Aurora Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sosyal bilimlerle ilgilenen, araştırmalar yapıp yayınlamak isteyen biri olsaydınız hangi konuyu seçerdiniz? ekleyeyim: ben olsam günümüzde iletişim gibi bir konu seçip bizim gibi forumlar sayesinde birbirini tanımadan görmeden iletişim kuran kitleleri incelerdim. [hline]hala öğrenemedim... [Bu mesaj Aurora tarafından 15 December 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 valla insanlar nasıl birbirini öldürmeden aynı tek bir değer altında toplanabilir diye bi araştırma yapardım incelemeden çok heralde.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 tam tersine ben insanların, diğerlerini öldürüp yok ederek kıyaslayacak başka bir fikir kalmamışken nasıl kendi düşüncelerini üstün kılmayı sağlamayı düşünebildiklerini araştırırdım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 İnsanların bir klüp takımı için yürüyüş düzenledikleri, kendi geleceklerini daha çok ilgilendiren konularda ise sustukları bir toplum nasıl olabiliyor diye incelerdim.[hline]Lucky's Gallery
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 İyi ve kötünün ezilenin ve ezenin mağdurun ve katilin nasıl beraber yaşadıkları konusunda bir araştırma yapardım Türkiye bunun için biçilmiş kaftan.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
coronius Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben yalnızlıgı incelerdim.ilerleyen teknoloji yuzunden aynı mahallede oturan cocukların birbirini tanımaması mesela...[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Öne çıkan mesajlar