ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ya ben sipariş vermiştim Pre oLayI ayLar önce geLince göndereceklerdi 11 inde göndermişler 1 ay geçti hatta 16sI oLdu oyun faLan yok..ParayIda çekmişLer,sordum ne ayak die? Cevap da geLmedi..Bu arada mailda Ne ayak yazmadım tabi.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 burada seçtiğin merkeze telefon et. çoktan gelmiş olması lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Abareyyy burada nereyi seçtiimi hatırlamıom nerden bakacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 o tip yerlerden genelde cvp gelmiyor, ama direk ilgileniyorlar sen mail atınca. senin eline geçince anca haberin oluyor, aa benle ilgilenmişler diye :) bi süre daha ses çıkmassa kargodan, bi bardak soğuk su iyi gelebilir :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 siparişini incele nereyi seçtiğinle ilgilibilgi olması lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yok ya orda yazmıo..Yalnızca bir kod var ve gönderildi diyor..Haydaa bide kodum patchini indirmio Launchpad öçüo iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gameloaded dan birşeyler alan varsa istanbul a getirten aldığı yerin telefonu verebilirse züper olur..ordan diğer yerlerin tel i aLırIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gameloaded da merkez yok, direk adrese geliyor. Douwantit te merkeze yolluyorlar[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Sanki tam tersi gibi hatırlıorum ben? Douwantit ten şu an elimdeki oyunu aLmıştım..Direk eve geLdi gerçi UPS o ayrı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 doğru. yanlış hatırlamışım. merkezden aldığım sipariş douwantit idi. gameloaded direk adresime yollamıştı.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 11/11 de yollandı yazıyor 16/12 oLdu eh o zaman daha kötü yok ortada oyun faLan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gameloaded dan daoc almistim item despatch edildikten 9 gun sonra elime ulasmisti... en son ukgames.com dan swg aldim despatch edildikten tam 1.5 ay sonra elime ulasti.. normalde 20 euro kadar fazla odeyip first class istemistim 1-2 work day diyodu genede 1.5 ay da geldi uzulme gelir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 En güzeli Amerika'daki arkadaşından istemek, postayla biraz uzun sürüyo ama en önemlisi: BELEŞ!!! :-D Mesela space expansion'ı çıkınca İngiltere'deki arkadaşımdan isticem... :-P (yüzsüzlüğün de bu kadarı...)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Geçen pazartesi gameloaded dan sipariş ettiğim oyun bugün geldi. Yalnız registered yollamadıkları için postacının imza almasına gerek yok, o yüzden apartmanda posta kutularının yanına bırakıp gitmiş. ExecrabLe, senin oyunu başka biri almış olabilir.Bence postacıya hiç paket bıraktınmı benim için diye bi sor.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bu dalgalari engellemek icin postane den posta kutusu alin hem daha cabuk elinizde olur hemi de garanti. besiktas ta pk m var mesela[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: draedan, 17 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki: devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor En güzeli abi... :-D Ne demişler: "Beleş SWG, korsan oyundan tatlıdır..." :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 senin elemana solesen 2 tane alip yollasa been sana veririm tekinin parasini :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Valla söyleyemem, zaten oyunu aldırdım bi de DHL ile gönderttim hızlı olsun diye... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar