Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugun kendinizi cok mu uber hissediyorsunuz? herseyi sololarim mi diyorsunuz? tam size gore haberimi

mono

Öne çıkan mesajlar

Bence çok iyi olmuş, millet tek başına krayt sololuyodu. Krayt tissuelar falan ayağa düşmüştü. Şimdi en az 10 kişi gitmek lazım.

Bu arada bu eleman krayt dragon graveyarda uğradığı için badge almış, Edo dediğin doğru ozaman?!?!?!?!

Bu akşam demek ki bütün POI'leri dolaşıyoz. :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 17 December 2003 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

commandosuz coook uzun surer bunu öldürmesi(commandoylada cook uzun surer ya neyse ehe)

%95 all yuh be
bide heavy armor

rifleman olsan mind yetmez speciallara bu ölene kadar
480.000ham yuh

hmm keske pearl biriktirseydim :) zamanında duydumda dedikodu sandım hamların artma olayını

kafama edim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah be Beyazım civanım krayta gidelim diyodu da tembellik ettim KOTOR NFSye falan takıldım hah şimdi bi de fs slot açılır, krayt pearl peşinde koş dur şimdi... :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

Ancienti kesmek kolaymis hic boyle birsey beklemiyodum ..
resistler 95% ham 500k ama hareket kabiliyeti yok kraytta. sen kos o arkandan kossun yakalayamaz. Biraz once Bria'da 10 kisi indirdik oyle ortada salak salak duruyo krayt. Vurdugu damage'e gelince 700un ustunde vurdugunu gormedim ...

Gidiyosun yanina armorsuzken 2 tane vuruyo sana sonra direk donuyo incap etse bile slain etmiyor. 1 kisiyi bile slain etmedi sadece incap edip birakiyoki buda buffsiz ve armorsuz adama maksimum 700 damage.

Kucuk bi group bile cok rahat alir ancienti (ama 1.5 2 saatte filan :)) Ha bu arada 500k hamdan deli gibi xp alirim diye dusunmeyin öldükten sonra verdigi xp : 0 (sifir) ch xp : 0 (sifir)

Vede bizim oldurdugumuz gaydi.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer

[Bu mesaj Stream tarafından 18 December 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İki rifleman bi doktor çok rahat alırız kraytı...

İnanmayanlar, Sad'e sorabilir, ya da Sne'ye... Sne'nin graulu dün akşam iki snde aldım...

Beyaz akşama hazırlan, Qi-gonn ile krayt kesmeye gidelim...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...