Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 TRT2 dedi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ntv de dedi ayrıca ben öbür topictede dedim :P neyse sevincimiz büyük :) :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Hadi gozunuz aydin.... :tebrikz:[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Sky_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gözünüz aydın kızancıklar :D[hline]Kings Of Cahos 2Me!!! Xeria Staff
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pf istanbulda tık yok.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Aranızda Druid var mı? Levent yakınlarında? Beraber ain yapalım.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 istanbul da donuyorum şahsen akşam bi bilet alalım dedik suratım ellerim açıkta nere varsa dondu bi yağış olsa garanti sabahın 7 sinde kadıköye giderken nasıl donacağım düşünmek bile istemiyorum..[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Druid nedir desem cok mu ayip olur???? :-P[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Druid iskandinav ülkelerinde ormandan ve doğal hayattan yararlanarak şifalı ilaçlar yapıp insanları iyleştiği öne sürülen ve kendilerini doğal yaşamı(bitki bazında) adamış insanlara deniyor muş. Bunun yanında bir işin frp boyutu varki burdada bir class olan druid.Kendini doğa ve doğanın dengesine ve bu dengenin korunmasına adamış bir sınıf.Doğanın güçlerini bu amaçta kullanıp gerekli doğrultuda kanalize edebilirler.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Karamurat'a Angelwing versenize 1 çift. Yakışır =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yok abi haddimize değil öle işler ancak gördüklerimize bi cevap varsa haddimize düşen veririz soru alim :) Hatta bazen ters teper çizgi dünyasında insanlara karakter tanıtalım olayı yapalım dedik tahminimizden büyük olay oldu.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 18 December 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bu arada ; Konuyla pek alaksı yok ama, Druidler kelttir.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: KARAMURAT, 18 December 2003 01:09 tarihinde demiş ki: Druid iskandinav ülkelerinde ormandan ve doğal hayattan yararlanarak şifalı ilaçlar yapıp insanları iyleştiği öne sürülen ve kendilerini doğal yaşamı(bitki bazında) adamış insanlara deniyor muş. Bunun yanında bir işin frp boyutu varki burdada bir class olan druid.Kendini doğa ve doğanın dengesine ve bu dengenin korunmasına adamış bir sınıf.Doğanın güçlerini bu amaçta kullanıp gerekli doğrultuda kanalize edebilirler.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! hmmm cok guzel boyle inanislara oldum olasi merakim vardir..eski turklerinde saman oldugunu unutmamak lazim..[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bize değil galiba.. Yani olması lazım kesin dağ başındaki okulun ama şu anda yazmıo .. Umarım sabaha kadar yazar hatta Cuma da tatil olsa da sınav iptal olsa vs..[hline]Lucky's Gallery
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Doğanın güçlerini vucütlarından kanalize ederek kullanırlar. Günümüzün Reikileri gibi =). Hatta doğayla sürekli temas içinde olmak zorunda oldukları için,ayakkabı giymezler. Kelt Rahipleri işte... Hatta Merlinin son kalan druidlerden olduğu söylenir...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sadece kendi vücutlarından kanalize etmezler örnek tentacle büyüsü[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bilkent'in kar nedeniyle dersleri tatil ettiği pek nadir bişey ama siz yinede sabah siteye uğramadan gitmeyin derim okula. belli mi olur[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 inanılmaz yagıyor kar ya uzun zamandır boyle yagmamıştı. 1 dakikadan az zamanda ayak izi falan kalmıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 geçen sene abimin sınavını ertelemişti bilkent hadi hayırlısı sizlere :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: RogueNoir, 18 December 2003 01:45 tarihinde demiş ki: bilkent'in kar nedeniyle dersleri tatil ettiği pek nadir bişey ama siz yinede sabah siteye uğramadan gitmeyin derim okula. belli mi olur[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Nadir mi? Abi paso tatil bizim okul kar yağınca. Millet gelemio çünkü o kadar dağ başına o karda arabayla. Ayrıca evet siteye koyuyorlar birşey olduğunda.[hline]Lucky's Gallery
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Valla senelerce Bilkent hep tatilken paşa paşa ODTUye gidip derslere girdik. Bilkentin liseden farkı yok kar konusunda :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Eee abi, sizin de ara tatiliniz falan uzun oluyor. :)[hline]Lucky's Gallery
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya abi olamazki gene ben kalktım sabahın köründe taaa gittim servisi bekliceem yere bi de baktimki servisçi arıo tatil olm don evine DUMUUUR...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yani ne hasetsiniz, olmadi tatil Bilkent. ben bu havada arabayla o daglari asip gidicem simdi :([hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Öne çıkan mesajlar