goldenice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 suprnovadan hangi dosyaya tıklasam ya 1 kb ile ya 2 kb ile download yapabiliyorum millet 10 dan aşşağı düşmüyormuş mesela şu an matrix revolutionssu çekmek için downloada bastım 4 peers 4 seeds var total download speed 152 benim download 1 kb upload 2kb biw web sitesinden download yaptığımda ise hızım 12 ile 20 kb arası değişiyor neden torrent bende bu kadar yavaş acaba farklı bir versiyonunumu kullansam hangisi en iyidir nereden bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ama o kazaa ben torrenti soruyorum burda millet en az 10 kb ile çekiyorum diyor bense 1 kb ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 biz kardeşiz galba. :D Ben de.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bendede oyle... Senin internetinle alakasi vardir... Dubaide 100kbs e kadar cikiyodum.. Buraya geldigimden beri 1in ustune cikamiyorum[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ağlarım ya bende torrent kullanmak istiyorum ankara balgatta oturup kabloyla torrentten iyi download yapabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 çok dl koyarsanız listeye öküz gibi yavaşlıo, ben 3-4 tane koyunca tanesi 5-7k arası indirio normalde .[hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 03 December 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 abi biz bi taneyi 3kb nin üstünde çekemiyoruz norak.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 başlattığın dlyi devam ettirmek kolay o linki bir daha indiriyorsun download etme yerini göstermeni istediğinde eski dosyayı gösteriyorsun norak ben tek dl de 2 kbyi geçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 zaman zaman düştüğü oluyor ancak 3-4 saat boyunca 7-12 arası download ettiği oluyor çok süper bir download programı diil ama film için belki de en iyisi şu anda[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 sonunda çözdüm sorunu xpnin firewallını kapadım (hem o hemde zonealarm çalışıyordu) düzeldi şimdi 10 kb/s ile 8 kb/sn arası dl yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar