Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuncu icin .password...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ufak bi scp yazarak kullandira bilirsin tabi söle yap benim yazdigim soyadi kanunu die abidik bi scp var onu kullan src.name die bi yer var orayı password die deiştir tmmdır :D heralde bakmadım[hline]
Mesaj tarihi:
ne sacmaliyosunuz. password 45'de de 55'de de acikti, acik olacak. fakat bug'liydi. r1de fixlendi. r /r n /n kaldirildi dicem anlamicaklar neyse.
kisaca ACIK[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n.
ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız.
B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
Mesaj tarihi:
Elimde eScript ile yazılmış olan var da, Sphere ile yazılmış olan yok sanırım.

POL ile sunucu geliştirenlere gönderebilirim, hatta süper zeki örümceklerim, sürü güdüsü olan kurtlarım falan da var :)

Benim işime yaramıyor, en azından birinin işine yarasın.

Ama sanırım POL ile sunucu geliştiren pek kalmadı herhalde..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
said:
Stan, 14 December 2003 23:47 tarihinde demiş ki:
ne sacmaliyosunuz. password 45'de de 55'de de acikti, acik olacak. fakat bug'liydi. r1de fixlendi. r /r n /n kaldirildi dicem anlamicaklar neyse.
kisaca ACIK[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n.
ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız.
B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.

o zaman sorun bende haa ne dersin?
Mesaj tarihi:
said:
RaiDaN, 15 December 2003 11:53 tarihinde demiş ki:
abi buglı tamamda sonucta acık deil demi o kadar ben sadece kısaca oyle dedim acık deil die :)[hline]..:Ölümün Benim Elimde:..

sen ne dion ya? acık dio herkes hala anlamıosun, sorun mu var?
  • Yeni Oluştur...