unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 00:32 tarihinde demiş ki: Kimse için terür diliyelim demedik sadece senin savunduğun Amerikanın masum olmadığını belirttik. Saddama suçsuz demedik ama Amerikanın Irak halkını kurtarıyor gibi görünmesine kanmamaız gerektiğini yazdık. Almanyanın kurtuluş savaşını kazanmadığını orda ölen dedelerimizin kazandığını belirttik. Japonyaya atılan atom bombasını haklı göstermedik sadece bahane arıyorsan Amerikanın nedenlerini yazdık. Savundugun Amerikanın en büyük nifaklardan bri oldugunu söyledik ama halkına karşı birşey demedik. Onlar CNNi izleyen, inanan kişiler dedik :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting tekrar vereyim madem HALA neyin tartisildigini idrak edememiz arkadaslarimiz icin olayin ozunun linkini : http://www.paticik.com/forum/view.php?id=21480&page=0[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 00:40 tarihinde demiş ki: heheh evde resmen kahkaham yankılandı quote sıradagını görünce. Gece gece güldürdün valla Unity. Keşke Fedaykin yatmadan önce başka şey dileseymiş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting adam kendi post ettigi seyin icinde kendi savundugu fikre ters dusmus kardesim ben ne yapayim. saydigi maddeleri surekli ihlal eden, birak birlesmis milletleri kimseyle gorusmeye dahi yanasmayan bir suru ulke var. bunlara hicbi ofke duymuyor adam. kuzey kore yok, iran yok, libya yok bu dunyada. iran irak savasinda kimyasal mermi kullanilmadi ohooo saymakla bitmez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Unity bence kasma daha fazla. Amerikanın ne savunulacak bir yanı var ne de başka birşeyi. Çıkarları için herşeyi yapan ve bunu yaparken kendini haklı gösteren ama başkası benzer birşey yapmaya kalktığında kendinde onu engelleme hakkı gören bir millet.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Unity bence kasma daha fazla. Amerikanın ne savunulacak bir yanı var ne de başka birşeyi. Çıkarları için herşeyi yapan ve bunu yaparken kendini haklı gösteren ama başkası benzer birşey yapmaya kalktığında kendinde onu engelleme hakkı gören bir millet.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting su soylediklerin aynen kuzey koreye, irana, libyaya, savas oncesi afganistana vietnama uygulanabilir. indonezyada da bir suru kucuk diktatorluk var boyle. afrikada da. e bu durumda neden sadece amerika ? insanlik batiya dogru mu isliyor ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Amerika ile bahsettiğin devletleri aynı kefeye koyuyor isen zaten en baştan seninle tartışmak hata. Bütün dünyanın Amerikayı sevmemesinin bir nedeni olmalı düşün bakalım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 şöyle anlatayım derdimi icq veya mirc gibi anlık konuşulacak yerler var neden oralarda oturup konuşmuyorsunuz? böylece biz de multu mesutt bu konu başlığından sadece saddanım yakalandığını öğrenir kopmlo teorileri dinleyip "benim ideolojim senin ideolojini döver" muhabbeti dinlemeyiz... değil mi? zaten bu konuyu tartışan şunun şurasında 3-4 kişisiniz...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 sevgideğer ve saygıdeğer forum kardeşlerim, tartışın güzel güzel, hatta isterseniz tepişe tepişe. ama bir daha birisi başka bi forum üyesini kızartmak, kafatasından kalemlik yapmak isteyecek olursa, ya da yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri belki başkalarından aldığı cesaretle kusacak olursa forumdan uzaklaştırılacaktır. ahan da ofisyal uyarıdır.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Amerika ile bahsettiğin devletleri aynı kefeye koyuyor isen zaten en baştan seninle tartışmak hata. Bütün dünyanın Amerikayı sevmemesinin bir nedeni olmalı düşün bakalım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting kuzey kore diye bir ulke var. KENDI insanini NUKLEER SILAH yapmak uzere ac birakiyor. bu ulke nukleer silah yaptigini resmi olarak acikladi, ve hatta dedi ki istersek kullaniriz. hatta oyle demeye getirdiler ki, yapilan mali yardim kesilirse kullaniriz manasina soktular. 50 yildir silahlanmaya girismeyen japonya savunma buitcesini artiriverdi. adamlar resmen nukleer silahla SANTAJ yapiyor. nasil ayni kefeye koymayayim ? 100 bomba yolunu sapti diye adam kan kusuyor nefret kusuyor, diger tarafta h erifin teki para vermezseniz nukleer aticaz diyor, bir yandan kendi vatandasi acliktan oluyor. abartma degil, bm raporu, gercekten acliktan oluyorlar. iste ben buna radikal solcu humanizmi diyorum fedaykinin yaptigina. amerika gundemde, butun insanligimiz amerikaya. kuzey kore kendi insanini olduruyor digerlerinin de canina okurum diyor resmi aciklamalarda, ama oraya yetismiyor insanligimiz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ya adam americanın yaptıgını bir cok devlet tarihte yapmıştır ver yapmaya dvm eden dvletler var demek istiyor. yarım yamalak okudum kadarı ile unity bnu sölemeye çalışıyor.[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 calisiyoz abicim ama iste direkten donuyor bizim calismamiz. simdi yarin kuzey koreyi masum cikaricak fedaykin bak gor. aynen daha once neredeyse japonu naziyi ak pak cikardigi gibi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ama şunu unutmamak lazımki Amerika tamamen suçsuzdur değil mi Unity. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 01:18 tarihinde demiş ki: Ama şunu unutmamak lazımki Amerika tamamen suçsuzdur değil mi Unity. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting yahu NE ZAMAN demisim ben boyle birsey bi alinti yap da goster. defalarca kere soyledim zilyon tane millet tarihinin bi doneminde buyuk katkilara, bir doneminde de katliamlara imza atmistir insanlik acisindan. ornek saydim, yaptiklariyla tarihleriyle beraber. ama fedaykin diyor ki, amerika ciktiginda boyleydi hep boyle oldu baska hicbisey olmadi baska hickimse yok diyor dupeduz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crippmind Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Unity sen hep komünistlerin muhalefetlerini öldürdüklerini iddia ediyorsun ama eğer sen iktidar olsan sen de komunistleri öldürürdün hem de böyle saçma sapan tartışarak onların intihar etmesini sağlardın...[hline]A-------|............_____ | _____..... C----:<ııııco==|ı..... ___(o)__/_....... E-------|/..................../ ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ii de unity sen öle bi bakıyorsunki olaylara ; masum ülke bulamassın ki. her ülke menfatini düşünür.19 yy. milliyetçiliginide katarsan kan çıkar. yüzümüze gülem ülkeler arkadan kuyumuzu kazıyor. amerika ittir köpektir ama kore de öyledir nazi almanyasıda. stalin svyeti de. birde herkez bush karşıtı.bush sadece kukla herşey abd teşkilatta.ve bu kısır döngü bu olaylara peace bakmak ise dingoluktur çiçek cocukmu olsun herkez.[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Crippmind, 16 December 2003 01:25 tarihinde demiş ki: Unity sen hep komünistlerin muhalefetlerini öldürdüklerini iddia ediyorsun ama eğer sen iktidar olsan sen de komunistleri öldürürdün hem de böyle saçma sapan tartışarak onların intihar etmesini sağlardın komunistlerin degil fedaykinin muhalefetini oldurdugunu soyluyorum. hatta bunu ben soylemiyorum o defalarca kez soyledi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Bıshop, 16 December 2003 01:25 tarihinde demiş ki: ii de unity sen öle bi bakıyorsunki olaylara ; masum ülke bulamassın ki. her ülke menfatini düşünür.19 yy. milliyetçiliginide katarsan kan çıkar. yüzümüze gülem ülkeler arkadan kuyumuzu kazıyor. amerika ittir köpektir ama kore de öyledir nazi almanyasıda. stalin svyeti de. birde herkez bush karşıtı.bush sadece kukla herşey abd teşkilatta.ve bu kısır döngü bu olaylara peace bakmak ise dingoluktur çiçek cocukmu olsun herkez.[hline]madır fakır takır takır evet bulamayiz ? ben de zaten bunu soyluyorum ? ama fedaykin buluyor iste amerika herkesten suclu, geri kalan herkes ne yapmis olursa olsun suclu degil.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bakmak istiyorumda fedaykininkilere 32 sf olmuş[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sen nasıl amerikayı degerlerinden daha az suclu buluyorsan bende digerlerinden cok daha fazla suclu buluyorum bunu anlamayacak ne var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 14 December 2003 15:04 tarihinde demiş ki: Saddamın yakalanması tabii ki işgal kuvvetlerine karşı direnen ıraklı kurtuluş savaşçılarının moralini bir miktar bozacaktır bu kesin. Ancak son işgalciler ölü veya diri Irak topraklarını terketmeden Iraktaki, Amerikalı teröristler bütün dünyayı terketmeden de bütün Dünyadaki savaş sona ermez. Elbet bir günü gelecek ve Amerika Birleşik Terör İmparatorluğu yıkılacak. İster şeriatçı olsun ister ateist bütün grupları kendi karşısında tek bir cephede toplamayı başarmış bir terör imparatorluğu, paçasını bu şekilde tek bir kişiyi yakalayarak kurtaramaz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] nokta..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 01:33 tarihinde demiş ki: Sen nasıl amerikayı degerlerinden daha az suclu buluyorsan bende digerlerinden cok daha fazla suclu buluyorum bunu anlamayacak ne var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting ben de soruyorum ki 10 milyon insani 10 yil icerisinde duzenli olarak bicenler mi , yoksa 100 bombanin yolunu sapitip ya da 2 atom bombasiyla bir milyon bicenler mi. burada rakamlardan ziyade, planlilik, sureklilik ve niyet onemli.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bari en iyisi mantikli birinin bana biraz once verdigi bir tavsiyeyi dinleyeyim de, parafasizan ofke ve nefret kiskirticilarini kendilerine dusman secip teror dileme yanlisindan vaz gecirmeye calismayi birakayim. cunku masallah kompozit malzemeyle yapilmis karsidaki duvar. zaten allahtan ki azinliktalar, neyse ki urgan demokrasisi diye bir sey yok ve gidisat o ki hic olmayacak, bu durumda ben ne diye cenemi yorayim degil mi. buyur fedo, topic senin, ofke kus, nefret kus, teror dile, katliam cagir, kendi fikrinde olmayanlari as, sur. bakalim ne olacak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Unity at artık kimse kalmadı yarın tartışırız saglam kafayla. Sende yazdıklarını okuyunca ne kadar boş yazdıgını anlarsın sağ salim kafayla.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 16 December 2003 02:03 tarihinde demiş ki: bari en iyisi mantikli birinin bana biraz once verdigi bir tavsiyeyi dinleyeyim de, parafasizan ofke ve nefret kiskirticilarini kendilerine dusman secip teror dileme yanlisindan vaz gecirmeye calismayi birakayim. cunku masallah kompozit malzemeyle yapilmis karsidaki duvar. zaten allahtan ki azinliktalar, neyse ki urgan demokrasisi diye bir sey yok ve gidisat o ki hic olmayacak, bu durumda ben ne diye cenemi yorayim degil mi. buyur fedo, topic senin, ofke kus, nefret kus, teror dile, katliam cagir, kendi fikrinde olmayanlari as, sur. bakalim ne olacak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com diyecegimi dedim ben. bu topicde meydan parafasizanlara ait artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 heheh ben ülkücü Fedaykin komunist olmustu birde üstüne parafasizanlara olduk. Biraz daha dursak adımız topa çıkacak valla :) Kendi kendine gelin güvey oluyorsun Unity sakinleş biraz biliyorsun bizler eli ugranlı! insanlarız. allahım ya akşam akşam önce sinir bozukluğu şu anda gülme krizi :) Neyse iyi geceler[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Abi ahala muhalafet yapiyor. Kesin para aliyor herif ya[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar