşlarım 3650 ile n-gage oyunları oynuyorlar.. mp3 dinliyorlar, üstelik resim de çekio..[hline]My poor firend me..

tabi haklisin.. nerde oynuyolar ruyandami? abi sallarken birazcik destekli olmasina dikkat ederseniz saglik acisindan daha yakisikli olur.. 3650 ile n-gage oyunlari ha? peeh..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

5510 toplatildi ama tekrar satisa suruldu.. 3310'da hataliydi ilk uretilenler onlarda toplatildi geri goturuyodunuz bi sure sonra yenisini aliyodunuz 5510da oyleydi ama 3310 niye halen turkiyede en yaygin telefon?

5510 unutulmak zorundaydi hem o kadar buyuk bir telefonki ne cebe sigiyor nede baska bi yere.. hem ses kalitesi kotuydu sonra zaten renkli telfonlarla birlikte 3300 cikti sessiz sedasiz afişleri wardi artik yok tabi cunku nokia telefon uretiyor surekli olarak yani 1 telefon uretip sonra surekli olarak o telefon icin reklam yapmiycak dimi?

7210, 6610, 6100, 3650 gibi aletlerin reklamlari niye yok artik?
eskidiler biraz belki ondandir ne dersiniz?

n-gage fiyasko falan degil hem 3650 ile arasinda 2 everest tepesi kadar fark war 6600 la karsilastirsaniz hadi neyse diycem ama bu kadarda olmazki canim.. ki 6600 la bile karsilastiramazsiniz o telefonu.. ki zaten telefon da denemez n-gage'e.. para bulsam alicam direk ya o kadar ihtiyaci bi arada karsiliyoki.. hersey oyunlar uygulamalar daha hizli aciliyor oyun almasaniz bile cok iyi mp3 dinleyebiliyosunuz krallar gibi ses kalitesi cok iyi oyun oynamazsiniz o kadar sorun ediyosaniz yani.. gprs yoluyla internete baglanmanin zevki ayri n-gage'de cunku hafizasi o kadar geniski bi suru programi indirebiliyosunuz 3650 gibi 3.6 mb yada 6600 gibi 8mb hafizasi yok yani 32-64-128 gidiyo..

ulasilamayan ciger mundar iliskisi olmus sizinki biraz.. hayir nasil boyle kesinmis gibi "GEREKSİZ VE SACMA ABİ" diyebiliyosunuz anlamiyorumki..

yok kutudan cikmis bozukmus git degistir o zaman allah allah sanki degistirmicek adamlar..
cok pahali diyosaniz gidin spot alin 325 milyona.. hem ucuz hem kaliteli hem $ik hem de cok i$levli.. o ericsson'un p800'ü nedir öyle ya telefon telefon degilki takoz.. ericsson eski 620'lere donus yapiyor boyutta.. heheh..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

evet pm gelmis dela az once arkadastan..
sonci oynuyolarmis.. ben n-gage oyunlari derken tomb raider'dan fln bahsediyorum sonic gibi bi platform oyunu mega drive dada war ona bakarsaniz..

ayni derece kesker alaka yani..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...