yosun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: -MrBomb-, 05 December 2003 19:56 tarihinde demiş ki: :lol: ben siyah miyah ayağına yapışmış fln görünce allah dedim örümcek adamın korkulu rüyası simiyotik yaratık (a.k.a venom)... falan filan neyse saçmaladık iice garbage a gidesi bi konu :lol:[hline]a.k.a "bay bomba" walla ilk aklıma gelen buydu sonuna doruda zift herhalde dedim yada nası yazılıosa işte...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: BoDrUmLu, 05 December 2003 20:08 tarihinde demiş ki: Anlatımın harika.. Edebiyatın kaç(dı) senin ?[hline]-We create worlds..Are you ... Ortaokulda 3 tü tüm derslerim 5 di babam okula bile gelmişti ayıp ayıp diye hocayla konuşmuştu. heralde o günden sonra açıldım lisedede 3-4 falan geziyodu genelde. :D[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 vay bee sakıza bak helal olsun teknoloji ne kadar gelişti.. dua et üzerine oturmadın pantoluna oracıkta bırakırmışsın, cıbıl olurmuşsun :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Absolut, 05 December 2003 13:23 tarihinde demiş ki: Ben zift diye düşündüm :) Ayağıma sakız yapıştı desen kelimeden tasarruf etmiş olurdun. :)Sırf "her ayağına sakız yapışan topic mi açıcak kardeşim" demesinler diye 1 saat lagaluga etmiş ha. :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar