Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peynirli Tombi!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karpuz sen dışarı çıkmayalı yıllar oluyor sanırım lol[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Mesaj tarihi:
ya ben hatırlıyom bi iki sene oldu en fazla, fıstıklısını yemiştim ama ne biliym belki bursada ya da atıyorum izmirde hala satılıyosa diye bi soruyum dedim ankarada yok galiba olsa görürdüm.
şayet gel izmirde var derseniz atlar gelirim dinime imanıma!
Mesaj tarihi:
abi bende tombi hastasıyım arada görüodum 10 paket alıyordum 100tl idi bi ara 50bin felandı:) ucuzdu yükleniyordum[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
yav çok adi bi tane var. ne cipsi olduu belli diil. sünger gibi bişi. en çok onu seviyom ben. 100.000 lira.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Mesaj tarihi:
horace nin dediği gibi ucuz ve belirsiz bişeyi seviom bende

Böle paketi şeffaf sadece üstünde yazı var minik sarı sarı bişey böle, birden hepsini ağzıma bocaladığımda sman yiyomuş hissi verio ama olsun güzel[hline]Avatar...:hrr:
Mesaj tarihi:
peynirlisi ve fındıklısı süperdi ama fıstıklısı hemen ağzında yok olurdu onu pek sevmezdim:)
Ah ah nerde o eski cipsler...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Mesaj tarihi:
horace ve wulfgar nası yiyonuz abi onu resmen saman ya,
bikaç lokma sonra dişlerin iki kat büyüyo off tam stres.
ha bi tane ucuz bişey var bim markette satılıyo 500 bin adı da krak mı ne o çok güzel yiyin yiyin sivilce felan olsun yağlı yağlı :)
Mesaj tarihi:
boyle topiclerin acilmasini $iddetle kiniyorum, bu kadar insanin cani cekti $imdi nerden gidip bulcaz :D ?[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Mesaj tarihi:
Ya Horace'ın demek istedigi sanırım "Pamko" :)
Severim ya güzeldir.
Ama favorim Baharatlı yeşil Doritos.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

• Yeni Oluştur...