Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma bir fantazi...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

ben lise2'nin 15 tatilinde deliler gibi kasmıştım. magery'i 60'dan 98'e getirmiştim. gerçi sizin gibi gunde 13 saat falan degildi ama gunde 6-7 saat garanti oynamısımdır heralde. ne gunlerdi be asagıda mavi mavi gorunce sevinirdim,skill kasarken gitar falan calardım bilgisayarın basında ne gunlerdi hey gidi hey. özlemiyor degilim aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh ben de 15 saaat falan oynuodum 3 yıl önce yazın..bi de paso karakter beğenemedim için yeni char açıp tekrar skill kasıodum artık kaç sat macroda hangi skill gmlenir onları ezbere biliodum ya yemiştim kafayı hatta rüyamda bux'ı maviler basmıştı barbarians da dağılmış tabi ozamanlar sıçıp kalmıştım mavi nerde lan diğer elemanlar nerde die :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

Ehe bende durum biraz garipti her akşam işten gelince dalıodum oyuna ev arkadaşım vardı o zamanlar adamın alakası yoktu olaylarla. Sürekli dıgıdık dıgıdık bi yerlere giderken evdede adam sürekli at koşturuyormuş hissine kapıldığını söyleyip duruyordu bi gece beni at üzerinde adamı kovalarken görmüş rüyasında adamla bunun için kavga ettik ehe[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 19 December 2003 12:07 tarihinde demiş ki:
said:
karpuz, 18 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki:
bi aralar rüyalarımı ultima grafikleriyle görürdüm

Sevindim bunu gördüğüme, bir tek ben değildim yani? Iyi iyi...

oh be..Aynen :) Bende yanlız değilmişim...
Oh... Çok korkuyordum..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...