Sergen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 istanbulda düzgün bildiğiniz kapalı havuz varmı.güzel,ortamı iyi bir yer olsun.sağlık sorunum için doktor yüzme verdi bende yüzme bilmiyorum ama sağlık için mutlaka yüzmem lazım.onun için düzgün bir yer lazım.bilen varsa yazarsa bahtiyar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sağlık problemini sorsam ayıp olur mu ? Geçmiş olsun şimdiden.[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Yüzme bilmiyor musun? Nerelisin?[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bodruma gel denizde yuzdurelim hocam seni :D :-) :-) :-) :lol: :lol:[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 sırtımda az seviyede kifoz yani arkaya doğru kamburluk olayı var.ama yaşım genç vede eğriliğin az olması yüzünden egzersizlerle ameliyattan yırtabilirmişim.yüzmede en önemlisiymiş artvinliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Istinye uzerinde enka var, Belediye'nin havuzlarida gercekten guzel kardesim Okmeydanin'da bazen anteman yapardi iyiydi yani, ayrica Kalamista Galatasaray'in var onunda yeni hali iyi, bide Ortakoy'de Yuzme Ihtisas var ama orayi ben sevemedim hic:) Bi de adam bi soru sormus cevap yazmak yerine paso yorum yapmisiniz abi.[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Hmm yüzmek iyi gelir doğru.Birde bi hareket vardır, ellerini yapabildiğin kadar arkaya atıp birleştirirsin.Kamburluğa iyi geliyor diye duymuştum.Geçmiş olsun.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: BoDrUmLu, 15 December 2003 21:33 tarihinde demiş ki: bodruma gel denizde yuzdurelim hocam seni :D :-) :-) :-) :lol: :lol:[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? adam ıstanbul dıyor sen bodruma cagıryon :D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault [Bu mesaj Llama tarafından 15 December 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Saeros, 15 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Hmm yüzmek iyi gelir doğru.Birde bi hareket vardır, ellerini yapabildiğin kadar arkaya atıp birleştirirsin.Kamburluğa iyi geliyor diye duymuştum.Geçmiş olsun.[hline]Every man dies, not every man really lives. evet o hareketi doktor verdi ayrıca onun gibi onlarca evde yaptığım haraketlerde var ama yüzme en önemlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Daçka (Darüşafaka)'nın yüzme tesisleri süperdir. Kapalısıda var. Maslakta. Sonracıma karşı tarafta Colusseum'un tesisleri var.Acar Kentte. 2'side süper yerler. Sağlık bakımından ödün vermeyen yerler. Tavsiye ederim.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 İyi hadi bakalım.. En kısa zamanda düzelirsin inşallah.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 istanbulda en kolay yer fenerbahçe burnunda bi dolu spor tesisi war (gs fb spor tesisleri yüzme okulu vs.) hepsinde wardır kapalı havuz bizim baba tarafının memleketi artvin artvinin neresi hemşerim?(ilçe olarak)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Saeros, 15 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Hmm yüzmek iyi gelir doğru.Birde bi hareket vardır, ellerini yapabildiğin kadar arkaya atıp birleştirirsin.Kamburluğa iyi geliyor diye duymuştum.Geçmiş olsun.[hline]Every man dies, not every man really lives. Sonra ÇÖTÖRÇ diye bi ses kal öle:) olurmu lan öle şey[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Burhan Felek spor tesislerinde yaz-kış ders veriliyor sanırım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 spor merkezi arıyorsan bari para ödeyebiliyorum diyorsan kesinlikle iyi bir yerlere git spor merkezleri istanbul diye www.google.com dan bir arat istersen..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 google kırıldı[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 kırılmışmış :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 valla açılmıo bende:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 browser'ının ayarları bozulmuştur :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 kablonetim[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Chemical, 15 December 2003 23:23 tarihinde demiş ki: Sonra ÇÖTÖRÇ diye bi ses kal öle:) olurmu lan öle şeyBak ama doktoruda önermiş.Biliyoruzda konuşuyürüz. *!Artizlenir *[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 e ben de kablonetim. :) com.tr'yi dene bi de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Adam artvinliyim demis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ufak at chemical :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sports International var Ataköy marinada temizz havuzu fln var[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar