elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ya arkadaşlar şu an monitörüme kafa atmak üzereyim. Beyler bayanlar önce lotr sorunundan başlayalım. Bir kere hangi hikayeyi seçersem seçeyim oyunda Sam Wise'ı kontrol ediyorum. Burada böyle bir konu açıldı ama bulamadım ben bir daha yazarsanız sevinirim. PES3 sorunum ise kimsede görmediğim türden. Oyunu açtığımda KONAMI yazısı geliyor ve ekran çizik çizik oluyor. Sesler geliyor ama hala çizik ekran var. Cevabını yazarsanız çok sevinirim. İyi oyunalr.[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 lotr da o tek karakter sorunu için bi patch var galiba gamecopyworld den bulabilirsin. digerini bilemicem[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: lord_elvyn, 16 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar şu an monitörüme kafa atmak üzereyim. Beyler bayanlar önce lotr sorunundan başlayalım. Bir kere hangi hikayeyi seçersem seçeyim oyunda Sam Wise'ı kontrol ediyorum. Burada böyle bir konu açıldı ama bulamadım ben bir daha yazarsanız sevinirim.Bende oyun bile açılmıyor, sen yine iyisin. :)[hline]Every man dies, not every man really lives.
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sam wise oyunun sadece kopya versiyonlarında cıkıyor.Orj LOTR alırsan gandalf, aragorn vs... oynayabilirsin... Ama bi file bulmak üzereyim sanırım düzeltecek bu hackı .Akıllı herifler kopya oyunları durdurmak icin oyunu bile bozmujslar.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kopya oyunlarda oluşan bi hataymış o patch ini indir duzelir[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: SolidSnake, 17 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Akıllı herifler kopya oyunları durdurmak icin oyunu bile bozmujslar.Şeytan zekası diye buna derim..[hline]Every man dies, not every man really lives.
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Patch için: ======================================[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 lotr daki crack dosyası hatalı biraz ararsan Lotr konusundaki 2. veya 3.sayfada ilk mesajlardan birinde bi adres var ordan gelen crack dosyasını kullanmayı dene[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya beyler hepinize çok teşekkür ederim, şu PES sorununu da bir zahmet el atın. Lotr'a da i bvakam hemencecik sitelere.[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
tayf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 http://mitglied.lycos.de/andreheinen/cracks/The_Return_Of_The_King_PROPER_CRACKFIX-DEV.rar bende bu siteye bakmadım ama arkadaş buradan indirdini biliyom aldım ve bu dosyayı bende yükledim ve hic bir sorun olmadan calışıyor
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pes olayını hiç kasma cunku genel bi sorun var oyundan kaynaklanan cok agır oynanmıo oyun.bende ne denesem olmadı hala yavaş[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
tayf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Diablo sorun makinande yada yada drx lerde iki kere normalde birkerede iki kişilikde bitirdik hiç bir takılma olmadı (cel1200_ 256,100+64,133_gf4 128 )
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 PES te alt+enter yapıp masaüstüne ve sorun gene olunca gene aynı şeyle kurtulabiliyorsun o geyikten. Emme oyunun yavaşlığını sadece patch kurtarır onu da siz deneyin hele. Ben zaman bulamadım hâlâ.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bende rotk da takıldım minas tirith i nasıl savuncam ben ya heryerden gelioyolar kesiyorum biçiyorum ama ordna burdan giriolar gene içeri[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Öne çıkan mesajlar