Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded dan oyun gelmedi bi ayI geçti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben sipariş vermiştim Pre oLayI ayLar önce geLince göndereceklerdi 11 inde göndermişler 1 ay geçti hatta 16sI oLdu oyun faLan yok..ParayIda çekmişLer,sordum ne ayak die? Cevap da geLmedi..Bu arada mailda Ne ayak yazmadım tabi.. :P
Mesaj tarihi:
o tip yerlerden genelde cvp gelmiyor, ama direk ilgileniyorlar sen mail atınca.
senin eline geçince anca haberin oluyor, aa benle ilgilenmişler diye :)

bi süre daha ses çıkmassa kargodan, bi bardak soğuk su iyi gelebilir :)[hline][i]Wow - MM - SmS
Mesaj tarihi:
doğru. yanlış hatırlamışım. merkezden aldığım sipariş douwantit idi.
gameloaded direk adresime yollamıştı.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
gameloaded dan daoc almistim item despatch edildikten 9 gun sonra elime ulasmisti...
en son ukgames.com dan swg aldim
despatch edildikten tam 1.5 ay sonra elime ulasti..
normalde 20 euro kadar fazla odeyip first class istemistim 1-2 work day diyodu genede 1.5 ay da geldi
uzulme gelir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
En güzeli Amerika'daki arkadaşından istemek, postayla biraz uzun sürüyo ama en önemlisi: BELEŞ!!! :-D

Mesela space expansion'ı çıkınca İngiltere'deki arkadaşımdan isticem... :-P (yüzsüzlüğün de bu kadarı...)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
Geçen pazartesi gameloaded dan sipariş ettiğim oyun bugün geldi. Yalnız registered yollamadıkları için postacının imza almasına gerek yok, o yüzden apartmanda posta kutularının yanına bırakıp gitmiş. ExecrabLe, senin oyunu başka biri almış olabilir.Bence postacıya hiç paket bıraktınmı benim için diye bi sor.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
Mesaj tarihi:
bu dalgalari engellemek icin postane den posta kutusu alin hem daha cabuk elinizde olur hemi de garanti. besiktas ta pk m var mesela[hline]eededo tha Pokemon Master
Mesaj tarihi:
said:
draedan, 17 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki:
devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master

En güzeli abi... :-D

Ne demişler: "Beleş SWG, korsan oyundan tatlıdır..." :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Mesaj tarihi:
Valla söyleyemem, zaten oyunu aldırdım bi de DHL ile gönderttim hızlı olsun diye... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
  • Yeni Oluştur...