Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UOGateway

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi diyeceksiniz bunun sphere ile ne alakası var diye bencede hiç bi alakası yok ama sizlere sormak istedim .
ben uogateway ile bi servere bağlanamıyorum pablic serverse basınca liste çıkmıyor . create server diyincede connect olurken verifying acc diyor ve kalıyor . bu sorunlar bilge xp yükledikten sonra oldu nasıl düzeltebilirim ?[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi allahın kulu cevap versin yaws hiç mi bilen yok . 3d uo oynicam hep bunun yüzünden oynayamıom :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
ehue zati uo update halde benim sorunum gateway public servers listeside gelmiyor :)
enson 4.0.1b varmış sabah update etmiştim :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
seçiyorum 3d yi . bende public listesi bile gelmiyor :( . of bea . ama şimdi aklıma bişey geldi olursa buraya yazıcam benim gibi sorun çeken arkadaşlar varsa faydalansın :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
off bea uyumluluktan win 98 seçdim gene olmadı :( . nasıl yapcam başka fikri olan yokmu .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cevap yokmu ? lütfen yardım edin ilk kez 3d oynayacam çok merak ediyorum . canım çok 3d çekti :) . bi cevap verin :) . ( ehueuhe aynı newbie ler gibi yardım istedim :D )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
ehuehu işin ilginç yanı RunUO da bilgte çelışmıyor :) . hata veriyor açılırken . oda win98 de çalışıyordu :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
sorun uo gateway 1.6 yı yükleyince geçiyormuş . böle bi sorunu olanlar çekebilirler . ancak bana link verebilcek olan varmı ben bulamadımda 1.6 yı ?[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
kimse yokmu link verebilcek . orjinal sitede 1.8 var bana 1.6 lazım . hiç bir yerde bulamadım eskiden falan elinde kalan yokmu ?[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
  • Yeni Oluştur...