WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 şimcik önce benim md nin kullaklığın kablosu gitti bende dedim discmaninkini kullanıyım e o da öldü yeni aldıklarımın hiç biride bu orjinalleri gibi deil e bende dedim 2 sini birleştiriyim ama gelin görünki sony kablo olayını aşmış şimcik bi ses kablosunda 2 tane tel demeti olurya bunda daha değişik 2 tane ip demetinin üstü 2 tel demetiyle kaplanmış ve tellerde birbirine deyiyo ama çalışıyo(du) kestim ama ne yaptıysam işe yaramadı yok yani olmuyo bu kabloyu görüp inceleyen warmı ne kadar abuk bişeydir bu böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eheh sinir ne yapsan olmuo :D belki discmanin girişinde bi sorun vardır bu kadar kulaklık bi işe yaramadıysa? en kötü ya yaptırıcan ya da hoparlör[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Evt çok enteresan ya. Zamanla sertleşen bir plastiğe sahip. Bir kaç sene sonra kablo direk taş gibi oluyor :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yok çıkışda bişey yoktur orjinaleriyle ses güzelde yeni kullaklılr bozuyo şimdi bende 2 takım orjinal war 1i giriş jack inde temassızlık gibi bi şey öbüründede 2 ye ayrıldığı yerde war bende dedim kendim birleştiriyim ama içinden böle abuk bi kablo çıktı sertleşmeside ayrı bişey eskisini çıkardım attığım yerden abuk bi şekilde kalmış düzelmiyo :) yakında arabaya çekme halatı niyetine koyucam zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 en güzel çalan herzaman orjinal kulaklıktır aslında dierlerinin ses kalitesi kulaklık nolursa olsun iyi olmuyo benım mp3 playerda öle en güzel kendi kulaklığıyla çalıo[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 işte kendininkinide bulamıyomki kaldım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hehe orjinalinden al yanı aynı modelinden[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 benim çok eski sony kulaklığım kopmuştu birleştirmiştim ama çalışmamıştı içinde çook ince iplikimsi bir yapı vardı çözememiştim olayını[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yok işte orjinali yok hiç biyerde benim dediimde o iplikimsi yapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kisa olan kumandaya takilan kisimmi gitti? orjinallari var onlarin ama pahali galiba biraz[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ewt o kısa olup kumandaya takılan orjinalini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 o parcanin orjinalinin olmasi lazim netten bi arastir istersen ..ama yanlis hatirlamiosam 25 euro civari....bende kulaklik hala saglam ama ev arkadasiminda md sinin ayni parcasi bozuldu. o bulmustu cok pahali diye almamisti. suanda normal kulaklik kullanio,biraz uzun ama sorunsuz calisio genede[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ipleri bi çakmakla yak teller meydana çıksın sonra onları güzelce birbirine sıkıca sar temas edip çalışacaktır aynı şey benimde başıma geldi. anladın sen anladın.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Çamakla yakılmış teller ses kalite kaybına uğrar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ses gelsinde kalitesine kafam girsin diyenlere yol gösteriyom ben eheh[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 +1 Wanti.. Sucks! Tam 23048902947823904 tane kulaklık bozdum.. :P Hele bisikletle 50-60 arası bir hızla inerken rüzgar bir giriyor kulaklığa..Kulaklık mefta.. Sonyninkiler kalitelidir ama adidir(Oldumu?)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hah onu dicekdim renkli telleri yakcan:) çakmak bozar is yapar ama havyanın üzerine lehim alıp telin üzerinden geçirince yakıyor lehimle kaplanıyor genede görmek gerek tabii ve yakıp lehimlediğin tellerin üzerini kapaman lazım yoksa kısadevre olur gene çalışmaz Hiç uğraşma yenisini al kulaklık lehimlemek kadar bayıcı bişi yok[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 illa yakacakmıyım yani düz bağlamakla olmuyo şimdi yakacam renkli ler kalıcak gerisi gidicek renklileride lehimmi yapacam e şimdi renkliler birbirine deyince kısa devre olmuyomu ? (eskidende deyiyodu) yoksa o renkler yalıtkan bi boyamı ?! yakınca boya gidip kablo ortaya çıkıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 iki tane ince tel varya ipli ipli onların ipini yakıp diğerine ulayacaksın işte ya.naylon ipler yüzünden temas etmiyo/çalışmıyo o[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 o boya yalıtım boyası eeth:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ne çakmağı ne kopması ya! Sony'dir iyidir diye o kulaklığı birleştireceğinize MehmetAğa marka başka bi kulaklık alın daha iyi ses alırsınız.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Fistan, 18 December 2003 12:02 tarihinde demiş ki: ses gelsinde kalitesine kafam girsin diyenlere yol gösteriyom ben eheh[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yada şimdi aklıma şu geldi. Kablo koptuysa nası olsa kalite gitti demektir. Eh altın jak'ın da bir anlamı kalmamıştır.. Eritsek? Satsak? Kaç para eder?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Qui, 18 December 2003 13:55 tarihinde demiş ki: Ne çakmağı ne kopması ya! Sony'dir iyidir diye o kulaklığı birleştireceğinize MehmetAğa marka başka bi kulaklık alın daha iyi ses alırsınız.[hline] merak etme bi kaç tane ahmet mehmet ağa sözde orjinal sony ağa aldım/denedim ı ıh hiç biri ilki gibi ses vermiyo walkman de fark etmiyo ama md ye bağladınmı anlıyosun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yok ya benim problem jack de deildi hani bi kısa bide uzun olurya bi yerden 2 ye ayrılır ordaydı bende orayı kesip açtım yakma olayını şimdi denedim oldu walla uyduruktan birbirine deydirerek denedim oldu sesdede bozulma yok ama kısık sesle denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar