Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrent den download yapamama sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suprnovadan hangi dosyaya tıklasam ya 1 kb ile ya 2 kb ile download yapabiliyorum millet 10 dan aşşağı düşmüyormuş mesela şu an matrix revolutionssu çekmek için downloada bastım 4 peers 4 seeds var total download speed 152 benim download 1 kb upload 2kb biw web sitesinden download yaptığımda ise hızım 12 ile 20 kb arası değişiyor neden torrent bende bu kadar yavaş acaba farklı bir versiyonunumu kullansam hangisi en iyidir nereden bulunur?
Mesaj tarihi:
Bendede oyle... Senin internetinle alakasi vardir...
Dubaide 100kbs e kadar cikiyodum.. Buraya geldigimden beri 1in ustune cikamiyorum[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Mesaj tarihi:
çok dl koyarsanız listeye öküz gibi yavaşlıo, ben 3-4 tane koyunca tanesi 5-7k arası indirio normalde .[hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 03 December 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
başlattığın dlyi devam ettirmek kolay o linki bir daha indiriyorsun download etme yerini göstermeni istediğinde eski dosyayı gösteriyorsun
norak ben tek dl de 2 kbyi geçemiyorum
Mesaj tarihi:
zaman zaman düştüğü oluyor ancak 3-4 saat boyunca 7-12 arası download ettiği oluyor
çok süper bir download programı diil ama film için belki de en iyisi şu anda[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...