ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ya ben sipariş vermiştim Pre oLayI ayLar önce geLince göndereceklerdi 11 inde göndermişler 1 ay geçti hatta 16sI oLdu oyun faLan yok..ParayIda çekmişLer,sordum ne ayak die? Cevap da geLmedi..Bu arada mailda Ne ayak yazmadım tabi.. :P
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 burada seçtiğin merkeze telefon et. çoktan gelmiş olması lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Abareyyy burada nereyi seçtiimi hatırlamıom nerden bakacam?
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 o tip yerlerden genelde cvp gelmiyor, ama direk ilgileniyorlar sen mail atınca. senin eline geçince anca haberin oluyor, aa benle ilgilenmişler diye :) bi süre daha ses çıkmassa kargodan, bi bardak soğuk su iyi gelebilir :)[hline][i]Wow - MM - SmS
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 siparişini incele nereyi seçtiğinle ilgilibilgi olması lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yok ya orda yazmıo..Yalnızca bir kod var ve gönderildi diyor..Haydaa bide kodum patchini indirmio Launchpad öçüo iyimi
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gameloaded dan birşeyler alan varsa istanbul a getirten aldığı yerin telefonu verebilirse züper olur..ordan diğer yerlerin tel i aLırIm
odium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gameloaded da merkez yok, direk adrese geliyor. Douwantit te merkeze yolluyorlar[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Sanki tam tersi gibi hatırlıorum ben? Douwantit ten şu an elimdeki oyunu aLmıştım..Direk eve geLdi gerçi UPS o ayrı lol
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 doğru. yanlış hatırlamışım. merkezden aldığım sipariş douwantit idi. gameloaded direk adresime yollamıştı.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 11/11 de yollandı yazıyor 16/12 oLdu eh o zaman daha kötü yok ortada oyun faLan...
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gameloaded dan daoc almistim item despatch edildikten 9 gun sonra elime ulasmisti... en son ukgames.com dan swg aldim despatch edildikten tam 1.5 ay sonra elime ulasti.. normalde 20 euro kadar fazla odeyip first class istemistim 1-2 work day diyodu genede 1.5 ay da geldi uzulme gelir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 En güzeli Amerika'daki arkadaşından istemek, postayla biraz uzun sürüyo ama en önemlisi: BELEŞ!!! :-D Mesela space expansion'ı çıkınca İngiltere'deki arkadaşımdan isticem... :-P (yüzsüzlüğün de bu kadarı...)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
odium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Geçen pazartesi gameloaded dan sipariş ettiğim oyun bugün geldi. Yalnız registered yollamadıkları için postacının imza almasına gerek yok, o yüzden apartmanda posta kutularının yanına bırakıp gitmiş. ExecrabLe, senin oyunu başka biri almış olabilir.Bence postacıya hiç paket bıraktınmı benim için diye bi sor.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bu dalgalari engellemek icin postane den posta kutusu alin hem daha cabuk elinizde olur hemi de garanti. besiktas ta pk m var mesela[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: draedan, 17 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki: devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor En güzeli abi... :-D Ne demişler: "Beleş SWG, korsan oyundan tatlıdır..." :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 senin elemana solesen 2 tane alip yollasa been sana veririm tekinin parasini :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Valla söyleyemem, zaten oyunu aldırdım bi de DHL ile gönderttim hızlı olsun diye... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Öne çıkan mesajlar