Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 http://www.gocer.net/frontpgoods/idols/idols.html Dün bi arkadaşım gönderdi linki Ben yorum yapmıyorum yorumlar sizden.. ps: 4,5mb ama buna değer[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bizimki daha gusel ajdar bayhan...[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hakkaten bayhanla ajdar varken bunnara lafmı düşer[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bayhanın oldugu yerde gul bıter gul[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bizimkindeki gibi tutarsız dengesiz denyo jürileri varmı acaba?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ee bızım yarısmanın ozellıgıde burda[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ehehe adam sonunda ''That was great'' dedi yaa... :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Acaba onların jürilerinde de Deniz Sek(s)i gibi birisi var mısdır?[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 off off nasıl bir insan o son haftalarda gusel kıyafetler seçio.turk erkegini tahrik edio[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 abi linkteki vidyodaki o detone adam + kopan jüri üyesi çok hoş ya :lol:[hline]a.k.a "bay bomba"
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 adam heyecandan titriyor resmen :o çok kotu bir durum.
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bizim okul sözde en ii ingilizce öğreten devlet okullarından ama ben hiç birşey anlamadım şarkıdan.Onca insan koptuğuna göre komiktir.Yalnız herif üst tura geçebildimi onu merak ettim
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Adamın söylediği çok ünlü bi şarkı duysan kesin tanırsın ama bundan duyunca biraz zor oluyo anlamak =) Konuşmalarda da Şarkıyı söyleyen gülen adamın tepkisine beklediğim tepki değil fln diyo. Haklı adam gayette güzel söyledi niye gülüyoki jüriler Gri li adamın tepki süper bakakalıyo =)))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eye of the tiger[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eet Survivor grupda[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 SÜRVAAAAAAAAYVVVVVVVVVVV... Detone...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Elinde kağıt olan adam 40 saniye kıpırdamıyor. Herifin sesi sonic-blast gibi.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 - Not the reaction I expect but ummm... Aman tanrım süper ya. Ilk başta konuşan adamda hala paralize durumda bekliyor.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben yikildim yalniz ses ses degil borozan resmen... :-) belliki sesi bu kadar kalin deil kendi kalinlastiriyor e buda sapsal bir goruntu yaratmis kusura bakmasin ama...[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Adamın çocukluğu şantiyelere yakın yerlerde geçmiş herhalde. Bricklayerların böğürüşü gibi sesi.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 aman abi ne şekeri.korkulur böylelerinden.bi konusmaya basladı mı susmak bilmezler..kendilerini sınıf, kantin gibi yerlerde rastlanır..ders hakkında konu acılır ve kapanmaz..asla ilk dinlediğimde güldüm..ikincisinde koptum, üçüncüsünde karnıma sancı girdi..sadece dinlemek de degil..jürinin surat ifadeleri bitirdi olayı..beyaz saclı amcanın bakışı aşmış mauahahha dur bi daha izliyem.[hline]
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ahahha guzelmis baya, sarkinin yarisina kadar ne soyledigini anlamadim... juri falan dagildi ahah cok guzel[hline][i]-->Four String Magic<-- time well wasted
THiM Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bunu ilk olarak bizim ajdar yeni elendiğinde izlemiştim. Ama ajdarı falan bilmiyorumdum, buradaki adamcağızı da gavur ajdarı adıyla izledim aradan geçen sürede (bu ajdar beyaz show da çıkana kadar demek oluyor) ajdar kim? ajdar diye biri varmış duydun mu? gibi sorular sordum herkese. Şimdi ikisini de biliyorum ve ing. popstardaki adam sadece kötü söylüyor, en azından alçak gönüllü --> ilk baştaki ve en sondaki sözlerinden anlaşılıyor ajdar ise elenince şarkısını söyleye söyleye gitmiş ve şu anki hali de malum[hline] ^._.^
willow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bayhan demeyin bana >:ı [Bu mesaj willow tarafından 18 December 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar