EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Daha önce bahsedilmedi sanırım bu konudan Corecess 3112 markalı bi modem aldım Kullanma klavuzunda bazı ayarlardan bahsediyor Bu ayarlardan işe yarayan şeyler varmı yani mutlaka yapılması gerekenler ben pek anlamadımda olayı Bilen varsa biraz bahsedebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Birde bu link ışığının yanıp yanıp sönmesi hattın henüz açık olmadığı anlamınamı geliyor? Yoksa ayarlarla ilgili bi problem olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mutlaka yapmalısın tabiki =) telekom'un ip lerini atamalısın örneğin yada ne bilim Bikaç yapılması gereken ayarı var. Bu arada Senin modeminin huyunu bilmem ama link ışığının sürekli yanması gerekiyo sanırım.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Benim link ışığı yanıp ynaıp sönüyor paso Peki ayarları yaptığım taktirde düzelme şansı varmı link ışığının :) Ayrıca yapılması gereken ayarlara nerden ulaşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bi el atsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 link ışığı sürekliyanıp sönüyorsa hattın gelmemiş demektir. Bu durumda ayarları yapsanda biyere ulaşamazsın sanırım. Ama sen yinede ayarlarını yap modemin kullanım klavuzunda yada distiribütör firmanın web sitesinde tüm ayarlar yazar. Yap ve link ışığının sürekli yanmasını bekle[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Kaç güne açıyo bunlar ankaradayım 4 güne açılır dediler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Benimki ilk gün açıldı telekomuna bağlı =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 valla linkin yanıpp sonuosa bi kabloları kontrol et derim (hani adslnin geldiginden eminsen..) bu arada hangi ayarmish o :) ben xoom kullaniorum.. hich bi tane ayar yapmadim (kullanıcı adı ve sifre dısında?) :) ama shu an burdaim yane mutlaka yapmalisin olaina karsı cıkıcam gibi (belki modemden modeme farklıdır..) nese ilk 10dk kada bende bi sürü sorun yaşadım ama simdi iyiyim :)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Hattın bağlanmadıysa bekle. Link ışığı sabit olduğu zaman... WAN CONFIGURATION ENCAPSULATION (VP 8 VCI 35) Subnet Mask 212.156.2.70 Gateway 0.0.0.0 PPPoA VC Mux (53 ping) PPPoE LLC (66 ping) ort. Service Name: ttnet Username: -----@ttnet Password: verilecek Automatic reconnect e evet de... Sonra submit Ve Save config... LAN da DHCP sunucusunu etkinleştir. Submit ve save config DNS e 212.156.4.20 yaz (ister auto ister user configure, ben user configure kullanıyorum) submit ve save config... Temel gerekenler bu kadar. Bu arada bağlantım benim kopup kopup geri geliyordu. Meğer firewall açıkken sapıtıyormuş... Şimdi kopmuyor... Hayırlı uğurlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Creel dns ayarlarını flndamı yapmadın? Yani oyle bişey demişsinki şifreyide yazmasan çalışırmış boşuna yazmışsın bende şifre yazılı değil.. Telekom'un yapılması gereken ayarları var ayrıca modemin markası Zoom seninki Xoom sa bişe diyemicem? :P[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar