Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara 1 gün tatil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ntv de dedi ayrıca ben öbür topictede dedim :P neyse sevincimiz büyük :) :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
istanbul da donuyorum şahsen
akşam bi bilet alalım dedik suratım ellerim açıkta nere varsa dondu
bi yağış olsa garanti
sabahın 7 sinde kadıköye giderken nasıl donacağım düşünmek bile istemiyorum..[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
kırbaçta dpli unutmayın.
Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana
Mesaj tarihi:
Druid iskandinav ülkelerinde ormandan ve doğal hayattan yararlanarak şifalı ilaçlar yapıp insanları iyleştiği öne sürülen ve kendilerini doğal yaşamı(bitki bazında) adamış insanlara deniyor muş.
Bunun yanında bir işin frp boyutu varki burdada bir class olan druid.Kendini doğa ve doğanın dengesine ve bu dengenin korunmasına adamış bir sınıf.Doğanın güçlerini bu amaçta kullanıp gerekli doğrultuda kanalize edebilirler.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
yok abi haddimize değil öle işler ancak gördüklerimize bi cevap varsa haddimize düşen veririz soru alim :)
Hatta bazen ters teper çizgi dünyasında insanlara karakter tanıtalım olayı yapalım dedik tahminimizden büyük olay oldu.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 18 December 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KARAMURAT, 18 December 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
Druid iskandinav ülkelerinde ormandan ve doğal hayattan yararlanarak şifalı ilaçlar yapıp insanları iyleştiği öne sürülen ve kendilerini doğal yaşamı(bitki bazında) adamış insanlara deniyor muş.
Bunun yanında bir işin frp boyutu varki burdada bir class olan druid.Kendini doğa ve doğanın dengesine ve bu dengenin korunmasına adamış bir sınıf.Doğanın güçlerini bu amaçta kullanıp gerekli doğrultuda kanalize edebilirler.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

hmmm cok guzel boyle inanislara oldum olasi merakim vardir..eski turklerinde saman oldugunu unutmamak lazim..[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Mesaj tarihi:
Doğanın güçlerini vucütlarından kanalize ederek kullanırlar.

Günümüzün Reikileri gibi =).

Hatta doğayla sürekli temas içinde olmak zorunda oldukları için,ayakkabı giymezler.

Kelt Rahipleri işte...

Hatta Merlinin son kalan druidlerden olduğu söylenir...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Mesaj tarihi:
bilkent'in kar nedeniyle dersleri tatil ettiği pek nadir bişey ama siz yinede sabah siteye uğramadan gitmeyin derim okula. belli mi olur[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Mesaj tarihi:
geçen sene abimin sınavını ertelemişti bilkent hadi hayırlısı sizlere :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
said:
RogueNoir, 18 December 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
bilkent'in kar nedeniyle dersleri tatil ettiği pek nadir bişey ama siz yinede sabah siteye uğramadan gitmeyin derim okula. belli mi olur[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video

Nadir mi? Abi paso tatil bizim okul kar yağınca. Millet gelemio çünkü o kadar dağ başına o karda arabayla. Ayrıca evet siteye koyuyorlar birşey olduğunda.[hline]Lucky's Gallery
Mesaj tarihi:
yani ne hasetsiniz, olmadi tatil Bilkent. ben bu havada arabayla o daglari asip gidicem simdi :([hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • Yeni Oluştur...