MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu adresteki kalplerin etrafının backgroundu etkilememesi için ne yapmam gerek?[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bu bir applet ise özelliklerini bilemiorum ama transparan gif olarak save etmeyi dene.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 applet değil kendim hazırladım html den ibaret[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ilk önce kalp.jpg'i al ps'de aç, daha sonra kalbin etrafındaki beyaz kısımları güzelce sil. Sonra kalp.gif olarak kaydet. En son yapacağın şey ise java script'in içindeki kalp.jpg'i kalp.gif olarak değiiştirmen.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 foreve yazıyo r yi unutmuşsun eheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 unutmadım koymuyo eşşoğleşşek r harfini. daha kısa bi laf bulmam gerek. bu arada oky bu gif olayını denedim ama gif işe yaramıyo.ayrıca ben silme işlemini gerçekleştirecek birşey yapmadım ki?boşluğumu silicem?[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Uğraşamadım zaten çok kötü bir kalp :)[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 güzel güzel çok saol oky[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar