mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=23335 selametle :) intrepid serverinden gelio foto..ancienti buysa dandikleride herhalde 300k felandir..resistler cabasi zaten.. urunumuzden memnun kalmazsaniz kalmayin hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bence çok iyi olmuş, millet tek başına krayt sololuyodu. Krayt tissuelar falan ayağa düşmüştü. Şimdi en az 10 kişi gitmek lazım. Bu arada bu eleman krayt dragon graveyarda uğradığı için badge almış, Edo dediğin doğru ozaman?!?!?!?! Bu akşam demek ki bütün POI'leri dolaşıyoz. :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 17 December 2003 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bu aletin herhangi bir sekilde olecegini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Öldürürüz Sad, sen daha benimle ve beyazla ava gitmedin di mi... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 commandosuz coook uzun surer bunu öldürmesi(commandoylada cook uzun surer ya neyse ehe) %95 all yuh be bide heavy armor rifleman olsan mind yetmez speciallara bu ölene kadar 480.000ham yuh hmm keske pearl biriktirseydim :) zamanında duydumda dedikodu sandım hamların artma olayını kafama edim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ah be Beyazım civanım krayta gidelim diyodu da tembellik ettim KOTOR NFSye falan takıldım hah şimdi bi de fs slot açılır, krayt pearl peşinde koş dur şimdi... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Jabba'nın ranocru %100 all resist :) ama saldırılamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Jabba'ya da o yakışırdı zaten!!! Gnarled rancor mu kullansaydı! :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 restraint hasarı hangi silahlar veriyor?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 onu bi silah vermiyor aciklayici bi bilgi de bulamadim ama uydurmak gerekse ben Curse attacklara karsi resist derdim...hani kd stun intim blind vb...npc ler icin hani belki? cok salladim hehe bilemicem..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 lightsaber için olmasın? bu arada life day orb ları gördünüzmü? city hall larda spawn oldu[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 lightsaber degil kinetic vuruyo saberlar mononun dedigi mantikli aslinda baya buyuk ihtimallede oledir[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 jabba rancor kullancagina sekli semali duzeltsin ayaga en son anakin bebeyken kalkabilmis old republic zamaninda yani.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ancienti kesmek kolaymis hic boyle birsey beklemiyodum .. resistler 95% ham 500k ama hareket kabiliyeti yok kraytta. sen kos o arkandan kossun yakalayamaz. Biraz once Bria'da 10 kisi indirdik oyle ortada salak salak duruyo krayt. Vurdugu damage'e gelince 700un ustunde vurdugunu gormedim ... Gidiyosun yanina armorsuzken 2 tane vuruyo sana sonra direk donuyo incap etse bile slain etmiyor. 1 kisiyi bile slain etmedi sadece incap edip birakiyoki buda buffsiz ve armorsuz adama maksimum 700 damage. Kucuk bi group bile cok rahat alir ancienti (ama 1.5 2 saatte filan :)) Ha bu arada 500k hamdan deli gibi xp alirim diye dusunmeyin öldükten sonra verdigi xp : 0 (sifir) ch xp : 0 (sifir) Vede bizim oldurdugumuz gaydi.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 [Bu mesaj Stream tarafından 18 December 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 İki rifleman bi doktor çok rahat alırız kraytı... İnanmayanlar, Sad'e sorabilir, ya da Sne'ye... Sne'nin graulu dün akşam iki snde aldım... Beyaz akşama hazırlan, Qi-gonn ile krayt kesmeye gidelim...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar