Sensible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Googledan şarkının sözlerini yazdım şarkıyı bulmak için, bulduğum 2 linkinden birine tıkladım tıklamamla kopmam bir oldu zuahahah :D Neden ingilizce yazdıklarına anlam veremedim bakın görün hala gülüyorum ahauah :D "dark days" mauahahahha :D Şarkının sözlerinide iyi okuyun nası bi ingilizcedir o yahu ahauha :D http://turkpop.prettysenshi.com/artist/nilufer/nilufer32.html[hline]Buna İnanamazsınız! [Bu mesaj Sensible tarafından 21 December 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tmm komik de hem o kadar değil hemde bunun i.çin topic açmaya değermi?[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ılgınc[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yaw ben de linki açmadan önce coal chamber falan dinliom sandıydım harbi hoşmuş esmer günler ehuh:)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Çok anlamsız yani, bir şarkıyı direk ingilizce yapmak hiçbir şey ifade etmezki.Sonuçta o dilin kültüründen yoksun, melodi ve ritimden uzak anlamsız birşey çıkar ortaya, ki çıkmış.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Foolish Casanova yi yazan adamdır. Aynı foolish hatası[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar