Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 zamanında pc m iyi deildi oynayamamıştım şimdi max payne 2 yi bitirdikten sonra başladım 1. oyuna.başladım başladım da bir yerde takıldım.Part III chapter 3 de laboratuvar self destruct moduna geçiyor ancak oradan kurtulamıorum delilleri aldıktan sonra.nereden gitmem gerekiyor?bir kapı var oradan girince bina patlıyor.diğer kapının arkasında da yangın var.ne yapmalıyım?
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 MP 1'i pek hatırlamıyorum ama yangından kaçıyordun bir bölümde o mu yoksa?Fakat labdayım demişin orası labda değildi yahu,yoksa labda mıydı? :).Senin dediğin gibi bir eyr hatırlıyorum ordada kapalı bir camekan odadaki PC'yi patlatıyordun camdan yanlış hatırlamıyorsam..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
EarS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o açılmayan kapıdan bahsediyorsan kapının açıldığı taraftaki mayınlardan birini patlat kapı yıkılıp açılıyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Valla böyle uzaktan da nasıl anlatılırki.. Bi screenshot alsanda koysan buraya?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Öne çıkan mesajlar