Brad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 zühtücan...ya da rehamuhtarcan [Bu mesaj Brad tarafından 27 Şubat 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 yaşar çok kötü ya "yaşar mükemmel bi atlaşyışşş"tan sonra hiç çekilmiyo bide bizim bakkalımız var.2 ekmek alıyosun hemen o müthiş teknolojik hesap makinesini çıkatıp toplamaya başlıyo. no yaşar/no problem[hline]From all the unborn chicken voice in my head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 benim Aşkım diye bi tanıdığım vardı[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Rahim diye bür futbolcu vardı beşiktaşta o isim de kötü...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ahahahah bizim kapıcının adı satılmış süper bi isim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 bu isimlerin nesi kötü? bunlar sadece ilk duyulduğunda komik çağrışımlar yapan isimler, :hmm: böyle isimler ilerde kötü şeylere yol açar ya, dalga geçerler şimdi bizim yaptığımız gibi... cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
666 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 bizim lise 1 de rahime isminde bi kız vardı az taşşak geçmioduk bide ben en çok emir ismine uyuz olurum çok taşak konusu olur emir gel zikimi kemir fln :D haha.Murat var klasik geyik konusu olan isimlerin başında gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar