draedan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 demin relog olmak icin oyundan ciktim, baktim loadaing diye ? sirf bana gibi geliyo, noluyo yaa[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bende de öyle malesef..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 official forum da da herkese oluyomus, su an oyunu oynuyolar ama relog icincikmistim :(([hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Vlla ben ciktim oyundan tekrar girdim duzeldi[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: game947, 19 December 2003 07:16 tarihinde demiş ki: Vlla ben ciktim oyundan tekrar girdim duzeldi[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Sen sabah 7de ayakta mıydın Ricace???? Pes abi...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya loading demsitek server restartlarinda eclipsenin loading rahat 30 40dk yi buluyo ilk onu loadinge soksalar super olur cunku en son sokuyolar konuyla alakasiz oldu ama lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: DA2019, 19 December 2003 10:33 tarihinde demiş ki: said: game947, 19 December 2003 07:16 tarihinde demiş ki: Vlla ben ciktim oyundan tekrar girdim duzeldi[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Sen sabah 7de ayakta mıydın Ricace???? Pes abi...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse EVET AYAKTAYDIM::BEN SABAH 7-815 ve aksam 5-10 arasi oynuyom[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 O ne demek abi, sabahın 7si 8si oyun mu olur, kafan davul gibi olur bütün gün boyunca... Böyle saatli oynamanın özel bi sebebi mi var??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Gecen gun oynarken birden cat dedim dustum bi baktim loading de server 5 dk sora online oldu girdik. ( 5dk dada loading olabiliyormus :P )[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar