eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 süper jüri armağan çağlayan ı ingiltere popstar a davet etmişler çok etkilendiler herhalde !! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu kacinci popstar topici diye sormadan edemeyecegim..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 :tebrikz: armağan çağlayan'ın bizi türkiye dışında çok güzel temsil edeceğini düşünüyorum,yürü be kim tutar seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 17[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 İngiltere Popstar jürisi İngiliz olmalı.[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Dojorel, 19 December 2003 23:02 tarihinde demiş ki: bu kacinci popstar topici diye sormadan edemeyecegim..b.ku çıktı.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! [Bu mesaj Saeros tarafından 19 December 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ahuah gitsin birazda ingiltereyi güldürsün.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 lol[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Böyle aptal yarışmalar(biz evleniyoruz,Biz tatile cıkıyoruz,BİZ evet biz köye gidiyoruz.,Bizi dikizleyin. vs vs ) nasıl oluyorda raytıng rekorları kırıyor?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ztn ingiltre popstar değil popstar international a çağırmışlar[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ingilizler çagırırmı be[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Artan gay nufüsuna baglı olarak ılerde TOPSTAR yarışması ıstıyoruz derse gayler hiç şaşmayın.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Deli333, 19 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: Böyle aptal yarışmalar(biz evleniyoruz,Biz tatile cıkıyoruz,BİZ evet biz köye gidiyoruz.,Bizi dikizleyin. vs vs ) nasıl oluyorda raytıng rekorları kırıyor?İnsanların, başka insanların hayatlarına olan meraklarındandır heralde.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 biri bizi gözetliyorun ardından dandik erotik websitelerinde biri bizi parmaklıyor gibi yarışmalar görüldüğünü söyleyen insanlarla karşılaşmadım değil...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 gitmez abi, ingiliz yarışmanın jürisi Türk olamaz di mi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Deli333, 19 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: Böyle aptal yarışmalar(biz evleniyoruz,Biz tatile cıkıyoruz,BİZ evet biz köye gidiyoruz.,Bizi dikizleyin. vs vs ) nasıl oluyorda raytıng rekorları kırıyor?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions bu soruya kısaca "ülkemizdeki eğitim seviyesi" diyerek geçiorum, insanlar basit şeyleri seviolar[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende düşündüm bunu, bu hem eğitimden hemde boş zamanlarını kullanamamaktan kaynaklanıyor, ananne ler nineler filan, işi gücü olmayan insanlar camdan sokağı izleyeceğine tvde bunları izleyip saf tutuyor, burda bir nevi hoşgörüm varda, ev hanımlarınn gençliğin izlemesine fitilim. Ya yok mu hobin uğraşın, edin birşeyler. Bunları izlerken ölecek vaktine yazık, tahta boya seramik yap ne bileyim. Kitap oku en basitinden. Genel olarak boş boş oturma adedindendir.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 mex bir görüşe bu akdar katılabilirdim yani kariyer high :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bu sene şunu anladım ki , böyle "salak" programların da bir işlevi var . Bu sene hayatımın en yoğun , en zorlu senesi . Öğrenci Seçme Sınavı na hazırlandığım sene .. Istediğim bölüm yüksek bir bölüm , gösterdiğim çaba da öyle herkezin kaldırabileceği bir çaba değil . ( sabah sekiz buçuk , gece 1:30 - 3.30 arası değişiyor ) . Ha ne alakası mı var ? Çalışmak dışında yaptığım tek şey popstar izlemek oluyor cuma günleri , şöyle bir kafa dağıtıyorum . Armağan Çağlayan ı ilk başlarda hiç sevmezdim , çok aşağılıyorlardı ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafı bu duruma çok da güzel uydu .. Fırlama bir adam , güldürüyor açıkcası , şarkıları da güzel söylüyorlar , neyse seneye kalırsa bu yarışma bende katılacam[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 dünyada sadece yeni hobiler edinerek, sadece sanatla bilmemneyle uğraşarak yaşayamazsın. böyle geyik olayları da izlemen lazım. dersler acaip kazık mesela, üstüne okul ve klüp takımı var basket olarak ve gitar çalıyorum. daha da hobi yapayım mı? ama popstar izliyorum. çünkü bbg gibi boş bir program değil. insanların bir yetenekleri var ve onları gösteriyorlar. yani 2 kişinin salak salak kavga ettiği bir "boş" program değil bu.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 melan böyle geyik olayları da izlemen lazım demişsin, haklısın da, aman ben bunu geyik(veya senin kastettiğin şey) olarak görmüorum, bu oysa biz sözcüğü yanlış tanımışız..[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya bak insan sürekli kendini geliştirerek yaşayamaz. bu imkansız. aynı bir bilgisayara sürekli yükleme yapamayacağın gibi. o yüzden pasif kalacağı durumlar da olmalı insanın. anlatabildim mi?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ben de bunu onayladım, söylediğiin doğru dedim, ama bence bu o bahsettiğin olaylar arasına girecek birşey deil bu yarışma, yani kafayı boşaltmak olarak görmüorum ben bunu, daha çok ona buna sinirlenmekle insanların sinirlerini de yıpratan birşey dediğin kategöriye girse bile, sapıo amacından[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 gıtsın abı bır daha donmez belkı kurtuluruz yahu[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 valla ben baya eğleniyorum, hiç de sinirimi bozmuyor. mesela ajdar çıktığında ya da bayhan çıktığında ölmüştüm yani.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar