Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SADDAM YAKALANDI!

Jester

Öne çıkan mesajlar

said:
Rahan, 14 December 2003 21:29 tarihinde demiş ki:

Ne hakimsin ne savcı! Hayır paşam sana düşmez! %80 i rezil insanlar olsa bile -ki tahminim öyle olmadığı üzerine- geri kalanlarının senden benden farkı yoktur! Istediğin kadar uğraş amerikan hükümetinin masum halka saldırdığı gerçeğini haklı gösteremezsin!

sen hakim de savci da olmamana ragmen nasil onlarin masumlugu konusunda hukum verebiliyorsan ben de suclulugu konusunda hukum verebilirim.

nasilmis o masum halka saldirmak ? nerede amerika GAZ BOMBASI atmis yerlesim birimlerine ?

telsiz ussu, radyo, radar, sam bataryalarina bomba atarken yandaki binaya dusunce masum insanlara saldirmis mi oluyorsun ? tsk nin da civar ulkelerin tumunde baskentlerin icine gizlenmis boyle hedeflere savas durumunda nasil ne sekilde ne zaman saldirilacagi, hatta hangi filonun ne atacagina kadar detayli planlari var ? ee onlar da mi masum halka saldirmis olacak ?

said:

ya tabi, Birleşmiş Milletler yok Nato yok bu dünyada hakimide savcısı da avukatıda da amerika olmuş cezasınıda kesmiş hey yawrum vahşi batı sanki bura

evet birlesmis milletlerde saddam benzeri psikopat yonetim hic yok, cin ve rusya gibi daimi guvenlik konseyi uyesi saddama tonla silah satan iki psikopat ulke yok, natoda da amerika disinda HERHANGI bir ulkenin boyle bir isi kaldiracak gucu var, ama keyiflerine gelmedigi icin yapmadilar onlar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 21:34 tarihinde demiş ki:
kendi ağzınla sölüyosun bunlar daha psikopat ırak tan diye amerikanın herşeye gücü yetmez özellikle o saydığın ülkelerle baş edemez

zaten amerikanın herşeye gücü yetseydi bu saldırılar ırakla afganistanla kalmazdı ve

saldırı için nükleer başlık v.s bahanesi uydurmazlardı[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

ya libyanin NERESIYLE basedemiycen allahaskina. peki yemenin ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bu olaylara genel bi bakış yaptığımızda ilk savaşı düşünelim. neydi neden nükleer silahlarmış, saddam dünyayı mahvetçekmiş, amerika silahları bulup dünyayı kurtarcakmış mış ...
saddam a bakalım. 400k kişi civarında insan öldürmüş diktatör. kendi insanlarını öldürmüş. terörizmle türkiyeyide mahvetmiş bir insan. bunların son bulması çok iyi tabi.
bush a bakarsak öldürdüğü 1000lerce ıraklı kadın, çocuk, erkek. yıktığı bir çok yuva. ama tabi bunları dünya için yaptı. petrolde gözü yoktu. ayrıca ıraklıları gaddar bir diktatörden kurtardı (öldürerek)
ben bush la saddam ı aynı kefeye koyarım. ikiside aynı benim gözümde. ikiside bu dünya için en tehlikeli kişiler. yarın, öbürgün bush gelir türkiye ırak a komşuydu, siz komşusunuz, sizdede vardır nükleer başlık, ya çıkın ülkeden ya da bombalarız dünyayı kurtarırız der. diyemez gerçi türklere ama ondan beklenir.
eğer bir halk kendi ülkesini gerçekten seviyosa, bağımsızlığına düşkünse, değerlerine sahip çıkıosa, o halkı hiç bir güç ülkesinden çıkaramaz, ülkesinden edemez...[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
amerika nasıl tek başına saldırmıyosa

o ülkelerde tek başına savunmaz kendini

zaten o ülkeleri yense bile ırakta olan şu anki durum gibi çooook kayıp verir[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

kimle savuncak kendini libya fasla mi ?

adam kendisi itiraf etmis lockerbiede ucak bombaladigini resmi olarak tazminat odemeyi kabul etmis yanina kimi yandas bulacak ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
peki sen savaş başlarken ırak ın bu kadar kolay ülkeyi verceklerini düşünmüşmüydün

savaş bitti hergün biri ölüyo (amerikan)

adamlar kendilerini kurtarmak için ıraklı kadınlarla evleniyolar[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

bikac ay surer demistim. terorle adam oldurmek zor degildir. 1 adam oldurursun, 2 adam oldurursun hatta her gun 10 adam oldurursun.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 22:05 tarihinde demiş ki:
dayanamadım döndüm amerika bizi nasıl kullanıyosa

bizde amerikan icatlarını kendi zevklerimiz için kullanıyoruz

ama amerika bunları icat etti diye ve unlardan yararanıyoruz diye kendini amerikayı korumaya yönlendirmen

çok acı ve garip[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

haaa evet amerika bizi kullaniyor, biz de kendi zevkimiz icin kullaniyoruz onlarin icatlarini.

peki biz kendi zevkimiz icin neden ARAP icatlarini kullanmiyoruz ya da neden hic cin icadimiz yok ? bi de neden bize HICBIRSEY vermeyen bu uluslar teror yapinca, bombalamalar yapinca, hatta kendi vatandaslarinin girtlagina cokunce kotu olmuyorlar da 'kendi zevkimiz icin' icatlarini kullandigimiz amerika kotu oluyor.

amerika olmayip bu icatlar olmasaydi kendi zevkimiz icin NEYI kullanacaktik ? falakayi mi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

amerika icat ediyo kullanıyoruz diye amerikalımı olmalıyız ya sende git amerikalı ol o zaman

amerikaya gidersen bu icatları ucuzada alırsın

amerikan icatları kullanıyoruz amerikan filmlerine gidiyoruz ingilizce öğreniyoz fırsat bulunca amerikya kaçıyoruz

zaten yanlış olan bu bu yüzden benliğimizi kaybetmemiz

güçsüzlük çağresizlik bu[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 December 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis olan sey, psikopata baglamis cevrelerin propagandasina gelmektir.

yanlis olan sey bir seyi kotusuyle IYISIYLE degerlendiremektir.

yanlis olan sey yan cebime koy derken agziyla sen ne bicim adamsin demektir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bilim için minnet duyulmaz unity. çağlar boyu milletler birbirinden çalarak bugünkü seviyesine ulaşmıştır. sen bilimi son yüzyılda gelişmiş birşey sanıyorsun. araplar trigonometriyi icat etmeseydi sen bugün 3d oyunları oynayamıyor olacaktın. araplar sıfırı, türkler 10'luk sistemi icat ederken avrupa büyücü yakıyordu. evlerinde tuvalet yoktu. şimdi bilimi araplara borçluyuz diye bir anlam çıkartma buradan. bilimin sahibi yoktur ve olamaz. bugünkü bilgisayarlarda arapların da türklerin de batılıların da payı var aynı derecede.

japonlar taklit sadece taklit ederek bugünkü seviyeye geldiler. taklit ettiler ama geldiler. amerikalılar da taklit ettiler. yazı inklabından sonra kullanılmaz hale gelen depolar dolusu çuval çuval osmanlıca belgenin amerikalılara satıldığını bilmiyorsun değil mi?. bu belgelerin kalanları hala ulaşılamaz bir şekilde saklı.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yönleri yok demedim ama konuştuğumuz konu:

terörizmle ve amerikanın ülkelere saldırması,çıkarları doğrultusunda dilediği gibi hareket etmesi oluca bana iyi bir yönünü söleyebilirmisin amerikanın

ben sana ne biçim adamsın manasında bulunmadım eğer öle düşünseydim seninle şu an muhattap olup zaman kaybetmezdim!!!

herşeyi algılamak istediğin gibi algılama[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 December 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
yanlis olan sey, psikopata baglamis cevrelerin propagandasina gelmektir.

yanlis olan sey bir seyi kotusuyle IYISIYLE degerlendiremektir.

yanlis olan sey yan cebime koy derken agziyla sen ne bicim adamsin demektir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

yanlış olan şey koyun olmaktır

yanlış olan şey uşaklık etmektir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki:
bilim için minnet duyulmaz unity. çağlar boyu milletler birbirinden çalarak bugünkü seviyesine ulaşmıştır. sen bilimi son yüzyılda gelişmiş birşey sanıyorsun. araplar trigonometriyi icat etmeseydi sen bugün 3d oyunları oynayamıyor olacaktın. araplar sıfırı, türkler 10'luk sistemi icat ederken avrupa büyücü yakıyordu. evlerinde tuvalet yoktu. şimdi bilimi araplara borçluyuz diye bir anlam çıkartma buradan. bilimin sahibi yoktur ve olamaz. bugünkü bilgisayarlarda arapların da türklerin de batılıların da payı var aynı derecede.

turkler 10 luk sistemi icad etmediler bir kere, onluk sistemin babasi yazili arap rakamlaridir. 10 luk sistem askerleri 10 arli bolmekle icad edilmez, ki hunlar 10 arli bolmeden once romalilar 6 sarli boluyordu bu durumda paticik ahalisi olarak 11 li bolsek biz 11 li sistemin atasi mi olucaz bu bir.

simdi milletler bilimi birbirinden calarak bu gune gelmis, ama nedense son 2 yuz yildir hep amerikadan ve 'somurgeci' avrupadan caliyoruz bilgileri bu ne isse artik.

said:

japonlar taklit sadece taklit ederek bugünkü seviyeye geldiler. taklit ettiler ama geldiler. amerikalılar da taklit ettiler. yazı inklabından sonra kullanılmaz hale gelen depolar dolusu çuval çuval osmanlıca belgenin amerikalılara satıldığını bilmiyorsun değil mi?. bu belgelerin kalanları hala ulaşılamaz bir şekilde saklı.

amerikalilar NEYI taklit ettiler bi anlatir misin. amerikalilar da taklit ettiler hoey de gec. cok guzel bir ispat metodu.

aha bir de depolar dolusu amerikalilara satilan osmanli belgesi cikti.

hakkaten radikal kesimlerin sacmalarinin sonu gelmek bilmiyor, simdi de amerikan icatlarinin osmanli belgelerinden yapildigini mi soylemeye basladilar. sen de inanmissin. tamam o zaman ben de soyle diyim, o osmanli belgeleri amerikan kolonilerinden fasli korsanlarca kole alinip osmanliya devsirme verilen ingiliz kolonistlerce enderunda yazildi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış olan şey unitynin bu topraklarda harcanmasıdır, ne güzel bir ara ona yeşil kart verecektik de olmamıştı. İnşallah en kısa sürede hayallerinin ülkesine gider. Ne diyim unity

Amerika seninle gurur duyuyor....

*! Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir*

Rocket's red glare, and the bombs bursting in air
Which give proof through the night, that our flag was still there[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 14 December 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
iyi yönleri yok demedim ama konuştuğumuz konu:

terörizmle ve amerikanın ülkelere saldırması,çıkarları doğrultusunda dilediği gibi hareket etmesi oluca bana iyi bir yönünü söleyebilirmisin amerikanın

ben sana ne biçim adamsın manasında bulunmadım eğer öle düşünseydim seninle şu an muhattap olup zaman kaybetmezdim!!!

herşeyi algılamak istediğin gibi algılama[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

soyleyebilir miyim ? daha kac defa soyliycem ? alternatif akim kavrami bu gun butun bu hatlardan akip trafolardan evine geliyor. kim icad etti bunu ? el mahrubi bin yektab mi ? hayir. transistor kimin icadi ? entegre devre ? bunca modern icat, kolaylik fastan mi geldi ?

sen bana yemenin, suudi arabistanin, libyanin ya da fasin BIR TEK iyi yonunu soyler misin ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 December 2003 22:39 tarihinde demiş ki:
Yanlış olan şey unitynin bu topraklarda harcanmasıdır, ne güzel bir ara ona yeşil kart verecektik de olmamıştı. İnşallah en kısa sürede hayallerinin ülkesine gider. Ne diyim unity

Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmekteydi.

Rocket's red glare, and the bombs bursting in air
Which give proof through the night, that our flag was still there[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

ayni oranda yanlis olan bir sey de fedaykinin bu topraklarda harcanmasidir. ne guzel ona soyle temiz bi pasaport ve izin belgesi verip KUBA vatandasligi verecektik de halledemedik. neyse insallah bir bahar gidersin musait olan ulkeye.

kuzey kore seninle gurur duyuyor !
tienanmen katilleri seninle gurur duyuyor !

ve fedaykin iktidari ele gecirip kendi fikriyle uyusmayan butun insanlari 'sallandirirken' gozlerinden ideoloji yaslari suzulmekteydi.

Tank's smoke, crushed bodies, and the screams in the air. Which gave proof through the night, that our radical communists were still at tienanmen[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...