Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu AlemDeKi En KöTÜ İSimlER

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hehe ender zaten bi ara aldi beni yanina. Bi kac elemanla fln muhabbet ediodu. Bu cocua bulasmamak lazim falan diyordu. Okulda görürsen beni anlarsin :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b]

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
arkadşaın bi kız arkadaşının adı şu
Tümcihandabirbiricikbirtanem

ve gerçektende adı bu imiş. düşünsene össde kodla diolar gidiyo yarım saat buna.

Cafercan , suphi[sufi okican aslında] , faysal , şükufe ,

pekcan die biri vardı ortaokulda kampa gitmiştim[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Mesaj tarihi:
Lemanda mı lemanyakta mı eski bi sayıda bi çocuk doktorunun tabelası vardı : Abulrezzak Delibalta[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Bence JaLe dayanıLamayacak $ekiLde kötü bi isim. Abdülrezzak biLe derken bir çe$it i$kence görmüyosunuz ama bi yüksek sesLe "JaLe" demeye çaLı$ın anLıycaksınız oLayı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Müsmüye :p nasıl ben uydurdum eheh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

• Admin
Mesaj tarihi:
abi işin güzel yanı kızın babası kızı evden çıkartmıyomuş işte elalem çok güzel kız diye asılır falan maksadında
babasıda kro bişi
ula madem öle neden ofsayt bi isim koyuyosun kıza hehe[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
  • Yeni Oluştur...