Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pop-idol [Ingiltere Popstar]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkaten bayhanla ajdar varken bunnara lafmı düşer[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
bizimkindeki gibi tutarsız dengesiz denyo jürileri varmı acaba?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
Acaba onların jürilerinde de Deniz Sek(s)i gibi birisi var mısdır?[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
off off nasıl bir insan o
son haftalarda gusel kıyafetler seçio.turk erkegini tahrik edio[hline]Nanee nanee nanee nanee
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
bizim okul sözde en ii ingilizce öğreten devlet okullarından ama ben hiç birşey anlamadım şarkıdan.Onca insan koptuğuna göre komiktir.Yalnız herif üst tura geçebildimi onu merak ettim
Mesaj tarihi:
Adamın söylediği çok ünlü bi şarkı duysan kesin tanırsın ama bundan duyunca biraz zor oluyo anlamak =)

Konuşmalarda da
Şarkıyı söyleyen gülen adamın tepkisine beklediğim tepki değil fln diyo.
Haklı adam gayette güzel söyledi niye gülüyoki jüriler

Gri li adamın tepki süper bakakalıyo =)))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Ben yikildim yalniz ses ses degil borozan resmen...
:-)
belliki sesi bu kadar kalin deil kendi kalinlastiriyor e buda sapsal bir goruntu yaratmis kusura bakmasin ama...[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Mesaj tarihi:
aman abi ne şekeri.korkulur böylelerinden.bi konusmaya basladı mı susmak bilmezler..kendilerini sınıf, kantin gibi yerlerde rastlanır..ders hakkında konu acılır ve kapanmaz..asla
ilk dinlediğimde güldüm..ikincisinde koptum, üçüncüsünde karnıma sancı girdi..sadece dinlemek de degil..jürinin surat ifadeleri bitirdi olayı..beyaz saclı amcanın bakışı aşmış mauahahha dur bi daha izliyem.[hline]
Mesaj tarihi:
bunu ilk olarak bizim ajdar yeni elendiğinde izlemiştim. Ama ajdarı falan bilmiyorumdum, buradaki adamcağızı da gavur ajdarı adıyla izledim

aradan geçen sürede (bu ajdar beyaz show da çıkana kadar demek oluyor) ajdar kim? ajdar diye biri varmış duydun mu? gibi sorular sordum herkese. Şimdi ikisini de biliyorum ve

ing. popstardaki adam sadece kötü söylüyor, en azından alçak gönüllü --> ilk baştaki ve en sondaki sözlerinden anlaşılıyor

ajdar ise elenince şarkısını söyleye söyleye gitmiş ve şu anki hali de malum[hline]
^._.^
  • Yeni Oluştur...