Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armağan Çağlayan'ın İngiltere Popstara Çağrılması

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

said:
-Melancholy-, 20 December 2003 00:41 tarihinde demiş ki:
valla ben baya eğleniyorum, hiç de sinirimi bozmuyor.
mesela ajdar çıktığında ya da bayhan çıktığında ölmüştüm yani.[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!

işte herkes aynı olmuo ki,
şimdi öyle görüoruz ki bu forumda bulunan çok büyük kitle belli bi eğitim seviyesinde,
seninle yaptığımız düzeyli tartışma buna bi örnektir,
ama senin dışında bunu seyreden bir toplu kesim daha var,
işte o yüzden sevmiorum ben bu yarışmayı
;)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 20 December 2003 00:11 tarihinde demiş ki:
dünyada sadece yeni hobiler edinerek, sadece sanatla bilmemneyle uğraşarak yaşayamazsın. böyle geyik olayları da izlemen lazım. dersler acaip kazık mesela, üstüne okul ve klüp takımı var basket olarak ve gitar çalıyorum. daha da hobi yapayım mı?
ama popstar izliyorum. çünkü bbg gibi boş bir program değil. insanların bir yetenekleri var ve onları gösteriyorlar. yani 2 kişinin salak salak kavga ettiği bir "boş" program değil bu.[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!

Hehehe sen kesin şimdi şunu düşünuyorsundur. Kanal D ve DMC bunu gencler popstar olsun hayatları kurtulsun ,falan fılan dıye düşünüyorsun.TEK AMACLARI KAĞIT ! VE REZİLLİK AMA BU REZİLİİĞİN FARKINDA DEĞİLLER. HELE O BEN EVLENIYORUM DENEN REZİL BİR PROGRAMI YAPAN SHOW TV YE ŞAŞIYORUM. ZHUAuhahu düşünsenize ya siz bir bayansınız. 70 mılyonun önünde tv aracılığıyla biriyle evlenıyorsunuz. Şahsiyetsiz insanlar zaten bu yarışmaya katılanlar.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

ya türkiyedeki hiç bir programı izlemicen (biri bizi gözetliyo gibi) iş yok cunki ama git yabancı ülkelerdekini izle icraat var =)
mesela almanların big daddy mi ne war süper =) sınıfta arkadaş anlatıyor süper şeyler oluo dio =)[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 20 December 2003 10:34 tarihinde demiş ki:
said:
Deli333, 20 December 2003 10:24 tarihinde demiş ki:
Şahsiyetsiz insanlar
zaten bu yarışmaya katılanlar.
Yada evde kalmış. :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!

hıc evlenemesem bıle katılmazdım şahsen.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...