Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 zamanında pc m iyi deildi oynayamamıştım şimdi max payne 2 yi bitirdikten sonra başladım 1. oyuna.başladım başladım da bir yerde takıldım.Part III chapter 3 de laboratuvar self destruct moduna geçiyor ancak oradan kurtulamıorum delilleri aldıktan sonra.nereden gitmem gerekiyor?bir kapı var oradan girince bina patlıyor.diğer kapının arkasında da yangın var.ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 MP 1'i pek hatırlamıyorum ama yangından kaçıyordun bir bölümde o mu yoksa?Fakat labdayım demişin orası labda değildi yahu,yoksa labda mıydı? :).Senin dediğin gibi bir eyr hatırlıyorum ordada kapalı bir camekan odadaki PC'yi patlatıyordun camdan yanlış hatırlamıyorsam..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o açılmayan kapıdan bahsediyorsan kapının açıldığı taraftaki mayınlardan birini patlat kapı yıkılıp açılıyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Valla böyle uzaktan da nasıl anlatılırki.. Bi screenshot alsanda koysan buraya?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar