Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Beneim Siemens M50 im var.. mobile.msn.com dan hotmaile giriyorum.. mail adresimi ve şifremi giriyorum fakat ilerleyince bu sayfanın içerii alınamza türünden fln filan birşeyler sölüyor.. ben nası bakıcam peki cepten maillerime hayu.. bi fikri olan yada kullanan varmı...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 pufff yardım plss...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aynısını bana da derdi bir dostun telefonundan girince Motorola A008 di. Ama artık ücretli diyo cins varlık[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben becerememi$tim $imdi ise telefonum bile yok ama i$ala yılba$ına bi 7250i alcam .. Kısmetse tabi ..[hline]
Unclecan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu konudisina giren bi konu mu?[hline]Playing the king in my kingdom!!!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bilmiyorum ama henüz bir zararı yok[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Öne çıkan mesajlar