Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded dan oyun gelmedi bi ayI geçti?

ExecrabLe

Öne çıkan mesajlar

gameloaded dan daoc almistim item despatch edildikten 9 gun sonra elime ulasmisti...
en son ukgames.com dan swg aldim
despatch edildikten tam 1.5 ay sonra elime ulasti..
normalde 20 euro kadar fazla odeyip first class istemistim 1-2 work day diyodu genede 1.5 ay da geldi
uzulme gelir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli Amerika'daki arkadaşından istemek, postayla biraz uzun sürüyo ama en önemlisi: BELEŞ!!! :-D

Mesela space expansion'ı çıkınca İngiltere'deki arkadaşımdan isticem... :-P (yüzsüzlüğün de bu kadarı...)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen pazartesi gameloaded dan sipariş ettiğim oyun bugün geldi. Yalnız registered yollamadıkları için postacının imza almasına gerek yok, o yüzden apartmanda posta kutularının yanına bırakıp gitmiş. ExecrabLe, senin oyunu başka biri almış olabilir.Bence postacıya hiç paket bıraktınmı benim için diye bi sor.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 17 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki:
devvo ben daha beterini yaptim, amerika ya birisini yolladim alip gelsin diye! hohoho -yani o arada amerika yi da biraz gezdi tabii- :)) bi de virginia da oturan arkadasim var, oraya yollatirim birsuru sey, combined shipping le buraya gelir.[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor

En güzeli abi... :-D

Ne demişler: "Beleş SWG, korsan oyundan tatlıdır..." :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...