Peradur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben lise2'nin 15 tatilinde deliler gibi kasmıştım. magery'i 60'dan 98'e getirmiştim. gerçi sizin gibi gunde 13 saat falan degildi ama gunde 6-7 saat garanti oynamısımdır heralde. ne gunlerdi be asagıda mavi mavi gorunce sevinirdim,skill kasarken gitar falan calardım bilgisayarın basında ne gunlerdi hey gidi hey. özlemiyor degilim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Oyunda bunları yapamıyordun ondandır heralde :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya ben bi kere böle kabustan uyanır gibi olmuştum "hayır macroda karakterimi kesicekler" deyip bilgisayarı gecenin 5 inde açmıştım nası uyandıysam bilmiyorum.bide bilgisayar kapalıysa nası macroda olabilir onu bile düşünemiyorum. power a bastıktan 4 sn sonra anladım herşeyi[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bishop, oha! Ahaha[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehueh ben de 15 saaat falan oynuodum 3 yıl önce yazın..bi de paso karakter beğenemedim için yeni char açıp tekrar skill kasıodum artık kaç sat macroda hangi skill gmlenir onları ezbere biliodum ya yemiştim kafayı hatta rüyamda bux'ı maviler basmıştı barbarians da dağılmış tabi ozamanlar sıçıp kalmıştım mavi nerde lan diğer elemanlar nerde die :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: karpuz, 18 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki: bi aralar rüyalarımı ultima grafikleriyle görürdüm Sevindim bunu gördüğüme, bir tek ben değildim yani? Iyi iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ehe bende durum biraz garipti her akşam işten gelince dalıodum oyuna ev arkadaşım vardı o zamanlar adamın alakası yoktu olaylarla. Sürekli dıgıdık dıgıdık bi yerlere giderken evdede adam sürekli at koşturuyormuş hissine kapıldığını söyleyip duruyordu bi gece beni at üzerinde adamı kovalarken görmüş rüyasında adamla bunun için kavga ettik ehe[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Nefr, 19 December 2003 12:07 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 18 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki: bi aralar rüyalarımı ultima grafikleriyle görürdüm Sevindim bunu gördüğüme, bir tek ben değildim yani? Iyi iyi... oh be..Aynen :) Bende yanlız değilmişim... Oh... Çok korkuyordum..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Alexi_Septimus, 18 December 2003 21:25 tarihinde demiş ki: Ben diyorum iyi kafayla girmeyin şu forumlara diye. Ama kimse dinlemiyor.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Hocam napalım ya :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende var magery skill i boş zamanlarda kasıorum. expert im daha. kimseye sölemeyin ama pls. bi kere bi arkadaşa corp por atmıştım çok acımıştı sora bi daha yapmadım öle şeyler.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar