Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hokus Pokus[Atv]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzlememiş olanlar için şöyle açıklıyım : Programa dünyadan ünlü sihirbazları falan getirip şov yaptırıyorlar.

Bence harika olmuş , sürekli sihirbaz getirebilirlerse dahada iyi olur. Gördüğüm en kaliteli şovlardı bu güne kadar. Arkada çalan müzikler çok iyi seçilmiş , çok hoş.

(Adamın içinden kadın çıktığında çalan müziğin adını bilen varmı ? )[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
ilginç ti? hele şu fransız zencı accayıptı..
ondan sornakı norveclı adamda superdı
yaten onalrı bıde turk kadını serettım sadece oda guzeldı :)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
izleyin şu programıda reytingleri çoşsun sürekli yeni kimseler gelsin. süper yahu. biz elimizle tavşan yapar sevinirdik adam gölge üzerinde şeytan falan yaptı süperdi.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
bikaç hafta çok beğenilerek gider, ki ben de beğendim, sonra çıkarcak adam bulamazlar yani zor iş,
en sonunda sokaktan adam çevirip amuda durdurmaya falan çalışırlar yani kısıtlı kaynaklar[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
Bir eleman vardı 3 tane minik elektrikli testereyi elinde çeviriyordu dehşet bişey eheh :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
  • Yeni Oluştur...