Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Grafik Sorunu (S3 ProSavageDDR)

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Hola,

2 hafta önce bir laptop aldık. Ekran kartı hariç bayağı iyi sayılır. Ama çözünürlük ve grafikle ilgili büyük bir sorunum var. Önce bilgisayarın özellikleri:

AMD +2400 Mobile
512MB DDR Ram
15" TFT ekran
S3 ProSavageDDR
30gb HDD
ne yazik ki anakartın markasını hatırlamıyorum ama via chipsetliydi sanırım..

Sorun da şu, çözünürlüğünü 1024x768'in altına indirdiğim anda grafikler sapıtıyor, yazılar birbirine giriyor, herşey içiçe geçiyor.

Laptop'da çok oyun oynamak gibi bir niyetim olmadığı için ekran kartına yüklenmedim. Çok para çünkü laptop'ta.. Ekran kartı kötü olur yavaş olur diye düşündüm de böyle olacağını hiç düşünmedim. Eski oyunları bile oynayamıyorum bu durumdan dolayı. Eh yeni oyunları da oynayamıyorum 1024x768'de sürünüyorlar haliyle.

Laptop'un nete bağlantısı yok, o yüzden anca 1 driver değiştirmeyi deneyebildim ama faydası olmadı. Aynı sorunnla karşılaşan olduysa yardımı olur belki, ya da bir fikri olan çıkar belki. Nette pek bulamadım. Nasıl arayacağımı da bilemedim, google'dan pek bir şey bulamadım.

Çaresizce cevap bekliyorum, yakın zamanda servise verme imkanım da yok.. Bir çözüm bulana kadar da yapabileceğim tek şey deneyebildiğim kadar yeni driver denemek sanırım. Neyse, umarım çözüm bulabilirim. Teşekkürler.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazıkki yapabileceğin birşey yok.Bende çok aramıştım ama yeni notebooklarda her hangi bir çözünürlüğe göre ayarlıyorlar tft ekranı ve çoğunda ekran kartı ezik olduğu için (bu confige bari gf3 koysalar pes..) ya 1024*800 de sürünerek ama kaliteli grafiklerle oynayacaksın yada düşürüp çözünürlüğü piksel piksel grafiklerle oynacaksın.

edit:Yinede birşeyler bulursan yada birileri bulup sana söylerse özelden falan benimde haberim olursa çok makbule geçer.
[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 December 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...