Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak Edenler icin Gulay Nerde ?

Gulay

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ikinci Accountu aldim gecen hafta, hafta sonundan beridir de yogun bir sekilde Master Dancer icin calismaktayim.

Ikinci Account daki karakterin ismi Tulay,
Bu account ile planim;
Master Dancer
Master Tailor
Biraz da Merchant
Bu profesionlari main olarak dusunuyorum, su an icin degistirmeyi dusunmuyorum.
Hilal kanitinini yakinda acacagim, biraz daha sabredin, ve eger benden baska birine kantin ihalesini verirseniz, Gulay olarak da, Tulay olarak da iki elim yakaniza yapisir, haberiniz ola :-)

Gulay
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten Gülay nerelerdesin kaç gündür??? :-D

Tülay'ı da zayıf çelimsiz bi zabrak yapmadın di mi, sarışın bi afet yapsaydık, şöyle uzun böyle falan... :-P (Ehem Tarkan abi pardon)

Valla sarışın yaparsan her dansına 1k bahşiş... İyi para yaparsın benim üstümden... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gulay, 17 December 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
Tulay tam bir Tamba Tumba Esmer Bomba oldu.

3 gundur TOI ile karsilikli olarak dans ediyoruz ama aramizda bisey yok, cok seviyeli bir arkadasligimiz var...

Gulay

Sakın!!!! Kimselere yar etmem Tülay'ı!!!!

**Ya benimsin, ya toprağın!!!** :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

valla charimi ovmek gibi olmasin ama benim charimdan daha guzel bir char hic gormedim oyunda...
ozellikle her gittigim ortamda milelt
u r the most beautiful player i have ever seen in swg
felam diyolar
evlenme biel teklif ediyolar hehehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadigim neden kapatiyorlar serveri diger mmorpg oyunlarda bu kadar kapanmiyor server AO da hic kapanmiyordu mesela bide neden eclipse en son acilir onada anlam vermedim. Gecen ilk loading e girenlerdendi en son acildi :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

restart olmasının sebebi, bir tür temizlik ve bakım çalışması için, son açılmasının sebebi ise en kalabalık serverlardan biri olduğu için terrain load uzun sürüyor..

Bir bakıma ultima ya benziyor, ultima emulator lerinde de her restart da çöp dediğimiz world e ait olmayan yerde duran itemlar, petler etc. temizlenir ve world üzerindeki yüke bağlı olarak (house etc.) load süreside doğru orantılı olarak artar.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 18 December 2003 14:41 tarihinde demiş ki:
Anlamadigim neden kapatiyorlar serveri diger mmorpg oyunlarda bu kadar kapanmiyor server AO da hic kapanmiyordu mesela bide neden eclipse en son acilir onada anlam vermedim. Gecen ilk loading e girenlerdendi en son acildi :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.

El insaf, o iki saat de server offline olmasa oynıcaksınız yani, Eclipse, Ahazi, Kettemoor gibi serverlar zaten Amerikan serverları, onlara göre sabahleyin offline oluyolar, Avrupa serverlarının 6-7 gibi offline olması gibi... Biraz da başka oyun falan oynayın abi, dışarı çıkın kartopu oynayın, hayatın tadını çıkarın... (Hoş benim de iş olmasa ben de bütün gün oynarım, bi de ADSL aldım tam oldu :-D )[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 18 December 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
valla charimi ovmek gibi olmasin ama benim charimdan daha guzel bir char hic gormedim oyunda...
ozellikle her gittigim ortamda milelt
u r the most beautiful player i have ever seen in swg
felam diyolar
evlenme biel teklif ediyolar hehehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Valla güzelliğini bilemem ama çok güzel kesiliyo!!! :-D

T21'in namlusunu kafana dayadım mı güzellik falan kalmıyo!!! :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaa dün akşam sen xp kasıyodun di mi pardon abi!!! :-D

Bu akşam ozaman CDEF rifle alıyım elime... En kötü unarmed dalarım... :-P

Kusura bakma bu holo olayı gözümü kararttı, artık covert de dolaşmıyom... Lage yakalanmazsam dalacam herkese... Ateş altında kalmamak için mümkünse 50 m uzağımda dolaşın... :-D
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

[Bu mesaj DA2019 tarafından 18 December 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahhaahha :-D

Biraz zor be abi, istersen tepeden paraşütle in gene de acımam, sen bi de beni bırak çoğunluğu BH olan ottomanlara dalmışın dün akşam... :) Adamlar dio bi de "Yaw bu bizi tanıyo, niye saldırdı falan" diye...

Dost da olsak, biz imperializ sen rebel... Hiç acımayız keseriz, overt gelirsen... Covert ol gel başımızın üstünde yerin var... :)

Konuyu saptırmayın!!!!

Tülay'ı konuşuyoz burda!!! :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahahhaha :-D

Elime T21'i alınca hiç kısa gözükmüyorum Enako...

İstersen gel bi çayımızı iç bu akşam, ama tavşan kanı diil çaylar, rebel kanı... Dün akşam Sne'den aldım... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahha :-D

Varillerle alırsın doğru haklısın çünkü çok kalabalığız ama nerde alacak kişi?? Hani rebellar??? Sizden kaçan bize katılıyo abi, ee doğru yolu buluyolar tabi...

Konuyu değiştirmeyin abi, ben Tülay diyorum siz kesmekten bahsediosunuz... :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...