Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzme havuzu

Sergen

Öne çıkan mesajlar

Istinye uzerinde enka var, Belediye'nin havuzlarida gercekten guzel kardesim Okmeydanin'da bazen anteman yapardi iyiydi yani, ayrica Kalamista Galatasaray'in var onunda yeni hali iyi, bide Ortakoy'de Yuzme Ihtisas var ama orayi ben sevemedim hic:) Bi de adam bi soru sormus cevap yazmak yerine paso yorum yapmisiniz abi.[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 15 December 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
bodruma gel denizde yuzdurelim hocam seni :D :-) :-) :-) :lol: :lol:[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?

adam ıstanbul dıyor sen bodruma cagıryon :D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

[Bu mesaj Llama tarafından 15 December 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 15 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
Hmm yüzmek iyi gelir doğru.Birde bi hareket vardır, ellerini yapabildiğin kadar arkaya atıp birleştirirsin.Kamburluğa iyi geliyor diye duymuştum.Geçmiş olsun.[hline]Every man dies, not every man really lives.

evet o hareketi doktor verdi ayrıca onun gibi onlarca evde yaptığım haraketlerde var ama yüzme en önemlisi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 15 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
Hmm yüzmek iyi gelir doğru.Birde bi hareket vardır, ellerini yapabildiğin kadar arkaya atıp birleştirirsin.Kamburluğa iyi geliyor diye duymuştum.Geçmiş olsun.[hline]Every man dies, not every man really lives.

Sonra ÇÖTÖRÇ diye bi ses kal öle:) olurmu lan öle şey[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
spor merkezi arıyorsan bari para ödeyebiliyorum diyorsan kesinlikle iyi bir yerlere git spor merkezleri istanbul diye www.google.com dan bir arat istersen..[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...