Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 15 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: olmasaydi ne yapacaktin alman topu ? 1402 savasinin sonucunu bilmek icin cnn izlemeye gerek yok. eger sen boyle diyorsan ben de tum avrupayi yendik diye ulku ocagindan firlamis bir yorum yapan bi insandan mi akil alicam diyiveririm.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Ülki ocakları dediğin şeyle bir alakam yok olmadı olamaz. Alman topu olmasaydı Amerikan topu olurdu o da olmasaydı Brezilya tüfeği olurdu. Sen paran varsa sana silah satacak birini bulursun. Almanlar müttefikti o yüzden onlardan aldık. Yoksa sen onları bedavaya mı verdiler sanıyorsun?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 politikada ve siyasette asla haklilik haksizlik diye siyah beyaz bir ayrim olmaz. her daim tonlamalar olur. aynen bunun gibi benim hic hosuma gitmeyen bir sey ki, amerika cam kirdigi halde japonlar bina yikmisken hele hele almanlar mahalleyi dumduz etmisken insanlarin tutup da bunlar hic olmamis gibi konusmalari. gayet guzel ifade etmisim demek ki postumda sen de gayet iyi anlamissin demek, fakat iste diger arkadaslar bunu anlayamiyorlar. onlara gore hickimse bir sey yapmadi, sadece amerika yapti. saddamin attigi gaz da amerikaya baglandi, siileri kogusturmasi da. problem bu. cekinmese birisi cikip aslinda japonlara cine biyolojigi amerika attirdi diyecek. ben TATIL GUNU humanizmine karsiyim. hele hele baska bir threadde tutup da 9-10 yasinda sahislara kursun sallanmasini mazur goren bir insan cikip da elinde kalasnikofla gosteriye cikmis, hala da cikan adamin hakkinin savunuculugunu uslenirse ben de karsi dururum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 18:40 tarihinde demiş ki: Ülki ocakları dediğin şeyle bir alakam yok olmadı olamaz. Alman topu olmasaydı Amerikan topu olurdu o da olmasaydı Brezilya tüfeği olurdu. Sen paran varsa sana silah satacak birini bulursun. Almanlar müttefikti o yüzden onlardan aldık. Yoksa sen onları bedavaya mı verdiler sanıyorsun?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting amerikalilar dusmanin, ruslar dusmanin, ingilizler dusmanin, italyanlar, japonlar dusmanin. bir tek almanlar ve avusturyalilar var top yapabilen ulke. soyler misin bana 1915 te NEREDEN alacaktin toplari ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Bak ne güzel kendi ağzınla kaç kişiye karşı savaştıgımızı şimdi sen yazdın. Ben Avrupa derken az bile yazmışım :) kimler kimler bize karşıymış ama biz vatanımıza olan sevgimizle köle olmaktan kurtulduk.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 14 December 2003 21:35 tarihinde demiş ki: nasilmis o masum halka saldirmak ? nerede amerika GAZ BOMBASI atmis yerlesim birimlerine ? telsiz ussu, radyo, radar, sam bataryalarina bomba atarken yandaki binaya dusunce masum insanlara saldirmis mi oluyorsun ? tsk nin da civar ulkelerin tumunde baskentlerin icine gizlenmis boyle hedeflere savas durumunda nasil ne sekilde ne zaman saldirilacagi, hatta hangi filonun ne atacagina kadar detayli planlari var ? ee onlar da mi masum halka saldirmis olacak ? Her hangi bir kişinin suçlu olduğu ispat edilmediği sürece o kişi masumdur!-bunu tartışmaya açarsan azımı bozarım- Şimdi Irak halkının masum olmadığını savunuorsan teker teker hepsinin suçlu olduğunu ispatlamalısın! (Evet paşam çocuklar ve yaşlılarda dahil) Saddam'ın işlediği suçlar Saddam'ın suçudur, Amerikan hükümetinin yaptığı amerikan hükümetinin suçudur. Bu ikisinin suçlarını karşılaştıramazsın karıştıramazsın Saddam'ın suçlu olması Irak halkına karşı bir saldırıyı haklı göstermez.-Saddam mı savaştı? hayır! halk savaştı! vatanları için! aynen benimde yapacağım gibi- said: evet birlesmis milletlerde saddam benzeri psikopat yonetim hic yok, cin ve rusya gibi daimi guvenlik konseyi uyesi saddama tonla silah satan iki psikopat ulke yok, natoda da amerika disinda HERHANGI bir ulkenin boyle bir isi kaldiracak gucu var, ama keyiflerine gelmedigi icin yapmadilar onlar. Belki sen kendi kendine -ambargo yüzünden yıllardır acı çeken- kocaman bir halkı hakim savcı ve avukat olup suçluluğuna varabiliyosun ama bunu herkesin yaptığını sanma! Ortadan kaldırcak gücü var da yok ta keyifleri yok ta gibi saçma sapan önermeler yapma. Eğer böyle bir iddian varsa buyur ispatla Amerikan hayranı olabilirsin, emin olabilirsinki zerre kadar umrumda değil! Ama kalkıp uydurma nedenlerle, bir ülkeyi işgal eden, uluslararası hukuğu,BM yi hiçe sayan bir hükümeti savunabileceğini sanma. Hayır efendim ne radikal solcuyum ne de radikal sağcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 yani başka açıklaması olamaz. unity bu tartışmaları summon ediyo bi şekilde.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 biz bunlarla savasmadik. biz bunlarla savastaydik. en kalabalik cephemiz 300 biner kisinin oldugu canakkale oldu, bu da sommede fransada bir taraftan bir gunde olen sayi kadar. japonlarin yuzunu gormedik, italyanlar ancak savas bitince muhattap oldu, amerikalilarin varligini hissetmedik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Bana nasıl almanlar yardımcı oluyorduysa! onlara da kendi muttefikleri yardımcı oluyordu o yüzden hepsine karşı savaşmıştım diyelim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ayrıca kendi fikrimi belirtiyim. ırak halkının birkaç grubu var. kendi özgürlüğü için savaşan insanlar. saddam için çalışan bir grup insan ve bolca ajitatör ve provokatör. artık bıkmış savaşmak filan istemeyen insanlar. her türlü ortamdan faydalanmak isteyenler. özgürlüğü için savaşanlar durmıycaklar. onları bu şekilde tanıyabiliriz. bush da böyle olduğunu bi şekilde(kendi düşünmemiştir heralde :)) öğrenmiş olacak ki, "savaş devam edicek, amacımıza ulaşana kadar durmıycaz" diyo. ne amacıymış bu çok merak ediyorum..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rahan, 15 December 2003 18:49 tarihinde demiş ki: Her hangi bir kişinin suçlu olduğu ispat edilmediği sürece o kişi masumdur!-bunu tartışmaya açarsan azımı bozarım- Şimdi Irak halkının masum olmadığını savunuorsan teker teker hepsinin suçlu olduğunu ispatlamalısın! (Evet paşam çocuklar ve yaşlılarda dahil) bin defa ispatladik gectigimiz sayfalari bir oku yaslilar gencler de dahil pasam, baas partisi mensubu, eline kalasikofu kapip saddamo nunde aska gelen bir milletten bahsediyoruz. amerikada cinayetleri - fedonun deyimi - destekleyen ne oranda insan varsa irakta da siilerin kaybedilmesini destekleyen o oranda irakli sunni vardi. said: Saddam'ın işlediği suçlar Saddam'ın suçudur, Amerikan hükümetinin yaptığı amerikan hükümetinin suçudur. Bu ikisinin suçlarını karşılaştıramazsın karıştıramazsın Saddam'ın suçlu olması Irak halkına karşı bir saldırıyı haklı göstermez.-Saddam mı savaştı? hayır! halk savaştı! vatanları için! aynen benimde yapacağım gibi- haaa iste boyle demiyor arkadaslar, saddamin isledigi suclar saddamin sucu, butun diger suclar amerikan halkinin sucu oluyor. biz diyoruz hukumet diye bir kavram var diye yok ama olmaz deniyor. bu arada biz bunlari zaten tartistik sen okumadin mi topici merakimi cezbetti ? said: Belki sen kendi kendine -ambargo yüzünden yıllardır acı çeken- kocaman bir halkı hakim savcı ve avukat olup suçluluğuna varabiliyosun ama bunu herkesin yaptığını sanma! Ortadan kaldırcak gücü var da yok ta keyifleri yok ta gibi saçma sapan önermeler yapma. Eğer böyle bir iddian varsa buyur ispatla bu yukaridaki paragrafin ne manaya geldigini, neye dayanarak hangi gerekceyle soylendigini idrak edebilmis degilim. said: Amerikan hayranı olabilirsin, emin olabilirsinki zerre kadar umrumda değil! Ama kalkıp uydurma nedenlerle, bir ülkeyi işgal eden, uluslararası hukuğu,BM yi hiçe sayan bir hükümeti savunabileceğini sanma. amerikan hayrani sifatini bana takan arkadaslar amerikan dusmani olan arkadaslar. tabi haliyle sagduyuyu savununca karsilarinda otomatikman karsi tarafin yanina koyuveriyorlar. aaa ayni zamanda bu arkadaslar kurde gazi atan, siileri ortadan kaybeden, iran irak savasinda cekinmeden kimyasal silah kullanan bir milleti, iragi savunuyorlar ? neden millet ? cunku eger amerikan hukumetinin icraatlari amerikan halkinin sorumlulugu ise, amerikan hukumetleri degistikce -her nasilsa- amerikan politikasi degismemisse o zaman AYNI mantik irak hukumeti ve halki icin de gecerlidir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 arap ve geri zakalı bir yönetici olmasına rağmen ondan bu sefilliği beklemezdim.orada insan dışı yaşayıp ölümü bile göze alamayıp deliğe gizlenen ve düşmanın eline düşen bir zavallı ve geri zakalı.intihar edeceğini umardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 18:53 tarihinde demiş ki: Bana nasıl almanlar yardımcı oluyorduysa! onlara da kendi muttefikleri yardımcı oluyordu o yüzden hepsine karşı savaşmıştım diyelim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting nasi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 iyi[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 tamam o zaman[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 arap demenin sebebi ne idi ? said: Sergen, 15 December 2003 18:55 tarihinde demiş ki: arap ve geri zakalı bir yönetici olmasına rağmen ondan bu sefilliği beklemezdim.orada insan dışı yaşayıp ölümü bile göze alamayıp deliğe gizlenen ve düşmanın eline düşen bir zavallı ve geri zakalı.intihar edeceğini umardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 mesaj sayısını artırmak için ugraşmayın(Unity ve Absoya) :P[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. [Bu mesaj Popeye tarafından 15 December 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 :lol:[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Irağı savunmak? Bakıyorum konu değiştiriyor birisi :) Yarın devam ederiz konuşmaya evde sülaile bekliyor yemeğe zaten geciktim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 mesaj sayisi dendi de off topic, 5000 i cakicam bu arada yakinda galiba. soyle guzel bi hediye olsa boyle islerde tatli tuzlu pasta filan ya da kuru pasta iyi olur. ne olacak alti ustu 5 milyon bi kilo, alinir kargolanir bi gunde elde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 2 konu daha tartışılsa 5000 problem bile değil :) Geççç kaldımmmmm[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 sana avatar var 5000de unity saglam bi amerikan bayragı koymayı düşünüyorum *!damardan girer*[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 o zaman yanina bi albert einstein vesikaligi, bir hitit (eti) gunesi, bir anti nazi amblemi filan da koy.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 fedoya da bi urgan resmi koyalim 5000 yapinca. daha bu topicde olmasa da birer adet kurt resmi konmasi gereken, mac donalds logosu konmasi gereken arkadaslar da var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 laf aramizda ben cok guluyorum burda turkluk gururumuz ayaklar altinda diye konusanlar olsun amerikalilar olmelidir teroru dehseti hissetmelidir diyen amerikan dusmanlari olsun, cesitli insanlar unitye amerikan hayrani, turk dusmani dedikce. unitynin hic bir kiyimi, amerika tarafindan yapilanlar dahil, onayladigi yok. kendisi zaten milli kimligin one cikarilmasini da onaylamaz. ben turk diil insanim der. bu nedenle amerikan hayrani olmasi gibi bisiy sozkonusu diil. dolayisiyla turk dusmani olmasi da sozkonusu diil. kendini "insan"dan once turk, komunist, milliyetci, amerikan dusmani vs. diye tanimlayan insanlarla tartismaya giriyor; cunku o insanlar bu irksal dar gorusluluk haliyle "amerika kalles irak kardes" diye bagirirken o "amerika niye kalles, amerika kalles de dunyanin diger ulkeleri degil mi?" diyor, tartistigi kisiler amerikan dusmani oldugu icin, kendisiyle karsit gorusu savunana yapistirilan amerikan hayrani etiketi yapistiriliyor. veya mesela tarihte cogu halkin yeri gelince yaptigi bagimsizlik mucadelelerini sadece turklere ozgu gosterip turkleri diger irklarin arasinda ustunmus gibi gosterenlere, turkler kurtulus savasini hic kimsenin yardimi olmadan butun avrupaya karsi kazandi, 2. dunya savasinda almanlari da sol tassagimizda sallardik diye fantazi dunyasinin sinirlarini zorlayanlara karsi turklerin niye o kadar insanustu olmadigini anlatinca da sak diger etiketimiz: "turk dusmani". turk dusmani ve amerikan hayrani etiketini yapistirdiginiz adam ben turk diil insanim diyecek kadar irksal tanimlamalarin disina cikmis bir insan. siz inaniyor musunuz bu soylediklerinize onu merak ediyorum. kendisi birakin hayvanlarin, bitkilerin bile yenmek uzere oldurulmesini onaylamayan spirituelist vejeteryan hipinin tekidir. said: horacegoesskiing, 15 December 2003 18:50 tarihinde demiş ki: yani başka açıklaması olamaz. unity bu tartışmaları summon ediyo bi şekilde. isin enteresan tarafi kronik muhalif olarak isimlendirilen kisi unity100 ama tartistigi kisiler hep ayni kisiler. sanki unity100 kronik muhalif degil de, onun her dedigine kronik muhalif belli bir forum kitlesi var 10-15 kisiden olusan. belli bir tartisma ciktigi anda belli bir konuda unityle onceden takismis insanlar hemen gelip aman efendim sen amerikan hayranisin, sen turk dusmanisin diye akiyorlar. iste unitynin summon buyusunun sirri budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 15 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: o zaman yanina bi albert einstein vesikaligi, bir hitit (eti) gunesi, bir anti nazi amblemi filan da koy.[hline] banada bir tane orak ve çekicin bulunduğu avatar yanınada neo-nazi işareti konulsun.Hay allam bir işede alman hükümetini karıştırmasan olmuyor.Diğer konularda o kadar tartıştık ettik hala aynı sözler. Amerika seni seviyor unity. *arka planda amerikan marşı eşliğinde unity amerikan vatandaşlık kimliğine kavuşur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar