DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Macho, macho men!!! :-D :tebrikz:[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: DA2019, 18 December 2003 15:40 tarihinde demiş ki: El insaf, o iki saat de server offline olmasa oynıcaksınız yani, Eclipse, Ahazi, Kettemoor gibi serverlar zaten Amerikan serverları, onlara göre sabahleyin offline oluyolar, Avrupa serverlarının 6-7 gibi offline olması gibi... Biraz da başka oyun falan oynayın abi, dışarı çıkın kartopu oynayın, hayatın tadını çıkarın... (Hoş benim de iş olmasa ben de bütün gün oynarım, bi de ADSL aldım tam oldu :-D )[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse ehe abi burda ABD deki gibi sabahin korunde kapanmiyoki tam oynancak saatte kapaniyor ögle 2-4 ( yada 5 ) arasi :) *Konuyu degistirmekte ısrar eder* [hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 19 December 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Daatmayın kardeşim konuyu!!!! Efendim Gülay, bişi mi diyodun?? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Macho, Macho, Macho Man....(sarki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 zuhaha abi x34 lerien saldirdim benadamalra saldirmadim lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Gulay, 19 December 2003 17:53 tarihinde demiş ki: Macho, Macho, Macho Man....(sarki) Ben de onu diom Gulay... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar