malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 staffların kullanabildigi .password komutunu playerların kendi sifrelerini degistirebilmeleri icin kullandırabilirmiyiz (bug abuse siz sekilde) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 zorm'un dll'sinde, sphere revision 1 ve sphere revision 2'de fixlenmi$ bir $ekilde cali$iyor o komut. (denemedim, readme'lerde yazanlara gore)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ufak bi scp yazarak kullandira bilirsin tabi söle yap benim yazdigim soyadi kanunu die abidik bi scp var onu kullan src.name die bi yer var orayı password die deiştir tmmdır :D heralde bakmadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oyle deil iste olanakları denedim stafflarda calısıyo playerlar icin gecekli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 azten normalde password komutu acık değil mi playerlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 acik[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Normalde acık deilde playerlere hazır olarak r1 r2 versiyonlarda var ama[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 haha.. acık değil dio ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ne sacmaliyosunuz. password 45'de de 55'de de acikti, acik olacak. fakat bug'liydi. r1de fixlendi. r /r n /n kaldirildi dicem anlamicaklar neyse. kisaca ACIK[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 abi buglı tamamda sonucta acık deil demi o kadar ben sadece kısaca oyle dedim acık deil die :)[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Elimde eScript ile yazılmış olan var da, Sphere ile yazılmış olan yok sanırım. POL ile sunucu geliştirenlere gönderebilirim, hatta süper zeki örümceklerim, sürü güdüsü olan kurtlarım falan da var :) Benim işime yaramıyor, en azından birinin işine yarasın. Ama sanırım POL ile sunucu geliştiren pek kalmadı herhalde..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Stan, 14 December 2003 23:47 tarihinde demiş ki: ne sacmaliyosunuz. password 45'de de 55'de de acikti, acik olacak. fakat bug'liydi. r1de fixlendi. r /r n /n kaldirildi dicem anlamicaklar neyse. kisaca ACIK[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. o zaman sorun bende haa ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: RaiDaN, 15 December 2003 11:53 tarihinde demiş ki: abi buglı tamamda sonucta acık deil demi o kadar ben sadece kısaca oyle dedim acık deil die :)[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. sen ne dion ya? acık dio herkes hala anlamıosun, sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar