Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 /dismount :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 disabled araclar repair oalbiliyormu[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Popeye, 18 December 2003 12:18 tarihinde demiş ki: /dismount :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. İyiymiş abi öğrendiğim iyi oldu valla... Speederdan atlayıp direkt dalacan adama... :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben swoop bikeimla mutluyum.. speederbikelarada farkımı atıyorum...çatlayın! :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bizimki daha güzel duruyo, ne o swoopların arkasında mobilet gibi eşya koyma yeri var, bütün havası gitmiş makinanın...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 return of the jedi'den beri o speederbikelara hastayım (gerçi eskiden ismini bilmiyodum heh) milletin swooper sevgiside sw:2de anakin kullandı diye genelde :) bu arada eatar bugun yarışalım senle tatooine çöllerinde tozumu yutturayım senin swoopa[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Evet speederbikeların devamlı ağaçlara falan çarpıp patlama huyları var, bi de burunları light saber ile çok kolay kesilio... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Gunn, 17 December 2003 18:30 tarihinde demiş ki: lol çok zevkli bişey yaptım. araçların ilk gününde Skunk diye bi rebel landspeederiyla sehire dalip taciz ediyodu LOL falan diye spam yapiyodu. Atladim speedderima takip ettim, sehrin guneybatisinda yakaladim ipnayi, popun daima yapmami istedigi gibi arac durmadan atlayip adami KD edip aractan dusurdum, son lafı "penis" oldu lol. :) .. Kelle avcısıyız affetmem ,diyosun ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 numlock la surekli gitme yapip naboo gibi agaclik bolgelerde fps mode a gecerseniz acaip havaya giriyosunuz agaclara makas felam atiyosunuz cok zevkli[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Valla speederbikelara tamir parasi harcamaktan gina geldi.Dayanamadim gidip x34 aldim :) Ama dikkatimi cekti aracta 2 kişilik yer var niye 2 ci bir kişiyi daha bindirip goturemiyoz taylan cok kasti binmeye hep öbür tarafindan düştü mesela ben Haydarimi alip gezemeyecekmiyim :P[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 lol haydar 1 hafta onckeki halinde olsa rahat rahat gezerdinizde simdi bi binse x34 yalan olur[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar