SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya delircem bu dünyanın en nefis cipisi peynirli tombi aşeriyom bulabilceem biyer yok mu? hastası olupta zor anlar için zulada saklayanınız yokmu aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 tombiler kalkalı yıllar oluyo?[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 karpuz sen dışarı çıkmayalı yıllar oluyor sanırım lol[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya ben hatırlıyom bi iki sene oldu en fazla, fıstıklısını yemiştim ama ne biliym belki bursada ya da atıyorum izmirde hala satılıyosa diye bi soruyum dedim ankarada yok galiba olsa görürdüm. şayet gel izmirde var derseniz atlar gelirim dinime imanıma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bizim burdaki bakkalda sütlü chetoslar var,tombinin aynısı ama daha lezzetli bişey yok . canım çekti gidim aliyim[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ya açılırmı böle bi konu yaaaa, foruma yazık günah. Seni kın kın kınıyorum, bulamada çürü :P[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 abi bende tombi hastasıyım arada görüodum 10 paket alıyordum 100tl idi bi ara 50bin felandı:) ucuzdu yükleniyordum[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yav çok adi bi tane var. ne cipsi olduu belli diil. sünger gibi bişi. en çok onu seviyom ben. 100.000 lira.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 "ne cipsi oldugu belli degil." *!kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 patsitodur o hehe[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bende cok seviyorum cheetos u. eskiden tombiydi adi. simdi cheetos.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bızım bakkal satıyordu 1 ay oncesıne kadar[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 horace nin dediği gibi ucuz ve belirsiz bişeyi seviom bende Böle paketi şeffaf sadece üstünde yazı var minik sarı sarı bişey böle, birden hepsini ağzıma bocaladığımda sman yiyomuş hissi verio ama olsun güzel[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 peynirlisi ve fındıklısı süperdi ama fıstıklısı hemen ağzında yok olurdu onu pek sevmezdim:) Ah ah nerde o eski cipsler...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Daha geçenlerde çitos versiyonunu yedim. Eski tadı aratmıyor pek. Olsa da yesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 horace ve wulfgar nası yiyonuz abi onu resmen saman ya, bikaç lokma sonra dişlerin iki kat büyüyo off tam stres. ha bi tane ucuz bişey var bim markette satılıyo 500 bin adı da krak mı ne o çok güzel yiyin yiyin sivilce felan olsun yağlı yağlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bende peynirli tombi hastasıyımdır heh ama en son 7-8 yıl önce yemiştim piyasada yok sanırım şu ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Aynen abi yaa.Peynirli tombiyi yedikçe yiyesim gelirdi.Tüm paramla gider 4-5 paket peynirli alırdım:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 boyle topiclerin acilmasini $iddetle kiniyorum, bu kadar insanin cani cekti $imdi nerden gidip bulcaz :D ?[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ne güzel unutmuşum şimdi hatırladım nası severdim o tombileri... hadi para toplayıp fabrikasından açtıralım bi tane :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Siz onu bırakın da eskiden peynirli Cheetos vardı büyük büyük, o süperdi şimdi Tombiyi Cheetos adı altında satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ya Horace'ın demek istedigi sanırım "Pamko" :) Severim ya güzeldir. Ama favorim Baharatlı yeşil Doritos.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Doritos Dippas ve onun sosu + Minik kase yoğurt.. dokunmayın :P *!fecii acıkır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Peynir ve ayak gibi kokardı tombi ama severdim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben nefret ederdim o ayak kokulu leş şeylerden ama doritosa bayılırım hele son çıkan şu sos olayıyla da güssel oluyo baya..[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar