Sin Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 İşte vcd sini alıp izledik tr de ne zaman gosterime girer bilmiyorum ama baya güzel bir film. Konusu: 21nci yuzyılın baslarında 3ncu dunya savası ortaya cıkıyor savas sonrası yasayan toplum globalleşip birleşiyor yani tek devlet vs oluyor. Bu devlet te hissetmek yasak cezası olum yani aşkı, nefreti, öfeyi vs hissetmemek lazım; bunun için prozium denilen bir ilaç kullanılıyor felam. Sanat eserleri felam da yasak bulunanlar yakalanıyor ayrıca hayvan yetiştirme vs de yasak. Hiç bir his hissetmeyen insanların hissedenleri anlaması için makineler var ve ayrıca cleric(rahip eski clericlerin aşmışı) ler var. Bizim eleman high level cleric anlıyacagınız acaip keskin nişancı cok hızlı guclu felam. 1 gün ilacını almayı unutuyor ve action başlıyor. Daha fazla anlatmayım izleyin. En hoş sahne: 2 high level cleric in otomatik deaglelarla 10cm yakından birbirlerini vuramamaları. ilgili link: Equilibrium movie[hline]E.l.d Ezik Lamer dop demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Tek devlet, sanat yasak, aşk yasak, prozium, hissiz her şeyi bilen süper elemanlar yönetimde.Fazla çağrışım yok mu?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ben trailer ını izlemiştim. Bana fahrenheit ı hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Soğuk savaş sırasında yazılmış bütün anti kominist eserlerde aynı lezzeti bulabilirsiniz.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 biraz Brave New World'u hatirlatti hehe hatta birazda 1984'u [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Mart 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: HellHound, 06 Mart 2003 23:23 tarihinde demiş ki: hatta birazda 1984'u Hah deminden beri bunu düşünüyorum bende. Kitabıda birine vermişim bulamadım! :) Kesinlikle buna çok yakın konusu.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 abi onemli olan filmin konusu neyim degilki olay cleric in hareketlerinde zaten filmin basındaki sahneyi gordukten sonra oha olucaksınız action sahneleri matricten kat kat guzel[hline]E.l.d Ezik Lamer dop demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bana da güzel denmişti daha önce İzlemek lazım hakkaten yalnız Sinemalara ne zaman geleceği meçhul, akıbeti Queen of the Damned gibi olabilir[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 tv8 de fragmanını seyrettıydım saglam actıon sahnelerı vardı memlekete gelecegını zannetmıyorum acaba cd sı nasıl takılma fılan oluyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Çok abartmışınız ya Gaza gelip indirdim, izledim o kadar güzel bulmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 matrixi gecmesine imkan yok... sahneler fena degil ama matrix kadar super degil.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bizim gibi cleric hastaları her oyunda kokune kadar cleric olan insanlar tabi daha cok seviyor bu filmi gerci bizim clericlerle bunalrın pek alakası yok ama olsun :) neyse sinemalarımıza geldiginde daha iyi bir resolutionla izledigimizde daha iyi anlıcaz kalitesini.[hline]E.l.d Ezik Lamer dop demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar