Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Hola, 2 hafta önce bir laptop aldık. Ekran kartı hariç bayağı iyi sayılır. Ama çözünürlük ve grafikle ilgili büyük bir sorunum var. Önce bilgisayarın özellikleri: AMD +2400 Mobile 512MB DDR Ram 15" TFT ekran S3 ProSavageDDR 30gb HDD ne yazik ki anakartın markasını hatırlamıyorum ama via chipsetliydi sanırım.. Sorun da şu, çözünürlüğünü 1024x768'in altına indirdiğim anda grafikler sapıtıyor, yazılar birbirine giriyor, herşey içiçe geçiyor. Laptop'da çok oyun oynamak gibi bir niyetim olmadığı için ekran kartına yüklenmedim. Çok para çünkü laptop'ta.. Ekran kartı kötü olur yavaş olur diye düşündüm de böyle olacağını hiç düşünmedim. Eski oyunları bile oynayamıyorum bu durumdan dolayı. Eh yeni oyunları da oynayamıyorum 1024x768'de sürünüyorlar haliyle. Laptop'un nete bağlantısı yok, o yüzden anca 1 driver değiştirmeyi deneyebildim ama faydası olmadı. Aynı sorunnla karşılaşan olduysa yardımı olur belki, ya da bir fikri olan çıkar belki. Nette pek bulamadım. Nasıl arayacağımı da bilemedim, google'dan pek bir şey bulamadım. Çaresizce cevap bekliyorum, yakın zamanda servise verme imkanım da yok.. Bir çözüm bulana kadar da yapabileceğim tek şey deneyebildiğim kadar yeni driver denemek sanırım. Neyse, umarım çözüm bulabilirim. Teşekkürler.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ne yazıkki yapabileceğin birşey yok.Bende çok aramıştım ama yeni notebooklarda her hangi bir çözünürlüğe göre ayarlıyorlar tft ekranı ve çoğunda ekran kartı ezik olduğu için (bu confige bari gf3 koysalar pes..) ya 1024*800 de sürünerek ama kaliteli grafiklerle oynayacaksın yada düşürüp çözünürlüğü piksel piksel grafiklerle oynacaksın. edit:Yinede birşeyler bulursan yada birileri bulup sana söylerse özelden falan benimde haberim olursa çok makbule geçer. [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 December 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Of çok kötü ya, ben eski oyunların hayranıyım ve çoğunun da 1024x768 desteği yok, tek avuntum da eski oyunlardı. İnşallah bir yolu vardır, ama saol öğrendiğim iyi oldu.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bir de anlamadım, yani bununn ekran kartıyla bir ilgisi yok mu? Radeon 9600 mobile alsaydım da 800x600'de aynı sorun olcak mıydı? Bari avutayım kendimi bu şekilde.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Onu tam olarak bilemiyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bende ati igp 345 var laptopta 800x600de de 1024x768de de oyun oynayabiliyorum ram 512 64unu ekran kartina ayirdim p4 2.66 senin konfigurasyona yakin bence driverarini ara laptop markasinin sitesinden ben bi kac yararli sey buldum mesela farkli konularda[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ram'i ekran kartına nasıl ayırabilirim? driver olayını en yakın zamanda deniyeceğim.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 benim bilgisayar compaq biostan ayarliyorum bilgisayar acildiginda f8 e bas bios ekrani gelcek ordan ayarlaniyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Şu görüntü olayını düzeltebildin mi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ona yakın driver denedim ama yine düzeltemedim. Ekran boyunu küçülterek iğrenç grafiklerden kurtulabiliyorum ama o da gözlere zarar tabii.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar