Vampire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bugün eve geldim, 2-3 haftadan beri ilk defa uzun süreli olarak bilgisayarimi kapatmistim bu sabah evden cikmadan önce yaklasik 6-7 saat kapali kaldi yani... Herneyse eve girdim ve power tusuna bastim...Daha ilk CPU nun yazdigi ekranda takildi bilgisayar.Herneyse kapatip yeniden actim...Bu sefer windows acildi ama acilirken igrenc bir sesle acildi sanki ses kartinda bi sorun varmis gibi ve 1 dakika sonra kitlendi yine alet...Inatla bidaha restart ettim...Bu sefer windows acildi ama klavye calismadi...Sanki bütün donanim bana savas acmis gibi bisey oldu kisaca...Bi daha restart ettim ve bu sefer hersey düzgün bisekilde acildi, sesler, windows, programlar hersey eskisi gibi calismaya basladi sorunsuz olarak... Bu olay ne bi bilgisi olan var mi? 6-7 ay önce cpu yanmisti, bilgisayar ilk kitlendiginde tamam yine gitti cpu diye düsündüm ama yani eger gitseydi hayatinda ard arda iki P4 yakmis ilk insan olcaktim herhalde.... Bu olayin kaynagi nedir sizce?[hline]Dont make me more aggressive than devil...
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 anakartta sorun olabilir mi?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Soğuk kalmıştır. Bujileri kontrol et. Hah ne diom ben yaw, uzun süreden beri kapattım dediğine göre bilgisayarın daha tam dinlenmemiş :D Biraz daha dinlendirmen gerekiomuş demekki. 3. denemeden sonra açabildiğine göre pes etmiş çalışiim bari demiş.[hline]This Cat Scratches Free.
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: fedaykin, 18 December 2003 17:25 tarihinde demiş ki: anakartta sorun olabilir mi?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Bilmiyorum bende ondan süpheleniyorum...Umarim asiri pahali bi parcayla ilgili bi sorun degildir :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Peka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu olay bana genelde cpu yu ac3 lemek için çıkardığımda olur her seferinde bi kere oturmaz fan üstüne söktürür bana kendini sen ilk önce ramlerin (2 taneyse) birini çıkarıp dene 1 taneyse yerini değiştirip dene oda olmazsa rami çıkarıp dene makina açık kalacakmı restartlıyacakmı diye gene sorun devam ediyorsa ramleri geri tak cpu fanını sök temizle sil üfle altına thermal macun sür thermal macun bulamazsan Diş macunu sür ahıahahıahı neyse cpu yu macunla işte tak öyle dene ekran kartını sök öyle dene hala bulamadıysan sorunu kasayı olduğu gibi aç vidasına kadar herşeyi sök sil geri tak gene sorun varsa anakartı paketleyip gönül rahatlığıyla garantiye (varsa) gönderebilirsin oda olmazsa monitörde sorun vardır :P
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 DİŞ MACUNU ?????????????? allahim sen akıl fikir ver milletime[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 gecen sene dismacunu kabartma tozu ve vaselin karistiran bi adam olmustu[hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ROFL! :lol: Baaluo yattım yere.. imkaansız yaa...Gider o macum oradan :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Puhaha diş macunu adamların yorumlar falan süper yalnız
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 adam bide buraya açmış hah forum "Will dis make me processor mo whiter too?"
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yaw biseyi yazmayi unutmusum...Bilgisayari ilk actigimda fanlarin birinde garip bir ses geliyordu sanki zor dönüyormus gibi birsey...Ama icini actigimda CPU ve GPU fanlarinda sorun olmadigini gördüm...Power supply yüzündende olmaz buöyle bisey ama bu garip fan sesinin kaynagini bulamadim[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Öne çıkan mesajlar