senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehue ben bu kotor'u bitirdim.Benim adetimdir bitirdiğim ouynu bide hileyle bitirirm. bu oyunda consol'u açmak için ne yapmam gerekiyor. .ini dosyasında EnableCheats=1 yapıyorum ama conso açılmıyor kotor versiyonumda 1,00[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 aaa ne ayıp =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehue utandım walla şimdik :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bende baya kastım. ` bu karakteri yapıcaksın. ' değil karıştırma. Hafif yana yatmış olanı. Nasıl yapılıyorsa yapılsın farketmez. Bende Sağdaki alt tuşunu basılı tutarken shiftin yanındaki tuşa basınca oluo. sonra yazı yazmaya çalış sol üstte yazılar çıkıo.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 December 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar